+1 oy
746 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Ben yapmıyorum çünkü sürekli bugün ne yapsam? diye düşünmekten gına geliyor ama yapmadığım günde eşim hep tartışma çıkarır :( 

27 Cevaplar

0 oy
(7,488 puan) tarafından
Genelde 2 günluk yaparım ucuncu gun yeni yemek yaparım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hergun yaparım. Mutlaka evde pişer yemeğim, tatlı yaparım hergun olmasada, kahvaltı hergun cesıt cesıt olur hazırlamayı da severim. Esım genelde evdedir ev yemeklerini sever 2 de cocugum var kaynanam var. Temizlikle uğraştığım yada hasta olduğum günlerde kaynanam yapar yada hafif şeyler yaparım makarna salata gibi 
0 oy
(5,753 puan) tarafından
Eşim normalde 3 öğün evde yiyor. Aşırı yemek seçer şuan hamileyim diye hiç ses etmiyor ne yapsam yiyor çok şükür.
0 oy
tarafından

Ya bu yüzden kavga çıkarmalı mi? Hayır

Ben olsam çıkarır miyim? Evet :D

0 oy
(262 puan) tarafından
Yapıyorum cnm malesef mecbur dışardan hergunyenilmiyor eşimde cocukarimda yemeklerimi devletler yerler yapmsama eşim timtin eder
0 oy
(2,259 puan) tarafından
Maalesef yaparım çünkü eşim kalan yemeği yemez ertesi gün az yap hergün yap diyor beyfendi anasının evinde kalan yemekleri tencere dibinden sıyırırmış ahahahahha bende kıyamıyorum her gün yapıyorum o yüzden 
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Hergün mutlaka yapmaya çalışırım yapamadığım çok nadir zamanlardada kızartma menemen kahvaltı türü şeyler yeriz eşim o konuda kızmaz bişey demez hasta falan olduğumda o kendisi işten gelip yapar sağolsun

İlgili sorular

0 oy
91 cevap 2,180 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 273 göst.
0 oy
13 cevap 481 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 382 göst.
6 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu