0 oy
85 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (248 puan) tarafından
Eşim suan orda calisyor kizlar ankarada  yaninda halasinin oğlu var facebook uzerinden surum atmis bu yaDigin yeride etiketlemiş resim atmişlar wsimin elinden tanidim elinin ustunde dovme var ve kolundada car o olduguna eminim ve saat 12.1 gibi atilmuş durum ankara olarak etiketlemiş ce bnm bundan hberim yok kafayi yiycem ve boşanicam kesin ve net kararliyim yanliz sorum şu nasil vir yer orasj ban akil verin

4 Cevaplar

0 oy
(4,981 puan) tarafından
Alkollü restorant  canım
(248 puan) tarafından
Boyle kadin fln varmi diger yerler gibi cnm
(248 puan) tarafından
Alkollu evet cnku ellerinde viski vardi cnm
(248 puan) tarafından
Okadar sinirli ve ofkeliyimki anlatmam gece saat 2 den beri uyuyamiyorum 4.5 aylik bebegim var nasik ypvm.blmyorum
-Reklam-
0 oy
(248 puan) tarafından
Kizlarrrrrrrrrrrr
0 oy
(248 puan) tarafından
Kizlar bakin daha alaah askna
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Canlı müzikli alkollü eğlence mekanı. Kafayı yediğiniz şey habersiz gitmesi mi böyle yere gitmesi mi normalde ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama eşim bana her dakika gittiği yeri haber etmez mesela, bu tarz bir yere gitse haber edemese nasıl geçti bakalım derim o zaman söyler şuraya da gittik şöyle oldu böyle oldu diye. Boşanmak için tek sebep bu mu
(248 puan) tarafından
Benm gozumde evet cnm benden habersiz gitmesi beni eve tikayip disari cikmama.izin bile vermeyen adamin gidip gezmesi parayi saak ***** yerlere vermisi
(248 puan) tarafından
Kari kiz ayagi oldugu yermi peki
(2,201 puan) tarafından
Yanında giden birileri yoksa öyle eskort falan yok. Sürekli böyleyse boşanma sebebi olabilir, sana izin vermiyor oluşu zaten sıkıntı, ne sanki sahibin mi senin
(248 puan) tarafından
Vllhi ilk defa yakldim cnm
(2,201 puan) tarafından
Bir sor bakalım ne diyecek, kabul ederse üzüntünü söyle. Ben bebekle uykusuz yorgun ne kadar zor bir gece geçirdim senin haber bile vermeden böyle yerlerde olman keyif yapman çok üzücü de. Ben gidelim desem götürür müydün diye sor, yok diyecek, insan eşini götüremeyecek kadar sıkıntılı bir yere kendisi neden gider diye sor laftan anlar mı bilmiyorum ama biraz dramatik bir kanaldan gir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
18 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tokyo (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 304 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,436 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
2 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sanzelize (30 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...