Ben çok memnunum 2.5 yıldır kullanıyorum xiaomi den almıştım viomi S9 vacuum cleaner siyah renk aldım. Günlük temizlik için çok ideal ve ne kadar çok açık alan varsa o kadar iyi temizliyor. Eksileri; Siyah renk fazla tozlanıyor, halı ve zemin ayırt etmiyor onun için silme özelliğini birlikte kullanmıyorum. Daha doğrusu silme özelliğini hiç kullanmıyorum çünkü sadece su konulması gerekiyor ve ben silindimi mis gibi kokması taraftarıyım :) zaten silmek için çok açık yerimde yok haftada 1 ben kendim mopla siliyorum. Artıları; kendi çöp istasyonu var temizlik bitince boşaltımını kendi yapıyor, en önemlisi şarjı uzun gidiyor, evde değilken bile telefonla çalıştırabiliyorsun, kendim temizliği 2-3 haftada bir yapıyorum çünkü yatağım koltukların hep yüksek onun için açık alanım çok dip gibi yapıyor, malzemelerin belli bir ömrü var ondan sonra değiştirilmesi öneriliyor 2.5 yıl oldu daha dolmadı süreleri. Bana göre eksisi artısı bu şekilde kullandığım cihazın. Hamileyken almıştım iyi ki almışım diyorum tavsiye ederim.