+2 oy
736 göst.
Diğer kategorisinde (379 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
............. 

34 Cevaplar

+3 oy
(14,491 puan) tarafından

2 tanesiyle deliriyorim anca büyütmeye çalışıyorum ne 3. Ya..

Yapabilenr helal olsun.
Benm kafam kaldirmaz
(912 puan) tarafından
Marifet çocuğu dogurmakla değil bizde dogurmasini biliyoruz ama bakabilecegimiz kadar doguruyoruz. Ablam 6 tane doğurdu hep sinir oluyorum ona ya bu kadar çocuk ona yetmiyor hala yedincisini de istiyorum diyor. Bir de emekli maaşıyla geçiniyorlar
(14,491 puan) tarafından
Valla ne blim anam benim asaplarim bozuliveriyor
Ablana da hayret bişi yani yetmiyor mu 6 tabe
(677 puan) tarafından
@Poncikk Canım kusura bakma merakımı maruz gör ama ablan kaç yaşında? Birde çocukların yaşları kaç? Maşallah sağlıkla, huzurla, kazasız belasız büyütsün yavrularını inşallah.
(379 puan) tarafından
Yok kuzu benımde kafam kaldırmıyor zaten şuan asla üçüncüyü istemiyorum ıkı evlâdım var allah ayaklarına taş değdirmesin acısını göstermesin bana yeter sadece artık sokak ta gören bile söylüyor oğlun 8 kızın 5 e basacak büyüdüler yap bi tane demelerı...... Sankı kendı kendıne büyüdüler
-Reklam-
+3 oy
(1,090 puan) tarafından
Ne güzel bir kızın bir oğlun var. Başına bela arama bence. Cocuk büyütmek kadar zor bir şey yok bu hayatta. İnsan birazda kendi için yaşamayı bilmeli. Sürekli bir şeylerden fedakarlık yapıyoruz çocuk olunca. Hayatın tadını çıkarmaya bak. Maddi imkanları söylemiyorum bile. Bu zamanda iki çocuğa yetebilmek bile cok zor
(379 puan) tarafından
Evet çok haklısım canım şuan üçüncüyü istemiyorum zaten kafam kaldırmıyor  aslaa tam rahatlık dönemim baslamıs çocuklarım okula başlamış. Uykum düzene girmiş hele kı böylesi bır zamanda
+1 oy
(878 puan) tarafından
Milletin lafina göre çocuk yapilmaz once kendini hazir hissetmen lazım bence

Sonrada derler kafan rahatti nie 3. Yaptin die millete bakarsan
(379 puan) tarafından
Haklısın kuzu şuan hiç
(379 puan) tarafından
Haklısın kuzu şuan hiç hazır hissetmiyorum. Söyleyene diyorum zaten şuan istemiyorum belki de hıc düşünmem rahata alısırsan hıc yapmazsın diyorlar belkı de düşünmem hiç. Tek istediğim olan çocuklarım ıcın güzel bır hayat ve eğitim sunabilmek
(878 puan) tarafından
Ne güzel cocuklarini düşünüyorsun yapmak istedigin zaman yaparsin kimse karisamaz
+1 oy
(7,060 puan) tarafından
2 çocuğum var biri bebek . Diğeri 8 yaşinda. 3. İstemiyorum psikolojik olarak kaldiramam
+1 oy
(1,702 puan) tarafından
Allah'a sükür bir kızın bir de oğlun var 3.yu yapmak bu devirde delilik. Seneye kızın 1 e gidecek sana ihtiyacı olacak. Onlarla güzelce ilgilenip anı biriktirmek varken kendine bunu yapma bence
(379 puan) tarafından
Çok haklısın canm..
+1 oy
tarafından
3. Çocuk mu aman Allahım yazdıysa bozsun lütfen, hoc bakabilcek güce sahip değilim şuan :)
(379 puan) tarafından
Ha ha bende bendeee ama mıllet her gören soruyor çıldırıyorum
+1 oy
(12,237 puan) tarafından
gelip onlar mı bakacakmış? 
(379 puan) tarafından
Sevmeye geleceklermiş sevmekle bitiyor
(12,237 puan) tarafından
çok isteyen kendi yapsın:)
+1 oy
(2,176 puan) tarafından
İkisini de çok güzel büyütmüşsun rahata ulaşmışsın artık okul yaşları gelmiş oo miss gibi :)) aman delirme sakın:D 

Bende de şuan 7 yaş 5 yaş ve 15 aylık kızım var çok yorucu yani inanılmaz yorucu..
(379 puan) tarafından
Valla tan aradığım yorum çok zor bakımı çok zor gerçekten büyümesi ayrı zor hele kı esın destek cıkmıyırsa
+1 oy
(592 puan) tarafından
Bence iki çocuk yeterli
+1 oy
(10,204 puan) tarafından

2.den sonra nakavt olan ben bu postu beğenmedi :D

(10,204 puan) tarafından
Eyvahh durum vahim desene :D en garanti korunma yöntemi heriflere ömür boyu küsmek ama olmuyor iste :Dsjs
(6,586 puan) tarafından
İmkansız:D neyseki bebeğim çok tatlı kokladıkça iyiki diyorum :)
(10,204 puan) tarafından
Iyi ki varlar mis kokulular ☺️❤️
(6,586 puan) tarafından
Çok şükür☺
(379 puan) tarafından
Aslaa eşime güvenmem o konuda beş yıldır hap alıyorum ben geçen ay almadı bebek videoları falan atmalar...
Direk eczaneye gittim hapımk aldım sana güvenmiyorum dedım:) valla olırsa atarım üstüne bır gece uykusuz kalmam ona göre dedim.
+1 oy
tarafından
Benimde 2 kizim var kaynanam ev temeli olsun dogurursun diyip duruyodu kendin dogur dedim ciddi ciddi bigun küçük kizima bakti Allâh olmayana versin demeye başladı ben istemem şaş kaza olursa başım gözüm üstüne
(379 puan) tarafından
Şuan hiç istemiyorum ben çalışmayı çok seven kadınım kendine sürekli iş cıkarırı  tek istediğim şuan çocuklarım büyüsün ben çalışayım. Kızım şuan anaokullu oğlum 2. Sınıf inşallah seneye kızım ve oğlum aynı okula gidince eşimin yanında çalışcam hayâllerim var ömür boyun sadece bebek büyütüp diğer çocuklarımında rızkıyla oynamak istemiyor m
+1 oy
(477 puan) tarafından
Ya milletin lafı ile mi çocuk yapacaksın Allah olanlara uzun ömür versin istemiyoruz üçüncüyü de çık isi içinden. Sinir oluyorum böyle insanlara durumu var mı yok mu bakabilecek gücü var mı bilmeden çocuk yao cocuk yap. Sizene anasını satayım. Bana da ikinciyi yap ikinciyi yap diyip durdular al yaptım noldu dicem doğurunca. Hepsinin göbeğine bakicam göbeğiniz yerine düştü mü diye. 
(379 puan) tarafından
Kız valla son cümlene çok güldüm çok haklısın cokkkk
+1 oy
(7,480 puan) tarafından
Ayy kimin ne haddine yaa.senin kaç çocuk yapacağına karar veriyorlar sen ne zaman psikolojikmen kendini hazır hissedersen o zaman yaparsın Allah kolaylık versin 
(379 puan) tarafından
Asla hazır değilim şuan aslaa:) tam çocuklarım büyüdü bıraz okulu olacaklar bır düzenim olacak dedim..
+1 oy
(674 puan) tarafından

O sana bağlı bence istiyorsansa Rabbım nasip eder zaten ama milletin bu kadar özele girmesi çok üzücü ve saçma benim çocuklarımın arasında 2 yaş var 

(IRK AYRIMI YAPMIYORUM SADECE BENZETTIKLERI ICIN SÖYLÜYORUM)
Bana suriyelimisin  zırt pırt çocuk doğuruyorsun diyenler oldu 
Halbuki  ne onlar bakıyor maddi manevi ne onlar büyütüyor güle güle büyüt demek o kadar zor mu diye düşünüyorum 

(379 puan) tarafından
Canım yapmayana da sen rahatına düşkünsün kardeş yap dıyıp duyuyorlar mıllet ne dediğini gerçekte  bilmiyor
+1 oy
(3,951 puan) tarafından
Yeterli ilgiyi vermesi ayrı dert, maddi olarak yetebilmek ayrı dert.

Çocuklar artık kendi kendine büyümüyor. Yaptım saldım olarak da büyütülebilir tabi de. . Ben 2.doğumu yapıcam tırsıyorum valla ufaktan. 3 çocukla kafayı yememek için baya gamsız olmak lazım bu devirde.
(379 puan) tarafından
O kadar haklısım kı oturduğum semtte o kadar çok var kı yap sokağa at. Benım çocuklarım daha bır tane burda arkadaşı yok çocuklarım huyunu ahlakını sevmıyorlar anne ağızları bozuk diyor oğlum çok kırlıler diyor. Demem o kı gerçekten bakacaksın yapacakaın yaaa
+1 oy
(1,521 puan) tarafından
2 oğlum 1 kızım var iyikide olmuş Rabbime hamd olsun bence bakarsın canım şimdi cefasını çekersin büyüyünce sefasını yaşarsın evin dolar kalır
(6,586 puan) tarafından
Kaç yaşındalar
(379 puan) tarafından
Rabbım bagışlasın canım ama şuan hiçç kafam kaldırmıyor çocuk dısında da boş durmuyorum gün içinde oturmak nedir bilmiyorum çok yoğunum asla kafam rahat değil ve hayâllerim var inşallah seneye allah nasip ederse ısteklerımı twk twk gerçekleştireceğim. 35 lı yaşlara gelınce üçüncüyü düşünüyorum ama o zamana kadar tam rahat ederım kafam hıc kaldırmaz düşüncesiyle cayabıkırım de :)
+1 oy
(3,820 puan) tarafından
Bu mıllet her zaman konuşur  sankı gelip onlar bakacak banada diyolar Allah isteyene versin diyip kestirip atıyorum zaten ikisi peş peşe oldu isteyerek oldu ama artık yeter sende ne güzel büyütmüşsün benımde tam tersı kızım Ocak'ta 7 olcak oğlum Ekim'de 5 olcak ☺☺
(379 puan) tarafından
Valla büyüyünce nasıl güzel oluyor dımı basımıza iş açmayalım:)
(3,820 puan) tarafından
Aynen öyle bıde okul zamanı geldi tam cıldırmalık üçüncü falan bıze uğramasın☺☺
(379 puan) tarafından
Yok canım isteyenın kapısını çalsın diyelim:)
(3,820 puan) tarafından
Amin ❣️
+1 oy
(5,240 puan) tarafından
Vllh cnm bende 3 cocuk var araları çok az biri 4 yasna girecek diğeri 2 yaşına girecek diğeri 5 aylık olacak inan hayattan bezdim de sen ol kimsenin dediğini yapma çevrenin dediğini yaoarsan kendini ya 10 çocuk arasında ya da hiç anne olamadan bulacaksın.....
(379 puan) tarafından
Çok haklısın gerçekten geçen annem diyordu üçüncüyü yap yap sonra kızdı aman yapma hepsi nın derdı ayrı.. Dedım anne senın lafınla yapıp yapmasam ooooo
+1 oy
(6,586 puan) tarafından
3 çocığum var kesinlikle çok zor. 

Ha kızım 15 yaşında olunca isterdim belki çocuk özleyince ama küçük diğer ikiside o yüzden çok zor
(379 puan) tarafından
İşte tam istediğim o çocuklarım büyüsün ondan sonra
+1 oy
(1,656 puan) tarafından

Bana 3. Yü yap diyenlere maddi destekte bulunacaksan ve bana hergün gelip yardım edersen neden olmasın diyorum :) 

(379 puan) tarafından
Ha haaa süper valla

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 407 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 123 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.
19 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,290 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,119 cevap

36,811 kullanıcı

...