0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Kızlar eşimin mahkeme durumu var diye işten çıktı şimdi Maraş'ta sıcağın altında başka bi işte çalışıyo ev yok arabada uyuyo ben annemlerde kalıyorum ev bakmaya çalışıyoruz bulamıyoruz yada depozito ile çok pahalıya geliyo oğlumun okul zamanı geldi ama eşimin yanına mı gidecez bilmiyorum o yüzden okula yazdıramıyorum kendi evim düzenim yok kaldım ortalıkta bi nevi Allah var ailem bişe demiyo ama ben çok yıprandım eşimden uzaktayım düzgün bi işi yok oğlum şımardıkça şımardı sürekli TV istiyo ben desen küçük bebekle uğraşmaya çalışıyorum bi evim bi anahtarım olsuun istiyorum kendi düzenim olsun ama yok olmuyo vardır bi hayır asla isyan etmiyorum ama yoruldum gerçekten çok doldum şimdi bile ağlıyorum yazarken Rabbim zorumuzu kolaylaştırsın ama psikoloji olarak çok yıprandık eşimle ağır bi sınavdan geçiyoruz :(((

5 Cevaplar

0 oy
(1,248 puan) tarafından
Cnm Allah yardımcın olsun öncelikle ama eşinizin ailesi yokmu şuan nerde kalıyorsunuz ailene gt 
(35 puan) tarafından
Eşimin ailesi var ama yok onlara da sorsun Allah nankör pislikler
-Reklam-
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım 
0 oy
(889 puan) tarafından
aileler destek olmuyor mu? öyle bi durumda eşinizle birlikte size ailelerden biri kapısını açmaz mı? yani ba sizin ailede ya onun ailesinde beraber kalsanız bi süre beraber yaşayıp sonra toparlanınca eve çıksanız. bunu teklif eden olmadı mı?
(35 puan) tarafından
Ben ailemin yanındayım aylardır ama eşimin ailesi var ama yok nankörler
(889 puan) tarafından
eşin de senin ailenin yanına gelse olmuyor mu?
(35 puan) tarafından
Aileme açıklamadığımız durum var babama yani ondan burada çalışmıyo
(889 puan) tarafından
adam anlıyordur bence. kızım uzun süre bizde kalsa ben anlarım bi terslik olduğunu. bilemedim ya Allah yardım etsin tuhaf zor bi durum
0 oy
(7,494 puan) tarafından
Kaynanan falan yokmu 
(35 puan) tarafından
Var malesef ki ben aylardır kendi ailemin yanındayım zaten ama artık düzen istiyorum bilmiyorum nankörlük mü ediyorum çünkü ailem bişe demiyo bana ama ben düzen istiyorum
(7,494 puan) tarafından
Kendi ailende olsa rahat edemezsin.

Kaynanalar destek olmuyor mu ondan sordum
(35 puan) tarafından
Hayır olmuyo canım ondan gelecek yardım Allah'tan gelsin
(7,494 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun. Depremzede misiniz
(35 puan) tarafından
Depremde orada değildim ama bi nevi öyle sayıılırız
(7,494 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah düzene girer hayatın .
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Eşinde senin aılenın yanına gelse bır süre aılen baban vs iş ayarlasa annenlerın orda baksanız ev bulana kadar da annelerden gıder gelır çocuk okula kendı evıne geçince de çocuğun okulu duzenı degısmemıs olur 
(35 puan) tarafından
Eşim buradaydı ama babama söylemediği iz durum olduğu için eşim daha fazla kalamıyo
(1,070 puan) tarafından
Nıye söylemiyorsunuz kı böyle zamanda yanınızda olmayacak ne zaman olacaklar
(35 puan) tarafından
Ailem yanımda sadece babamın haberi yok annem kardeşlerim her daim yanımızdalar maddi manevi

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 454 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
16 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eranur (47 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 314 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (77 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,263 göst.