0 oy
452 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar anne olmanın yaşı varmı ben 21 de evlendim kaynanam sen büyüksün bence hemen doğur dedi sanki menopoza girecekmisim gibi davrandı 22 de anne oldum sizce anne olmanın yaşı varmı cidden sizler kaç yaşında anne oldunuz 

35 Cevaplar

0 oy
(17,916 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ne 21 e büyükmüsün dedi kendisi çocuk gelin herhalde bunu dediği için. biyolojik saat diye bir şey var tabiki bu kişiden kişiye değişen bir durum ama alt sınır 20 olmalı bence  ben 31 de ilk çocuğumu doğurdum 35 içinde ikinciyi planlıyorum
-Reklam-
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Sinir bozmak için yapmış gayette normal bir yaş hatta erken bile sayılıyor bende 21 de evlendim 23 de doğum yaptım şuan 26 yaşındayım 
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Saçmalamş kaynanan ona neymiş illa herşeye burunlarını sokacaklar ya eksik kalmamış seninki de . Bence herkes kendini hazır hissettiğinde yapmalı bu arada yaşın küçük yani kaynananın dediğine bakma bu benim düşüncem tabi 
0 oy
(6,221 puan) tarafından
Yok cnm siz nerde geç yaşta anne olmuşsunuz alakası yok kaynana biraz abartmış ben 19 anne oldum şuan 23 yaşındayım 3 çocuğum alvar vllh inan kendi yasitlarimi görünce çok üzülüyorum ben neden ev hanımı oldum da onlar gibi hayatımı yasamiyom;)
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Bence kesinlikle var. Min 28 falan. İdeal 30 civarı
0 oy
(7,450 puan) tarafından

B3nce 35 ten sonra zor olur . Ben 29da bitirdim işimi :):D

0 oy
(1,248 puan) tarafından
Bn 26da anne oldum 
0 oy
tarafından
Bence insan anne olmak için kimlikteki yaşı değil,kafasındaki yaş ,vücudundaki enerji ,neşe, evindeki huzur,Eşine bakip bu adamdan baba olur demeli,Bebege bakabilecek güzel bir psikoloji ,sabır,merhamet,vicdan ..vb. kisaca maddi ve manevi kendini hazir hissedip Evvvetttt ben yapabilirim.Bu sorumluluğu alabilirim diyecekse Anne olmalı.
0 oy
(615 puan) tarafından
Ben insanın kendisini iyice tanıyıp anne olması için 25 yaş diyorum en az. Bence yoktur menopoza kadar yolu var :)
0 oy
(3,981 puan) tarafından

Geçe kalma doğur bir an önce demek istememiştir diye düşünmek istiyorum:blink:

Onların zamanında 20ye kadar doğurdun doğurdun yoksa zor olur mu diyorlardı nedir. 
0 oy
(11,455 puan) tarafından
Buyukmuymussun pardon ben o yaşta hala Barbie bebeklerimi atmamistim oynamiyordum tabi de :D ne saçma sa.lak bir söz aslanlar gibide gezdim tozdum hayatımı yaşadım 25 de evlendim ki keşke evlenmeseydim de dedim kendi kendime yurtdışı planlarımız vardı arkadaşlarla onlar çıktı ben 28 de bebe büyütüyorum bebeyi de 2 sene sonra yaptım kime ne kaynanam da karışacak oldu da düşünmüyoruz sen düşünüyorsan yapabilirsin bu konuda üstüme gelmeyin dedim kestim önlerini direk iyi ki de gezip tozmusum şimdi evden dışarı çıkamıyorum bebeden geçim derdinden 
0 oy
(239 puan) tarafından
Ben 31 yaşındayım doğumda 32 olacam. 20-21 yaşlarımı düşünüyorum da çocuktum o zamanlar. Gönlüne göre olsun canım ama o öyle bu böyle dediğin zamanda değil hazır hissettiğin zamanda olsun inşallah
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Bence maksimum yaş 35 annelik için. Çünkü sonrasında doğum hem anne için zor, hem çocuğun geleceği için iyi değil. Yarın öbür gün çocuk büyüdüğünde yaşlı bir anne olarak çocuğunun yanında olması iyi değil. Hem insan yaşından dolayı aktif bir anne olamıyor, çünkü ne kadar da olsa genç anneler gibi aktif ve hızlı olunmuyor. Hem de çocuğun arkadaşlarının anneleri gençken senin yaşlı olman çocuk için de hoş değil diye düşünüyorum 
0 oy
(35 puan) tarafından
24 evlendim 26 anne oldum o zaman hazır hissetim ve şu ayağımda salıyorum 4 aylık kızım arkadaşım 36 anne oldu anne çok Kutsal bişy o evladı gerçekten yetiştirmek bakacağına inanıyorsa çocuk yapmalı doğurup sağa sola atıp büyüsün ilgisiz bırakmamalı evlat hazır olup yapılmalı ☺
0 oy
(3,004 puan) tarafından
25-27 de anne oldum buna da şükür diyorum ama anneyle çocuk arasındaki yaş farkı önemli bence şu an 30 yaşındayim bir çocuk daha istesem yaşım geçmiş gibi geliyor :) 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 140 göst.
+1 oy
7 cevap 145 göst.
+2 oy
8 cevap 146 göst.
0 oy
14 cevap 177 göst.

408,402 soru

12,270,131 cevap

37,571 kullanıcı