+1 oy
1,201 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,120 puan) tarafından
Dün arkadaşım bime gitmiş oğlu çok yaramaz ne tutarsa fırlatır atar buda 150 TL ilk cam kahveyi yere fırlamış paramparça etmiş sordum ücretini ödedinmi yok be ne ödeyecem stoktan düserler dedi ben geçen gittim oğlum bulaşık parlatıcısini biraz boşalttı aldım evde makinem olmamasına ragmen

51 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani benim yüzümden kimsenin mağduriyet yaşamasını istemem, öderim.
-Reklam-
0 oy
(16,012 puan) tarafından

Verilmesi gerekiyor hak hukuk bilmeyen insanlar sadece aman ne olacak der. 

Ben olsam veririm üzerine de temizlemeye yardım ederim :) geçen bir dondurma düşürdü oğlum ıslak mendille sildim. 
0 oy
(266 puan) tarafından
Hakka girmiş. Ha kırdı ödemedi ha çaldı. Sonuçta iki türlü de o ürün yok sayılır. 
0 oy
(852 puan) tarafından
Arkadaşınızın yaptığı kul hakkına girmektir çok açık bir şekilde. Bu tür marketlerde çalınan yada kırılan malzemelerin parası çalışandan kesilir, stoktan düşülmez. 
0 oy
(710 puan) tarafından
Kizima markette sma mama alirken yanlislikla kavanoz meyva puresi dusurdum kirdim gorevli temizlemeye geldi once yardim ettim temizlige  sonrada onlar istemedi gerek yok diye fakat ben odedim giremem o gunaha
0 oy
(759 puan) tarafından
Eşek başi deilizya zarar verirse zararını öderiz.orda asgari ücretli çalışan insanların sırtına asalak olmaya gerek yok
0 oy
(516 puan) tarafından
Arkadaşın yanlış yapmış tabiki ödeyecek. Kul hakki
0 oy
(674 puan) tarafından
Benim oğlum da a101de kavonozlarin poşetini tuttu çekti hepsi kırıldı. Çok şükür oğluma bişey olmadı hepsini de ödedim ödemek zorundayım çünkü benim hatam sahip çıkmam elini kolunu tutmam gerekirdi 
0 oy
(363 puan) tarafından
A101 bim yada şok tu tam hatırlamıyorum ama annem yoğurt aldı sapından tuttu sapı kırıldı ve yoğurt döküldü. Parasını istediler ve ısrar ettiler  hatta. Bizde odemedik sonuçta bizim hatamız değil sapınin hatalı olması onların suçu. Ama çocuğum yada ben elimden düşürüp kirarsam öderim parasını 
(3,605 puan) tarafından
İki ya da üç gün önce aynı olaya şahit oldum Bimde yoğurt kovası döküldü müşterinin elinden, Adam gitti yenisini aldı ödeme falan da talep edilmedi o da teklif etmedi..  Ben de merak ettim hani ne olacak ödeme isteyecekler mi diye aklıma geldi sen yazınca
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Çalışanın yada sahibinin kimin cebinden çıktığı benim için önemli değil, benim için önemli olan kul hakkına girmemek ,benim veya çocuğumun yaptığı bir davranış ise parası neyse öderim insanoğluyuz yeterince günahımız zaten var bide kul hakkı eklenmesin eminin ki ben onun hesabını yapıp cebime kâr kaldı saydam , misli misli benden çıkacaktır kesin
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Odenilir tabiki kardeşim bir ara kırdı barfak ücretini ödedi vede görevli de diyor ödeyin diye
0 oy
(903 puan) tarafından
Benm kızımda öyle bsey yapmıştı pahalı bı sürahiyi kırmayı kasaya geçtim  parasını ödemek için almadı kasiyerler çocuk bu olsun abl dediler olurmu sizden kesilirse dedim kesilmez abla merak etme parsini alamyz dediler almadilar
0 oy
(13,395 puan) tarafından
Ödemesi gerekir nasıl bırakmış çalışanlar zaten düşünceli bi insan olsa çalışanlardan kesilmesin diye ödemesi gerekir
0 oy
(250 puan) tarafından
Tabi öderim benim zararını neden çalışan odesin
0 oy
tarafından
Öderim ben ama bazen oradakiler bisey olmaz fazla ürün geliyor falan diyorlar 
0 oy
(7,925 puan) tarafından
Sadece bim değil nerede olursa olsun öderim. Arkadaşın nasıl bir zihniyeti var öyle barbar gibi kendi çocuğu da öyle yetiştiriyor sanırım 
0 oy
(1,759 puan) tarafından
Binde onların yanlış dizmeleri sonucu benim değdiğim karpuz yere düşüp patladı. Ücretini ödüyecem diyip kasadan geçirdim. Kimse gerek yok demedi. Demek ki ödeniyor
0 oy
(548 puan) tarafından
Verilir tabi vermemek düşüncesizlik oğlu o kadar yaramazsa goturmesin markete 
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Sonuç olarak oğlu yapmış ben olsam öderdim
0 oy
tarafından
Ee tabikiii öderimmm ben

İlgili sorular

+1 oy
58 cevap 1,247 göst.
2 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fairytalee (2,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 683 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
5 Ekim 2024 Aile kategorisinde Rana koncuk (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.

401,077 soru

12,003,478 cevap

36,188 kullanıcı

...