+2 oy
1,122 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yoksa haber mi edersiniz ben izin alırım kolay kolayda hayır demez eşimde

60 Cevaplar

0 oy
(121 puan) tarafından
Yani ben şuraya gitmek istiyorum ya da arkadaşlarla buluşucaz derim sorun etmez zaten. Bizimkisi izin almak değil genelde haber vermek oluyor. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hiç izin almam haber veririm 
0 oy
(8,910 puan) tarafından
Haber ederim bişey demez 
0 oy
(13,418 puan) tarafından
Haber veririm izin almam anne babamdan bile izin almadım ben şimdiye dek
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Haber veririm, o da bana haber verir. Bazen izin de alır. Benim de aynı şekilde. Haber verdiğim, izin aldığım yerler var. 
0 oy
(7,236 puan) tarafından
Gideceğim yere bağlı eşimin fikrini almam gereken bir yer ise sorarım istemezse gitmem....izin almak bir kadının kocasının emri altında olduğu anlamına gelmez bence bu da bir saygı göstergesidir....
0 oy
(453 puan) tarafından
Bı gün önceden zaten yapacağım herşeyi anlattığım için zaten bilir bizde çene durmaz ki
0 oy
(13,860 puan) tarafından
Cocuk muyuz ne izni nereye gideceksem haber veririm eşim de öyle koca koca insanlarız kız 
0 oy
(3,629 puan) tarafından
Haber veririm canım
0 oy
(376 puan) tarafından
Eşimle küs olsam bile dışarı cıkacagım zaman haber veririm msj atarım şuraya gidiyorum şurdayım diye herzaman. Çünkü evliyiz küs olsakta birbirimize karşı sorumluluklarımız var. 
0 oy
tarafından
Genelde haber veririm yada gider gelir sonra söylerim ama İzin istediğim yerlerde olunca ağzından girip burnundan çıkıp izni alırım 
0 oy
(261 puan) tarafından
Aşkım şura gideceğim su isim var diye soyleim git der markete bile giderken söylerim o benim huyum söylemeden rahat edemem  ama komşuya falan gidecegimde iş saaiti ise soylerim yoksa direk cikarim
0 oy
(2,730 puan) tarafından
İzin almam haber veririm. Ben buraya gidiyorum haberin olsun. Bazen de unutuyorum ama bir yere gittiğimde ararsa öyle öğrenir anca.
0 oy
tarafından
Niye izin alayım o benim velim mi... oldu olcak veli izin kağıdı imzalasin 
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Haber veririm. El adı üzerinde bize eş, denk olan kimsedir. Bizden üstün ya da alçak değildir. Bu yüzden izin almak saçma
0 oy
(53 puan) tarafından
Sadece haber veririm
0 oy
(3,713 puan) tarafından
İzin almam gideceğim yapacağım derim 
0 oy
tarafından
İzin alırım, o da izin alır. Haber veririm, o da haber verir. Hesap sormam, o da hesap sormaz. Hesap vermem, o da hesap vermez. Duruma göre değişir.

Zaten birbirimizi harita üzerinden görebiliyoruz. Çıkarken ben şuraya çıktım gibi bir haber vermenin onun hakkı olduğunu düşünüyorum. Her an beni haritadan izleyemez ki. Belki eve geldi bir baktı ben yokum. Gereksiz panik.

Eşim de her durumdan haberdar olmak ister çünkü evde çocukla tekim, başıma bir şey gelse Allah korusun önceden bilmek hakkım diye düşünüyor. Ki bence mantıklı da. Ben de aynı şekilde.

Akşam arkadaşlarla çıkarsa kim kim ve nereye gittiklerini elhamdülillah ben sormadan o söyler. Merak etmem ben, güvenirim. Ben sorarsam az söyler, sormazsam detaylıca anlatır çünkü.

Biraz da eşi çözmek gerekiyor bence.
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Yakın bir yere gideceksem haber bile vermem. Çıkar giderim ama gideceğim yer uzaksa o geldiğin de evde olmayacaksam söylerim ben şuraya gideceğim diye ya oraya gel yada beni al derim bu kadar.
0 oy
tarafından
Ararım nereye gitmem gerekiyorsa söylerim şuraya gideceğim şununla diye eşimde bir kez olsun gidemezsin demedi hiç çok şükür.Evden çıkarken vardığında geldiğinde haber ver yeter der.bende öyle yaparım 

İlgili sorular

0 oy
52 cevap 779 göst.
18 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esenb23 (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 593 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,140 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zeynoş (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,262 göst.
4 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,987 soru

12,402,743 cevap

44,490 kullanıcı

Kategoriler

...