+1 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından
Kizlar yürüteç zararli olur mu hicbiyere bırakamıyorum WC giderken bile. beşikte tutunup ayağa kalkiyo oyun matında sağa sola atılıyo oyuncaklarin üstüne düşüyo anakucaginda asla yatmiyo sarkiyo kemeri koptu kopucak. Yürüteç kurtarıcı olur mu mutfakta vs yanıma koymak için tecrübeli anneler bı akıl verin :/

12 Cevaplar

+2 oy
(105 puan) tarafından
Acil durumlarında kullan. Çok şık sabah akşam degil
-Reklam-
+1 oy
(2,066 puan) tarafından
Bn kızımda kullandım  hatta  uzun uzun duruyordu  oğlum  tersine hiç istemedi   kısa süreden birsey olmaz  
+1 oy
(617 puan) tarafından
İlk cocugumda cok kullandim zararini gormedum yaşında da yurudu cok birakmiyordum ama ikinci cocugumda iki kez kaza atlattik giderken nasil becerdiyse hep tepe ustu buldum ve attim gözetiminde olmasi en iyisi 
(153 puan) tarafından
Aa düşebiliyolar mi yurutecten
(617 puan) tarafından
Hemde cok kotu ikinci cpxugumda yasadim ve direk cope attim yurutexi ilk sefer gormedjm nasil dustugunu ama ikinci sefer abisine kosturuyordu ağırlığıni one verince yuz ustu gitti
(153 puan) tarafından
Ayy vazgeçtim şuan. Çok sağol canım. Allah'ım bütün evlatlarımızı hepimizi kazalardan belalardan korusun
(617 puan) tarafından
Amiinn canim
+1 oy
(12,583 puan) tarafından
bütün doktorlar zararlı diyor. bebeğimi götürdüğüm doktorlar ve internette video çeken doktorlar. fizik tedavi uzmanı da uyardı 50 kez. hiç koymadım yürüteçe
(12,583 puan) tarafından
geç yürüme, içe basma, parmak ucunda yürüme gibi sorunlar oluşturabilir ve ayrıca ev kazalarını da sebep olabiliyor
+1 oy
(2,199 puan) tarafından
Ben 3, çocuğumda da kullandım valla hiç bi zararını görmedim zaten 10,15 dk sonra sıkılıyorlar gunde bir kaç kez 10ar dkdan birşey olmaz sadece ayakları yere düz bassın havada kalırsa ayak ucuna basma vs oluyor 
+1 oy
tarafından
Canım bana da arkadaş versi günde bir defa koyuyorum abartmıyorum 5 dk durmuyor ağlıyor.Bence o kadar para verme mutfağa yere at bir minder önüne oyuncak koy daha iyi olur.ama tabi yine de sen bilirsin
0 oy
(342 puan) tarafından
Yere yorgan at üstünde dursun yürütene de koyabilir sin ben koydum hiç bir zararını da görmedim valla
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Ben kullandım günde 2 saat falan 
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Ben kullandım, bizde aksi bir durum olmadı öyle saatlerce de koymadım, ucuzluk pazarlarında satılıyor oradan almıştım öyle çok para vermeye gerek yok. Biz yaşimizda yürüdük geç yurumedik 
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Ben kullanmadım canım zararları vardır diye
0 oy
(14,487 puan) tarafından

Yürüteç benim elim ayağımda açıkçası. 

Zaten istesen de öyle bir saat falan durdukları yok evin içinde peşimden geliyordu ben de evin işini yapıyordum 10-15 dakika sonra sıkılıp ağlamaya başlıyordu belki o kadar bile sürmüyordu inan ki o arada da işimi kolaylamış oluyordum kuzumda da kullandım oğlumda da kullandım herhangi bir problem yaşamadım çok şükür
0 oy
(486 puan) tarafından
Yürüteçte de kazalar yaşanabiliyor canım bunun bilincinde ol bırakırsan yine tetikte ol. Birşeyleri çekip devirebiliyorlar, yada bazen aşağı doğru eğilip tepetaklak olabiliyorlar. Bende bırakıp tuvalete gidemezdim uyumasını, eve birinin gelmesini beklerdim. Yada yanıma alırdım tuvalete bile girerken.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 227 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugceee (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 597 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 146 göst.
24 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Degistirdimgitti (2,813 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 347 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (520 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...