+1 oy
1,048 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Konu yok, boş konu

14 Cevaplar

+4 oy
(5,607 puan) tarafından
Canim kusura bakmada bastan hata etmissin. 

Maden zekan falan yuksekti okumussun mesleginde var daha adam seni evlenmeden dovmus. Sence bu normal mi ? Daha oradan belliydi esinin normal olmadigi. Bi de kacmak gibi bi hata etmissin. Hadi evlendin daha beterini gordun ne diye cocuk yapiyosun o cocugun gunahi nedir ? Bunlari akil edemedin mi ?

Ne dememizi bekliyosun ? Bosan tabi hatta bu yaptiklarini da kanit olarak mahkeme de kullan. Cocuk zaten 36 aya kadar anneye verilmek zorunda. Zaten mesleginde varmis calisir gecinirsin cocugunla. 

Hersey guzellik degil bak Adriana Lima nin bile kiymeti bilinmedi. 
(14 puan) tarafından
Hic sorma canim hata bende. Yani dedigim gibi maddi oalrak beni hic kisitlamaz, kiskanmaz bana okulum icin destek oldu. Ders calistirdi, sehir sehir gezdik ama yüzü gülmüyor bu adamin. Gülümsemek diye bir sey yok. Duygularini paylasmjyor. aşk bitti, artik cocugum icin sabrediyorum bedeli de ayda bir dayak
(5,607 puan) tarafından
Yani bilemiyorum parasi olmasi kismi mi senin hosuna gitti neyine asik oldun bu adamin.
Aşk bitmemis canim yani bastan beri aşk yokmus gibi geldi bana.
Cocugunda o babayla saglikli bi aile ortaminda buyumeyecek.
(14 puan) tarafından
Terapistte bunu söyledi. Inanin buyulenmis gibiydim. Ne yapsa ayrilmadim ondan, gece 3e madar kapisnin onunde mi beklemedim? Çok çok aşık oldum ben deli givi sevmistim ama artik bana yaptiklarinin farkinda degil. Kurtulamiyorum bu yukten. Yardima ihtiyacim var nereye gideyim bilmiyorum. Surekli dusunmekten fedakarlik yapmaktan cok ylruldum. Surekli sabret diyor buyuklerim ama olmuyor.
-Reklam-
+2 oy
(7,630 puan) tarafından
 Bence sen bir doktora git beyın sağlığı için 
(14 puan) tarafından
Neden öyle düşündün?
(7,630 puan) tarafından
Şiddet diyorsun   kocamdır diyorsun   ve neden öyle düşündün diye  cevap bekliyorsun
(14 puan) tarafından
Aklim başima geldi ama simdi bebek var. Aşk ve hırs insanin gozunu kör ediyor. Evlenince gercek dunyayi goruyorsun
(2,708 puan) tarafından
Bu adam siz sevgili iken böyle değil miydi?
+2 oy
(4,795 puan) tarafından
Bence sen bu beğenmişliğin yüzünden bu haldesin diyeceğim de linç yiyeceğim. Daha dün açtığı konudan sonra bu kocayı boşama postu garip. o kadar zaman boşamayıp (şiddet görmene rağmen evlenmeni saymıyorum) eski sevgili postundan Sonra boşanmalı mıyım demen aşırı garip geldi bana 
(14 puan) tarafından
Belkide kendimi gercekten zeki sanan bir salağım. Ama sunu biliyorum ki duygusalim. Suan kkcam ozur dilese her seyi unuturum.
(4,795 puan) tarafından
KONUNUN ÖZÜ KENDİNI BU KADAR ÖVÜYORKEN SEVGİLİYKEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜN BIRİYLE BUNU BİLE BİLE EVLENMENNNN

Kadın tecavüze uğrayacağını bilse etek giyip dışarı çıkar mıydı o gün hayır çıkmazdı.

Sen resmen hayatınla kumar oynamışsın ama burada istemeyerek tecavüze uğrayan biriyle bir tutuyorsun kendini
(14 puan) tarafından
Napacagim simdi, yani kizimi omur boyu gostermemekle tehit ediyor, ayrilamiyorum, cocugu alsam beni vururmus. Bebek yere dustu onun yaninda ama ben pesinde dolanmiyorum diye dayak yedim. Çok üzülüyorum. Bir şey deyince de "ben seni sevmesem, sana koltuk almam, arabami vermem" falan diyor. Birde yurt disinda bizden uzak tek basina agir is yapiyr. Gerci 3 ayda bir izne geliyor ama. Ben sizin icin burdayim diyor. Surekli tartismiyoruz tabiki evde kedi givi oturuyorum ben, sirtina masaj yapiyorum. O gunlerde susuyor. Ayda bir tartisiyoruz. Yani diyorum acaba herkesin kocasimi boyle
(4,795 puan) tarafından
Ne yap biliyor musun sevgiliyken ŞİDDETI nasıl kabul ettiysen ŞİDDET GÖRDÜĞÜN halde çocuk yaptıysan şimdide ona rağmen evli kal çünkü herkes boşan demiş adamı övmüşsün.

Senin evlilik terapistine değil de sağlam bi psikoloğa ihtiyacın var
(14 puan) tarafından
Ayrilik kaygisi yasadigimin farkindayim aslinda, hatayi kendimde zaten buluyorum. Ayrilmayayim diye birinden bu soyledigin seyi duymayi bekledim bu soruyu sorarak aslinda. Korkuyorum anliyor musun, korkuyorum. Ve yalniz hissediyorum.
+2 oy
(5,273 puan) tarafından
Belli ki düşündüğün kadar zeki, akıllı değilsin. Öyle olsa bu kadar şeyden sonra hala gelip buraya sormazsın. Daha evlenmeden önce seni defalarca dövmüş biriyle evlenip çocuk yapmazsın 
(14 puan) tarafından
Duygusalim çok. Sadece bana sarilsin beni cok sevsin istiyordum onceleri siddetten sonra saeilip ozur diliyordu artik bunu yapmayinca sorun oldu
(5,273 puan) tarafından
Bir şey diycem yine tersleyeceksin ama sen olduğunu bilmeden yorum yapmış bulundum

Biraz maneviyatına önem vermeyi denedin mi? Gençken çok sevgilim vardı, ateşliydim şöyleydim böyleydim diyorsun sabah ta fal baktırdın bunlar hep haram şeyler. Allahın sevmediği şeyler. Eee sen Allah için hiç bir şey yapmıyorsun ki hayatın yolunda olsun huzurun olsun. Tövbeni et namazını kıl bakara suresi aç evinde sürekli
(14 puan) tarafından
Canim biz esimle müslüman sayılmayız bile ama yani içki, sigara içmeyiz, açık saçık giyinmeyiz, hayvanlari severiz. Normal bir aileyiz. Sadece fal gibi basit seyler
(5,273 puan) tarafından
Anladım. Ya işte sana basit geliyor ama bir müslüman için basit değil. Ama inancın farklıysa bir şey diyemem tabi. Hakkında hayırlısı olsun
+1 oy
(2,277 puan) tarafından
Abisini kovduğu yere kadar anca okudum bacım mannyak mısın ne sevmesi ne aşkı allah aşkına haberlere konu olmayı mı bekliyon kaç kurtar kendini dicem ama o narsist ******** ne seni bırakır be bebeni başında çok büyük bi bela var malesef 
(14 puan) tarafından
Aslinda o kadar da kotu degil. Bizi kahvaltilara falanda goturur, paradan asla kismaz, her yere gittik. Sehir sehir dolastik ama sadece parayla olmuyor ki, gittigimiz yerde hep surati asık ve mutsuz. Mutlu degilim.
(2,277 puan) tarafından
Bizi gezdirir ne bacım köpekk alsın gezdirsin dayak yeyip gezmek şorda dursun sen canını kurtarırsan kurban kes ben bu kadar diyorum sana
(1,056 puan) tarafından
Senin de boşanasın yok sanırım canım
Her kes boşan eşin kötü diyor
Sen eşinin iyi yanlarını yazıyorsun
Hakkında hayırlısı olsun  ne diyim
(14 puan) tarafından
Cocuk icin dayanmaya iyi taraflarini gormeye calisiyorum
+1 oy
(528 puan) tarafından
Bizi trollüyorsun iyi senaryo 
+1 oy
(2,708 puan) tarafından

Ayyy Müge anlının bir kıza dediği söz geldi aklıma GERÇEKTEN GÜZEL KIZSIN AMA SENDEN ÇOK VAR. :P bu kendini beğenmişliğin ile burnun beladan çıkmaz senin 

(2,708 puan) tarafından
Sen nerden biliyorsun sana iki kişinin aşık olduğunu Allah aşkına
(5,607 puan) tarafından
Yaa bende bunu merak ettim gelip sana mi aşklarini ilan ettiler
(14 puan) tarafından
Biri söyledi kendi agziyla, birinden de duydum. Belki digeri gercek degildir. Uzaktan kisiler bunlar amca oglu falan degil. Nınınının nınınısı komsu gibi
(2,708 puan) tarafından
Canım sen kendini çok fazla beğenme senden çok var kusura bakma o gözünde ki kara perdeyi bir kaldır evimin hanımıyım bakımıma dikkat ediyorum desen daha güzel olurdu yok çok çekiciyim yok iki kişi bana aşık şöyle böyle ne bu yani
(14 puan) tarafından
Degistireyim o zaman. Kusura bakmayin
+1 oy
tarafından
Bosan kurtul madem mesleğin var 
+1 oy
(11,605 puan) tarafından
Sen geçenki kız değil misin ya hani şu durum paylaşıp eski sevgilinin görüp görmediğini, numaranı silip silmediğini öğrenmek isteyen 
(14 puan) tarafından
Gerçekten insanlarin mutlu evliliklerine cok özeniyorum, ağlıyorum.  20 yillik evli insanlar birbirilerine aşkim diyor kayinçom yaninda esine o da hayatim diyor. Üzülmüyor muyum. Neler yaptim nelere evet dedim bir gelinligim bile olmadi 2. El giydim. Bir kirik jğne almadilar banaa, herseye evt dedim ona aşığım diye. Beni birakmasin diye. Inanin 1 gomlek 1 pantalonla evlendim. Hicbir sey almadilar. Nisan yuzugumu bile kendim almistim..  yaranamamisim kocama, hjcnir zaman beni sevmeyecek bana bir kere askim demeyecek mi omur boyunca diyorum. Sabrediyorum... tabiki bu zor zamanlarda insanin eski sevgili geliyor aklina, acaba mutlu mu diye, o da benim gibi mi diye. En azindan onun beni unutamadigini bilmek beni mutlu edecekti güya... bu kadar zavalliyim iste. Bu hale geldim. Surekli asagilanarak, surekli salaksin sen denilerek (şakayla karışık)... hoc mi haketmedim...
(14 puan) tarafından
Ayrılacaksin demek kolay. Aliskanliklar var, annesini cok seviyorum. Annesinin kardeslerini, kizimi, evimi çok seviyorum, bahcemde kendi ellerimle diktigim domateslerim biberlerim var. Kizimin babasiz yasamasi, herseyi terketmek beni çok uzer. Tekrar alisamam. Ayriliklar beni cok uzuyor. Fazla duyguslaim, pisman olmaktan korkuyorum
(11,605 puan) tarafından
Canım katlanmak zorunda değilsin,aşağılanarak  yaşamak zorunda değilsin. Kendin diyorsun değer görmediğim yerde durma. Çocuğum için katlanıyorum dersen eğer, mutlu anne mutlu çocuk demek. Sen mutlu olmadan o çocuğa hiçbir şey veremezsin . Vururum öldürürüm laflarını at bi kenara. Adam öldürmek kolay mı havlayan köpek ısırmaz
(11,605 puan) tarafından
Ayrılacaksın demek tabiki kolay. Alışkanlıklar da bi yere kadar. O zaman susup oturacaksın yapacak bişey yok
(2,281 puan) tarafından
ya aklıma bişey takıldı ya , dün sadece benim storylerimi bakıp benim ne kadar mutlu ,ne kadar güçlü falan görsün istiyorum diyordun , şimdi ise yok mutsuzluğunu görmek istiyorum diyorsun??
neyse hakkında hayırlısı ne diyelim
+1 oy
(709 puan) tarafından
Diyecek cok swyim var sana da benim de kizlarim  var kinamiyorum o yuzden susmak en iyisi
+1 oy
(7,630 puan) tarafından
 Kaçıncı okudum postunu   sen erkeksın değilmi  farklı cevaplar bekliyordun  ama  umduğunu bulamadım   bence aranıyor sun sen burda
(4,795 puan) tarafından
Benimde aklıma ilk o geldi yazdığı postuda bizim yazdıklarımıza göre değiştirdi 2-3 kez
(7,630 puan) tarafından
Aynen konuya cevaba göre değiştiriyor
(14 puan) tarafından
Hayir değilim, sizce bjr erkek bu kadar ayrintili duygu durum hallerinden bahseder mi sizce yani? Kanıtlamam icin ne yapmaliyim? Mesela kadin olduğumu şurdan anlayabilirsiniz, bimde golden rose sac bakim yaği aldim şokta elidorun vardi daha kaliteliydi bir kac gun ile 1 al 1 bedavayi kavirdim. 200 tl ye 2 tane alacakken ayni fiyata 199 tl ye 1 tanesi satiliyor simdi. Bende gittim bimden 99 tl ye golden rose aldim. Suanda da biotin aldim 5000 uq lik sacim uzasin diye. Sacimda dokuluyor stresten.
(4,795 puan) tarafından
Aaaa ben bunları almadım kesin erkeğim o zaman jdhdhshs
(14 puan) tarafından
Hayir bir erkek bunlari takip etmez, her gün bakiyorum mesela şuan newvellin renkli günes kremi vad a101 de de. Baska nasil kanjtlayim anlamadim ki. Sor ne sorarsan bilirim kadin urunlerine ait cunku makyaj yapmaya bayilirim.
0 oy
(961 puan) tarafından
Babanla ilişkin nasıl? Probleminiz var mı 
(14 puan) tarafından
O kadar haklısınız ki, bakın sanirim psikolog olduğunuzu düşünüyorum. Çok iyi tanıdınız. Aynen dediginizin tıpkısı oldu. Evlenirken bana "iyi bir evliliğimiz olacağını düsünerek evlenme, rahat olacağım sanma, geçmiş yaşamını unutmayacaksin sana hatırlatacağım" demişti. Ama evlenince tabi unuttu. Ben onun kişisel psikologu oldum. Arada ben çok mutlu ve neşeli cıvıl cıvıl gezerken beni özellikle bozuyor mesela. Çok mutlu olmamıda istemiyor.tatile gidiyoruz mesela ben havalara zıplarken, o asla gülmez bağırır mesela yolda. Ben takmiyorum ama, haketmediğim bir hayatı yaşadığımı düşünüyor. Beni cezalandırıyor ama kendisini de cezalandırıyor. Tamamen psikolojik bir vaka. Belki ilac kullansa kurtarıŕ bir şekilde diyorum. İlacla kurtulabilir mi sizce?
(14 puan) tarafından
Bana böyle biriyle nasil evlendin diyorlar. Ama size bir sey söyleyim mi? Kendisi turkiyenin ileri gelen fabrikasinda bir teknisyen basit. Ama orada bile ornegin isten cikacagim falan dedi. Fabrikanin ceosunu, sahibini ayagina kadar getirtip yalvartti, "ne olur işten çikma, bunaldıysan sana izin veririz" dediler. 3 ay izin aldı yattı. Ben şok oldum, fabrikanin ismini soylesem şaşırırsinız. Bunun dısinda abisi, annesinide kötü davranmasina rağmen ona tapıyorlar. Yalvariyorlar ayaklarina kapaniyorlar. Eski sevgilileride oyle. Hala yalvariyorlar kendisine. Öyle manipulatif biri ki, herkesi kendine yalvartmayi basariyor. Etkisine sokuyor insanı. Psikolojik oyunlar oynayip insanin beynini kontrol ediyor. Bu kisinin psikolojisi mi bozuk, ilac mi kullanmasi lazim anlayamiyorum.
(961 puan) tarafından
Yok psikolog değilim, ilaç konusunda da bir bilgim yok. Depresif hallere iyi geliyor ama kişilik bozukluklarına ilaç verirler mi bilmiyorum. Ama kesinlikle bir uzmanla görüşmesi gerekiyor. Peki cezan bitince ne olacakmış ya da bir gün cezan bitecek miymiş? Ve kendisini de cezalandırdığının farkında mı?
(14 puan) tarafından
Hic bilmiyorum. İste burada bende tıkanıyorum. Sonumuz ne olacak bilmiyorum
(961 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım hakkınızda
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Evlilik terapistin haklı
0 oy
(1,121 puan) tarafından
İnşallah okuduğun kitaplar 'Soğuk Kahve' gibi kitaplar değildir. Okuduğun kitaplar kimseye ebeveynlik etmek için evlenmemen gerektiğini yazmıyordu sanırım.

Kimse kimseye anne babalık etmek için evlenemez. Evlenecek kafada değilse evlenmesin. Şefkat göstermek ya da birisini düzeltmek için evlenilmez. Kimsenin babasının ya da annesinin eksikliğini dolduramazsın. 

Şu an yapman gereken sana saygı göstermeyen birinin yanında 'Seni Seviyorum' sözünü bir kere duyabilmek için ömrünü heba etme. Belli ki böyle bir adamın düzeleceği yok. İnşallah takıntılı değildir de boşanmakla kalırsın. 
(14 puan) tarafından
Canim o kadar haklisin ki, aslinda bende evlenirken onu düzeltecegime, kendime bjr es yapacagima o kadar inaniyordum ki meğer insan 7 sinde ne ise 70jnde de o imiş. Düzelir sanıyordum. Sadik olmasi yeterliydi. Hakkini yemeyim asla kafasini kaldirip baskasina bakmaz ama hic düzelmedi. Yüzü bir kere olsun gülmedi. Her şeyide benim geçmisteki sevgililerime bagliyor. Kendisinjn psikolojisi o yuzden bozukmuş. Ben sucluymuşum. Kendisinin psikolojisi bozul.asin diye ne kina gecesi, ne bjr evlendikten sonra carşaf bile almadim. Yere yorgan serdim yattim zamaninda, ne bir yatak odam ne bjr kendime ait bardagim var. Hepsi annesinjn esyalari. Kabul ettim bedava evlendim bedava... ahh ailem ne kadar uzuldu...
(1,121 puan) tarafından
Senin sevgililerini bile bile evlendi sonuçta. Bu konuyu gündeme bile getirmesi çok saçma. Kendi eksikliğini senin yaptıklarını gündeme getirerek bastırmaya çalışıyor. Terkedilmez olduğunu sanıyor. Ha bir de ne diye sadece sadık olması yeterli diyorsun ki? O da olsun, sevgisi de olsun. Ne kadar istersen Allah o kadar verir. Çok iste, haşa lütfunda yok mu sanki :)
(14 puan) tarafından
Canim birtanem o kadar akılli bir kızsın ki, cidden sana özeniyorum. Kesinlikle bu. Iste anlatmaya calistigim konuyu anlayan kisilerden birisiniz. Bunlari bile bile evlendin demek isterdim kendisine ama kendisini evlilige benim zorladığımı söylüyor bu sefer. Çok yalvarmisim ona evlenilim diye. O da herseyden arkadaslarindan benim icin vazgecmis evlenmis. Her firsatta bunu vuruyor yuzume. Benim kimsem kalmadi diye o yuzden bana istedigini yapabilirmis. Tek gorevimde bebek bakmakmiş. Beni yedirip iciriyor gezdiriyor köpek gibi işte yukarida biri yazdi ya. Stresliykende azarliyor. Duzenim ailem ve annesinin hatri var...
(1,121 puan) tarafından
De ki farz et ki ben evlenmeyi istedim, sen de kabul ettin. Şimdi ise boşanmayı istiyorum. Madem benim istediğimi yapacaksın boşanalım. Bu kez pişman da olmam de. Narsist bir insan. Siz kendinizi küçük görürseniz ve ona hak verirseniz sizi daha da zehirler. Kendisinin değersiz olduğunu, sizin değerli olduğunuzu her fırsatta dile getirin bakın nasıl değişiyor. Ki değişmesi önemli değil. Bence yaşım çok genç, kendi hayatına bak derim. Ömrünü kimseye heba etme.
(14 puan) tarafından
Bende öyle düşünuyorum. Çocuk icin sabret ac degilsim, kocan ickici degil falan diyorlar ama sorun o degil ki. Bende herkes gibi eşime sarılıp uyumak istiyorum. Bunu denedigimde kolumu ittirmesi beni o kadar üzüyorki. Sırtımi dönüp ağlayarak uyuyorum. O aşik olan ben ne Kdar tartissakta zamaninda bana sarildigi icin sustum. Simdi yatakt sirtini donup gizli gizli aglyan bir kadin. Bir de aglamamdan da nefrwt ediyor sus diyor. Aglayinca daha cok cildiriyor. Canim cok kotuyum. O kdar agladim ki gunlerce cok agladim. Hala agliyorum. Benim kaderim de ne varmis allahim. Hergun salaksin diyip itilip kakilmak, yaptigim emek verdigim yemekleri yemeyip burun kıvırmak... o kadar agladim o kadar agliyorum ki. Cekmek zorundamiyim diye. Kendimi cok kotu hissediyorum...
(1,121 puan) tarafından
Her çocuk mutlu bir yuvada büyümeyi hakeder. Asıl onun için bence bitirmelisin. Sürekli tartışan, sevgisiz bir aile yetişmesindense annesinin onu çok sevdiği bir evde büyümesi daha sağlıklı. Ama siz de çocuğunuzu çok sevmelisiniz ki hiçbir zaman şu anki evde olmayı istemesin. Hem yaşın çok genç. Yalnız çocuğun için değil, kendin için de yaşamalısın. Bu hayat senin hayatın
(14 puan) tarafından
Benim ailemde aslinda iyi insanlar ama çok muhafazakar, dindar. Yani o eve dönemem, beni çok yordular zamaninda, ayei bir ev acmami zaten istemezler, acrsamda sanirim benimle gorusmezler. Suan daha özgürüm evli olsam bile istedigimi giyip, istedigim yere gidebiliyorum. Maddiyatta zaten sorun yok. Ben her bakimdan caresiz kaldim. Ben annemlerle zaten yasayamam bu saatten sonra. Evet beni seviyorlar ama evden aksam ezanindan sonra disari cikamam, para isteyemem, jstedigimi giyemem, namaz da kilmamis isterler. Ev zaten kalabalik 3 kardes. Beni aşırı seviyorlar ama muhafazakarligi ben sevmiyorum
(1,121 puan) tarafından
Anladım canım, hakkında hayırlısı olsun.

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,065 göst.
0 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
24 cevap 950 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aytu (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,859 göst.

411,471 soru

12,386,361 cevap