+1 oy
849 göst.
Diğer kategorisinde (3,370 puan) tarafından

Uzun zaman önce bu uygulama denk geldim. Çok arkadaşlık edindim evet. Uzun zaman bebek istedim. Sürekli başkaşehirlere gitdim doktorları. farklı tedaviler, yeni yöntemler denedik. Yurt dışında defalarca ilaclar getirtdik. Tutmayan aşılamam ve tüp bebek denemem oldu. Eski yöntemleri bile defalarca denedim. Ailevi sorunlar derken maddi manevi en dibe vurdum ve uzun süre de dibde kaldım.  Bavulumu toplayıb 7saatlik otobus yolculuğuyla annemlere gittim. Boşanacaktım. O ay hamile olduğumu öğrendim. Hiç başka bişey söylemeden evlilğimizi devam ettirdik. Şey demiştim. Aynı evdeyiz. Yine konuşuruz, guleriz. Sen rahatsızlansan ilk Ben koşarım. Ben kendini yalnız hiss getsem, sen yanımda olursunuz. Hayat bu her şey olur. Hatta beraber yaşanır beraber ölürüz. Ama Ben seni adla aff etmeyeceğim. Son cümlemde gözlerime öyle bakmıştı ki... Sadece bebek için. Aylarca eşime nereye gidiyorsun, nerden geliyorsun diye sormadım.  Sadece hamileliğim ve bebeğim. Ama Böyle Anne olacağımı tam anlamıyla hiss etmiyordum. Yalnızdım çünki. Sonra bebek haraketleriyle Ben değiştim, eşim değişti. Drr doğuma 3 hafta var dedi. 2gün sonra bende şişkinlik çok diye mesaj atdım. Kontrol için  gitdim, sezeryana alındım.  60 kiloya hamile kalan Ben, 90 kiloya doğuma girdim. Beklenmedik olduğu içinde çok korkuyorum. Sezeryan sonrası kendime gelemiyormuşum. Anneler falan hepsi seslenmiş de, Ben bi tek eşimin sesini duyduğunu hatırlıyorum. Onun sesini duyduğumda hiss etdiyim güven hissini anlatamam.  O burda ve artık korkmama gerek yok hissiydi bu. Tepki vermek istemişdim. Ama konuşamamışdım. Gözlerimi açamamışdım. Ama güvendeydim yani. O an eşime karşı yumşadım biraz) Sonra bebeğimi kucağımda aldım. Evimize geldik. Eşim o kadar çok sürpriz hazırlamışdı. Allah tüm anneler Böyle karşılanmayı nasip etsin.) bebeğimi zi büyütdükce dahada keneltendik.  Kalbimdeki o kırıklık son nefesime kadar benle gidecek. Ama eşimin iyi bir baba olacağına inanıyorum. Bu benim için herşeyden önemli. Ve annelik mükemmel bir duygu. Oğlumuz da gitdi dedesine çekti yolda ne Ben, ne eşim esmer değiliz yani

Foto gitti. 

Ve de bu bebiş tombikk. Adı da Cesur. 4gün sonra 3ayını dolduruyor

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Maşallah bacim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ayyy bin kere maşallah allahım nazarlardan kotü gözlerden kazadan beladan korusun insallah keske paylasmasaydıniz ama 
(3,370 puan) tarafından
Tesekkür ederim. Allah tüm çoçuk ları korusun İnşAllah
+1 oy
tarafından
Maşallah canım Rabbım bağışlasın inşallah 
+1 oy
(11,007 puan) tarafından
Seval hepsini okudu ve çok mutlu oldu , eminim iyi bir anne olacaksın tosunumu benim yerime öp zeyno
(11,007 puan) tarafından
Bunları seval yazdı, engel yediği için buraya yazamıyor
(6,709 puan) tarafından
Hahahah elçi mi oldu sende loloş :⁠-⁠D:⁠-⁠D
(11,007 puan) tarafından
Seval için hep naparsın :D
0 oy
(205 puan) tarafından
Atma kiz buraya subhanallah ,maşallah tü tü tü 
(3,370 puan) tarafından
Beni hatirlayanlar görsün istedim☺️☺️
(205 puan) tarafından
Nazardan korkarım o yüzden dedim gülüm
0 oy
(7,407 puan) tarafından
Allah bağışlasın nasip isleridir evlat Allah bu duyguyu hak eden ve isteyen tüm anne olamk isteyen herkese nasıp etsin inşallah 
(3,370 puan) tarafından
Amin İnşAllah
0 oy
(6,949 puan) tarafından
Maşallah yakışıklıya❤❤☺
(3,370 puan) tarafından
❤️❤️❤️Tesekkurlerr
0 oy
(2,114 puan) tarafından

Eski değilim buralarda yeni sayılırım:)

Maşallah Allah bağışlasın <3

0 oy
(902 puan) tarafından
şimdi belli olmaz ki büyüdükçe beyazlar 
0 oy
(728 puan) tarafından
Bu süreçte bir süre devam ettik bir birimizi goremesekte yoldas olduk.  Biliyormusun 1.5 sene gittim seni hiç unutmadım buraya girdigimde hemen seni arattim içimden insallah bebegi olmustur diye dua ede ede.  Çok çok sevindim ikimizinde hayallerimiz gercej oldu   ama ben fotoyu kacirdimmm  :(   ozelden atsana canım 
(3,370 puan) tarafından
Eledim bebeğim bak. Bende senin bebiş görmek isterim
(728 puan) tarafından
Ozelden mutlaka atarim
(728 puan) tarafından
Aaa ozelden foto atilmiyor mu.  Unutmusum  simdi buraya atarim bak canim
0 oy
(553 puan) tarafından
Ben görmedim zeynep 
(3,370 puan) tarafından
Ekliyorum bu posta bak yine
(553 puan) tarafından
Zeynep ye bunu
(3,370 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️Yiyorummm hepinizin yerine. Boğazı yok kafasınl bedenine bitişik
0 oy
(728 puan) tarafından
Ayyyy bu neee maşallah suphanallah.   Tüm  nazarlardan korusun alni bahti açık olsun ay yüzlu kuzum ❤️
(3,370 puan) tarafından
Tesekkurler ederim canım
0 oy
(871 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah silin bence fotoğrafı güzel bir bebek maşallah nazar olmasın
(3,370 puan) tarafından
Tesekkurler
0 oy
(728 puan) tarafından
Donusumun bu kadar mi olur be evladim.  Iste Buda benim sarı yakişikli balam ❤️
(728 puan) tarafından
Çok çok amin.  Onlari çok bekledik insallah istedigimiz şekilde buyutebiliriz.    Naptin ikinciyi dusunuyormsn Karar verdin mi ?
(728 puan) tarafından
Bizimkinin adı Orazmuhammet
(3,370 puan) tarafından
Adıyla buyursun canım.
Ayın 16 sı için diş doktorun randevunu aldım.  Arada da belim için gideceğim.
Bademciği bir yakınım 18 yaşında sadece uyuşdurucu iğneyle heç burnundan heç boğazdan aynı anda kesdirmiş. BElimden sonra da cerrahla görüşeceğim bakalım ne diyor. Zaten 10 gündür vajonal mantar tedavi si oluyorum. 10 günde sürür bu.
(3,370 puan) tarafından
Anestezi almadan bademciklerimi kestirmeyi çok isterim. Anesteziden korkuyorum
(3,370 puan) tarafından
Benim oğlanında adı Cesur. Önce Zakir koymak istedik. KAyın pederimin ismi Zakir. 8ayında Cesura karar verdik

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 393 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,250 göst.
0 oy
6 cevap 468 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (920 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 454 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu