Dün açım demiştim . O kadar caresizken yazdım ki rabbim biliyor. o kadar iyi insan yardım etmek istedi ki .. para ve kendim için kıyafet yollamak isteyenleri reddettim sadece haklarını helal etsinler. Ama ben para vs alamazdim . Yani ben kızım için süt yollamak isteyenlere bile boynumu bükerek kabul ettim . Çok zor bir durum rabbim kimseye vermesin . Asla eşime isyan edemem ablalar. rızkı veren Allah'tır eşim değil. Ona isyan Allah a olur. Çünkü o çalışıyor gerisini Rabbime bırakıyoruz. Allah da bu kadar veriyor yine hamd olsun her günümüze . Sağlığımız yerinde. Bazı ablalara kızımın bez yerine poşet bagladigim fotoğrafları atmıştım . İstemediler ama guven vermek amacliydi. Çok uzulduler bende onları uzdugum için çok üzüldüm . Ama ilerde kızıma sakalasarak göstermek istediğim birer anı olacak belki. Ben dün bir çok abla edindim kendime . Hepsi o kadar iyi ki. Hepsi inandı bana çok teşekkür ederim hepinize çok iyi insanlarsiniz. Üzülmeyin benim için. Rabbim büyük elbet bir kapı acicaktir merak etmeyin . Teslimiyetimiz yerin ve göğün sahibi Allah'a dir.