0 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dip köşe temizliyor mu hangisinin önerirsiniz bilgim yok 

Silmeli supurmeli.olani 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nasıl hangi marka olmali renk seçimi ne olmalı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana göre bir ihtiyac değil. Aldım kullandım ve sattım. 

Dedigim gibi bana göre çünkü ben, takıntılı biriyim ve temizlediğine inanmıyordum. Arkasından yine supuruyordum.
tarafından
Bencede olmazsa olmaz degil onu alcana dikey süpürge alsaydim diyen biriyim ama esim hediye aldi bilmiyodum seçme sansimda yoktu ☺
tarafından
Evet eşler hediye alınca öyle oluyor benimki de airfrey almıştı anneler gününde, çok kullanmıyorum ama satamiyorumda :)
tarafından
Anladım canım aradığım yorum aslında net net teşekkürlet
0 oy
(6,698 puan) tarafından
Çalışan kadın için ihtiyaç bence . 
tarafından
Canım ben öyle ıvır zıvır para verecek kadın değilim hani ille de son onluk alayım illere şunu alayım bunu alayım ama elektronik eşyalarda parayı harcarım yani mesela işte kahve makinesi gibi halı yıkama makinesi gibi çamaşır kurutma makinesi gibi işime yarayacak şeyler
tarafından
Önlük olmuş sunumluk yazacaktım
(6,698 puan) tarafından
Bebek esyasindan kimildamaya yer yok evde . Beşik ana kucagi mama sandalyesi.  O anlamda dedim
tarafından
He canım onlar bizdede varsa bende onları çatıya çıkardım
(6,698 puan) tarafından
Suan lazım ondan çıkaramıyorum.
0 oy
(261 puan) tarafından
Çalıştığım dönemde işime çok yariyodu zaman kazandiriyodu ama şu an o kadar fazla calistirmiyorum
tarafından
Anladım canım çoğu görüş.bu yonde
(261 puan) tarafından
Aynen ama almak istiyorsan xiaomi tavsiye ederim bende ki ilk çıkanlardan olmasına rağmen 3 senedir kullanıyorum hala bakımlarını yaptığımda güzel çalışıyor
tarafından
Tamam canım dip köşe yapmıyor sa almam açıkçası
(261 puan) tarafından
Ya evinin şekline eşyalarına bağlı hepsi yerden baya yüksekse sandalyelerin falan genisse heryer açıksa girer her yere. Benim mesela masanın altına hiç giremiyor. Her seferinde sandalyeleri kaldırıyorum halıları topluyor ince olduğu için halıları kaldırıyorum.  Robottan önce evi bir topluyorum ondan sonra calistiriyorum çalışırken işime geliyordu en azından o supururken ben yemek yapıyodm çocukla ilgileniyodum falan ama şimdi evi madem o kadar topluyorum beş dk süpürür kaldırırım hemen diye düşünüyorum
tarafından
Ama haklısın madem topluyorsun bir dk drtayli şüpur dimi.
0 oy
(6,532 puan) tarafından
Kesinlikle ihtiyaç. 3 çocuğum var ev temizliği beni hiç yormuyor . 

Dip köşe evine bağlı. Benim evimde tezgah altına girmiyor onuda 2 dk da normal süpürge açıyorum bi kaç günde bir sadece orası ve kapı arkasına inan 2 dk mu alıyor

6 ay oldu alalı evde toz vs hiç yok artık her açtığımda hazne toz doluyor iyiki almışım
(600 puan) tarafından
Seninkinin modeli ne
(6,532 puan) tarafından
Arçelik çöp istasyonlu canım postum duruyor burda paylaşmıştım
Ama bütçeniz yetiyosa roborock alın çöp istasyonlu olsun silme özelliği daha iyi onun
(600 puan) tarafından
Tamam canım ben bı bakayım çok sağol ❤️
(6,532 puan) tarafından
Sende sağol canım❤
(681 puan) tarafından
Evet canım ben bile bügün süpürcek yeri ettim girmeyen yeri geri yeri robot yaptı temizlik takıntım gidiyor hamile olunca gerek
0 oy
(102 puan) tarafından
Hiç ama hiç ihtiyaç değil. Benim robot süpürgem yatıyor;)) yani ben dip köşe seviyorum o üstten yapıyor haliyle. Şimdiki aklım olsa dikey Süpürge alırdım ki bunu satıp öyle yapıcam büyük ihtimalle 
tarafından
Anladım canım
0 oy
(137 puan) tarafından
Ben her gün açarım her yemekten sonra mutfağa filan gerçekten benim işime yarıyor sadece büyük temizliklilte olmuyor gündelik olarak çok güzel her seferinde şaşırıyorum bu pislik nerden çıkıyor diye 
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(11,798 puan) tarafından
tartışılır ama günlük rutin temizlik için iyi
tarafından
Şimdi ben detayciyim.bilemedim.kararsizim eşim isersen alırız dedi
(11,798 puan) tarafından
bence evde bir robot bir de dik süpürge olmalı ya da normal elektrikli süpürge. detaylı temizlikte robot içine sinmez ama günlük rahatlık sağlar.
benim yatak odam dar, elektrikli süpürgeyle yatağı da altını temizlemem acayip zor elle kere eğil kalk, öteki tarafa git ordan da temizle falan uğraştırıyor ama robot fıtı fıtı harika temizliyor
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(405 puan) tarafından
Ben çok memnunum 2.5 yıldır kullanıyorum xiaomi den almıştım viomi S9 vacuum cleaner siyah renk aldım. Günlük temizlik için çok ideal ve ne kadar çok açık alan varsa o kadar iyi temizliyor. Eksileri; Siyah renk fazla tozlanıyor, halı ve zemin ayırt etmiyor onun için silme özelliğini birlikte kullanmıyorum. Daha doğrusu silme özelliğini hiç kullanmıyorum çünkü sadece su konulması gerekiyor ve ben silindimi mis gibi kokması taraftarıyım :) zaten silmek için çok açık yerimde yok haftada 1 ben kendim mopla siliyorum. Artıları; kendi çöp istasyonu var temizlik bitince boşaltımını kendi yapıyor, en önemlisi şarjı uzun gidiyor, evde değilken bile telefonla çalıştırabiliyorsun, kendim temizliği 2-3 haftada bir yapıyorum çünkü yatağım koltukların hep yüksek onun için açık alanım çok dip gibi yapıyor, malzemelerin belli bir ömrü var ondan sonra değiştirilmesi öneriliyor 2.5 yıl oldu daha dolmadı süreleri. Bana göre eksisi artısı bu şekilde kullandığım cihazın. Hamileyken almıştım iyi ki almışım diyorum tavsiye ederim.
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Çalışan kadın için kullanışlı oluyor. Öyle dip köşe beklemeyin ama ortalıktan tozu vs alıyor en azından. Annem hiç beğenmez mesela bana geldiğinde kavga ediyor resmen robot süpürgeyle, ama benim işimi görüyor haftada 2 kez falan da kendim süpürüyorum normal süpürgeyle temiz kalıyor
tarafından
Anladım canimy çoğu görüş bu yönde
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Robot süpürge dip köşe temizlik için degildiz yanlız günlük temizlik içindir zaten 
tarafından
Bana uymaz kuzum herkes böyle yazmış ben dip.kose yapıyor sandim
0 oy
(2,670 puan) tarafından
Bana göre ihtiyaç  hava sıcak camlar aylardır kapanmadı evin içi toz doluyor hergün açıyorum tip köşe süpürüyor bende arkadan paspas yapıyorum tertemiz oluyor ev Philips yada roborock marka tavsiye ederim
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
(2,670 puan) tarafından
Ben çok memnun olunca bugün görümcem de aradı oda almış oda diyor iyiki almışım diye hergün açınca dolap içleri toz olmuyor arkasından sil tamam iki üç günde bir normal süpürge yaparsın bence kolaylık herkesin kendi fikri tâbi
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Kesinlikle ihtiyaç, günlük çalıştırıyorum.  Haftalik isterseniz dip köşe yaparsın. Ama çok güzel cekiyor
tarafından
Sadece 3 kişi gerekli demiş canım teşekkür ederim
0 oy
(60 puan) tarafından
Ben icotech kullanıyorum ve iyi ki de almışım diyorum gün içinde büyük süpürge ile bir kere süpürüyorum kendim ama 17 aylik oğlum herşeyi kendi yeme hevesinde olduğu için günde en az 2 kere de onu çalıştırıyorum silme özelliği de çok güzel siliyor gerçekten parkeler parlıyor bir tek mutfak masamın ayakları müsait olmadığı için oraya tam giremiyor ama geri kalan her yeri gayet güzel süpürüyor halıda çekim gücü gerçekten çok iyi halıda bıraktığı ize hayranım 
tarafından
Anladım canım
0 oy
(1,537 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Robot süpürge değil de şarjlı süpürgeyi bence kesinlikle ihtiyaç 
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
(1,537 puan) tarafından
Yanlış yazmışım canım düzelttim kelime hatası olmuş :))
0 oy
(1,547 puan) tarafından
Vallahi ihtiyaç o kadar iyi ki hayat kurtarıyor çokta güzel temizliyor 
(6,532 puan) tarafından
Cidden yorumlar beni şaşırttı ya süpürgelerin hepsinin çekimi bir değil yada ben pasaklıyım :D evim tertemiz oluuor halılarım tertemiz resmen hayat kurtarıyor gerçekten ama yorumdakiler nasıl memnun değil şaşkınım
(1,547 puan) tarafından
Vallhi ben tipik bir titiz düzen takıntılı başak burcuyum ama kullanıyorum günde iki bazen üç süpürge açıyorum kendimde normal süpürüyorum ama temizliğini beğeniyorum iki çocuk olduğu için sürekli süpürüp siliyorum oda yükümü hafifletiyor
(6,532 puan) tarafından
Bende başağım canım herkes temizliğimi çok beğenir bendede 3 var baya günlük ev teöizliği kolaylaştı
tarafından
İşte bende kararsız kaldim
(6,532 puan) tarafından
Valla eğer iyi bir marka araştırıp alırsan sen bi kullan gece gündüz dua edersin :D
0 oy
(2,964 puan) tarafından
Robot yerine dikey al ben günlük süpürürken dikeyi detaylı temizlikte de kabloluyu kullanıyorum. Yemek yedikten sonra hemen süpürüp geçiyorum rahat oluyor
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(13,517 puan) tarafından
Benim elim kolum robot süpürge ama Arınç'a tavsiye etmiyorum
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,044 puan) tarafından
Bana göre çok boş bisey ben kaynanamla oturuyorum evleri birlestirmeden önce kaynim ona almıştı öve öve bitiremiyodu bende hevesleniyodum sonra evleri birleştirince ne kadar boş olduğunu anladım evde olduğu halde kullanmıyorum her gün süpürge acıyorum 
tarafından
Anladım canım
0 oy
(988 puan) tarafından
Roborock s7 bı evin olmazsa olmazı:) hiç ev supurmuyorum supurswm o kadar temizleyemem zaten. Alın aldirin miss
tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 187 göst.
0 oy
32 cevap 1,147 göst.
8 Haziran 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 34 göst.
0 oy
3 cevap 55 göst.