0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (3,598 puan) tarafından
Kızlar kesin almayı düşünüyorum bu sefer ama acaba vaad ettikleri kadar güzel değil mi çünkü hiç kullanmadım tanıtım yaparken bir hile falan yapıyorlar mıdır bilmiyorum. Daha önce de burada sormuştum çoğunluk çok memnunum demişti elim ayağım oldu diyenler var ama o paraya değmez mi acaba. 53 binden 42ye indiler 4 taksit ile

7 Cevaplar

+2 oy
(6,691 puan) tarafından

Saçmalamaz mısın lütfen:) ne pişmanlığı iyiki aldım 100 bin olsa bile sonuna kadar hak eediyor 

(5,407 puan) tarafından
Allah im yanlız olmadigima şuan o kadar çok seviniyorum ki 100 de olsa alırdım diyenlerdenim
(6,691 puan) tarafından
Sonuna kadar hemde :)) gerçekten harika ötesi bir icat
-Reklam-
0 oy
(11,236 puan) tarafından
Kız pişman olmak mı Allah'ım iyi ki var canım makinem tek zorluğu biraz ağır ama alıştım gündelik gibi kullanabiliyorum hele koltuk yıkaması maşAllahı var 
(3,598 puan) tarafından
Ay cidden mi valla çok alasım var da birde aldıktan sonra kötü çıkarsa eşimin dilinden kurtulamam zor ikna ettim çünkü
0 oy
(5,407 puan) tarafından
Kesinlikle pişman olmazsın canım alın aldırın diyorum eşim kızmıştı ben o fiyata halı kaplatirim evi diye ama şimdi iyiki diyorum 
(3,598 puan) tarafından
Ay yorumlar beni çok mutlu etti gerçekten
(5,407 puan) tarafından
İnan makinayi kullanınca daha mutlu olacaksın haa piskolojin biraz bozulabilir ben kirli biriymisim diye benim öyle olmuştu bana inan yıkanıp gelen halıdan bir kır çıkardı aklın dimagin almaz
0 oy
(708 puan) tarafından
Kuzenim aldı 3 yıldır çok memnun yılda 2 kezde gelip filtresi falan değiliyorlarfı
(3,598 puan) tarafından
Peki ücretsiz mi değiştiriliyor filtresi
(708 puan) tarafından
Ücretsiz diye hatırlıyorum ama yine de sorun
0 oy
(435 puan) tarafından
Bacım o makinayı almamak pişmanlık canavar gibi maddiyatım sıkıntılı olmasa ben alcagım ama alamıyorum eski model var bende o bile on numara 15 senelik elimdeki makina
0 oy
(261 puan) tarafından
Ay annem aldi harika bir makine her kuruşu hak ediyor bence. Ben de almak istiyorum da evim de çok yer de yok ama aklımda yani almak 
0 oy
(1,182 puan) tarafından
Bende almayı düşünenler denim  koltuk yiknaa ozelligi de var mı ürünün bilen arkadaş var mı acaba
(1,699 puan) tarafından
Evet var ben kullanıyorum
(3,598 puan) tarafından
Benim alacağım da koltuk yıkama özelliği olandan. 2024 model

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 192 göst.
0 oy
10 cevap 256 göst.
25 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Susambebek (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Em!ne (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 431 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Zelisela (315 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,885 soru

23,671,761 cevap

309,613 kullanıcı

...