0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
 Merhaba kizlar 8ay 7gunluk kizim var.Masallah cok yarmaz bir yerde durmuyor kafasini surekli bir yerlere vuruyor bazen sert bazen yavas.  Bu gun otururken  arkaya sert sekilde dusdu kafasini vurdu bisey olmadi amma ben rahatsız oldum bebek iq dusmesi yasarmi surekli kafasini vuruyor koruyamuyorum onu cok uzuluyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(1,122 puan) tarafından
Aslında düşe kalka öğreniyorlar ama e bebekte kafa korumalık gördüm geçen gün. 250 tl birşeydi. Şu arkaya sırt çantası gibi takılanlardan. Onlardan alabilirsin. Ben de düşünüyorum almayı
(8 puan) tarafından
Bende dusunuyorumda sevrmi ki dayanmaz onunla
(1,122 puan) tarafından
Ben de merak ediyorum valla. Mağazaya gidip bi dene istersen imkanın varsa
-Reklam-
0 oy
(5,965 puan) tarafından
Bnm oğlum 17 aylık ağlayınca öyle yapar bişey alsalar elinden öyle yapar bnde çaresizim bu konuda malesef küçücük yaşta bu sinir aklım gidiyor bazen 
0 oy
(1,100 puan) tarafından
Benim kızımda hep o şekilde büyüdü maalesef. Şuan küçük olan 6 aylık ve döndüğü için oda hep vuruyor.. Altına hafif battaniye, oyun halısı vs koyuyorum en azından çok acımasın diye. 
0 oy
(152 puan) tarafından
Sanırım çocukların hepsinde var en tehlikeli aylar ya hiç gözümüzü ayirmamak gerekiyo oturturken oyun matı aldim ben darbe emici özelliği varmış düşse de kafası acımıyor ondan alabilirsin oturtunca yastık köy etrafına
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Kafa koruyucu al canim. İnternette var cesit cesit. Benim kızımin var canta gibi giynelik geri dusunce korusun diye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 156 göst.
8 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 307 göst.
0 oy
2 cevap 189 göst.
11 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 413 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu

412,096 soru

12,405,860 cevap

44,602 kullanıcı

Kategoriler

...