0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (273 puan) tarafından
Kızlar ben 39+2deyim. Bugun kontrolde doktorum Perşembe dogum cantanla gel dedi. Normal dogum bekliyoruz muhtemelen suni sanci verecek olmazsa da sezeryana alacak.

Hicbir agrim yok sizce gidip yatış yapmak gerekir mi hiçbir agrim sancim yok açılma vs hiçbirsey yok ne yapayim sizce

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
düzenlendi

En İyi Cevap

Her doktor 42 ye kadar bekleyip riske atmak istemeyebilir. Doktorun birşey diyorsa dinlemelisin. 

Çok kötü bir örnek olacak ama yaşandı. Ablamın karşı komşusuna da doktor gel demişti gitmedi. En son ablamın kapısını çalmış bir hisimla. Abla bebeğime birşey oldu lik diye birşey koptu icimden diye. Doktora gidiyorlar bebek ölmüş meğer. 

Tabi bunda doktorun suçu yok, doktor gel diyor. Kadın zar zor ölü doğum yaptı:( 

Lütfen sizi takip eden doktorunuz ne dediyse dinleyin.

(273 puan) tarafından
Aaaa ay cok korkunc :( Allah sabırlar versin off bende korkuyorum benim yüzümden bide bi aksilik olur anlayamazsam yetişemezsem diye. Normal dogum yapicam diye de riske atmamak lazım belkide cok etkiledi bu anlattıginiz beni. Tamam cok tesekkur ederim
tarafından
Canım herkesin sancısı, suyu, nişanı gelecek diye bir durum söz konusu olmadığı için sen o gün yine git doktora. Belki acilman vardır ama sancım yoktur. Doktorun zaten herşeyi o gün söyler hiç riske atma. Zaten bebeğin gelisimini tamamlamissa 2 hafta daha boşu boşuna durmasının anlamı yok. En iyisini doktor bilir.
(273 puan) tarafından
Dogru diyorsunuz kafaya göre is yapmayayim hiç korktum valla Allah korusun kolay mi bugüne kadar geldik çok şükür hic riske atmayalim cok teşekkür ederim Allah razi olsun
tarafından
Sağlıkla al kucağına inşallah canım ♥️
(273 puan) tarafından
Aminn Allah razi olsun cok tesekkur ederim :)
-Reklam-
0 oy
(1,649 puan) tarafından

Bebeğin durumu iyise bir sıkıntı yoksa kesinlikle gitme bence canım. Daha 40 hafta bile doğmamış 

42 haftaya kadar normal doğum bekleyenler var.
(273 puan) tarafından
Durumu iyi suyu iyi hersey iyi çok şükür bir sıkıntı yok.  Ya bende normal olsun istiyorum yatış yaparsam da sezeryana alir diye korkuyorum kafam cok karıştı
0 oy
(374 puan) tarafından
Özel hastaneye mi gidiyorsun devlet genelde bi sıkıntı yoksa bekliyor çünkü
(273 puan) tarafından
Devlete gidiyorum 41e kadar yolu var diyordu bugun Perşembe yatış yapalim diyince şaşırdım bi terslik olsa yine anlicamda bi sorun olmazsa evimde beklemek istiyorum bilemedim napcami
(374 puan) tarafından
Yani niye öyle dedi bilemiyorum bende devlette doğum yaptım ikinci doğumum olmasına rağmen 40+1 de kendi sancım geldiği için doğum yapmıştım. Doktoruna güveniyorsan yatış yap bence son haftalar risk almak tehlikeli
(273 puan) tarafından
Evet cok kararsiz kaldim doktoruma guveniyorum korkuyorumda acil bisey olurmu bı sıkıntı yasarmiyim dogumun basladigini anlayabilir miyim diye endiseliyim aslinda ama yatis diyince de korktum umarim kendiliginden baslar dogumum hic gerek kalmadan
(374 puan) tarafından
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
(273 puan) tarafından
Amin cok teşekkür ederim
0 oy
(732 puan) tarafından
Genelde özelde sezaryan ile almak istiyor doktorlar bana 37 haftada gel doğum yaptırayim demişti gitmedin devlete gittim orda 40+4 de sezaryan oldum diğeri 37 haftada normal yaptıracakti nasıl yaptıracaksa
(273 puan) tarafından
Bi arkadasiminda bebek hareketleri azaldigi icin riske atmayalim diyip sezeryana aldilar ayni haftadayiz benimde azaldi doktor bana bu haftalarda normal yeri dar dedi gonderdi. Ben başlarda ozele gidiyordum ama dogum icin devlete döndüm
(732 puan) tarafından
Devlet her zaman gerektiği kadar yapıyor eğer ki sıkıntı yoksa
0 oy
(126 puan) tarafından
Benimde doktorum 40 haftalık gittigimdi 41. Haftada gel yaşıt yapalım doğum olmazsa demişti ama oğlum 40+3 de geldi senin daha erkenmis ya inşallah kendi sancinla gidersin yoksa hastanede yattigin yerden çok sıkıntılı olur
(273 puan) tarafından
İnsallah ya bende oyle olsun istiyorum korkuyorumda. İnsallah hic gerek kalmadam kendi sancimla giderim ama ne agri ne bisey hicbisey yok simdilik bakalim biraz beklesek diyeyim olmazsa doktoruma. Tesekkur ederim saolun
(126 puan) tarafından
Bol bol yürü canım bu aralar, merdiven in çık doğumu tetiklemek için yapılacak çok şey var aklıma pek gelmedi şimdi
(126 puan) tarafından
Korkma inşallah bir avazda kurtulursun
(273 puan) tarafından
Amiin tamam cok tesekkur ederim. Merdivem yürüyüş deniyoruz bakalım insallah kolayca olur
0 oy
(5,341 puan) tarafından
Sancilaninca git bence 
(273 puan) tarafından
Benim icimdende oyle geliyor
(5,341 puan) tarafından
Hayırlı dogumlar dilerim:)))
(273 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim Allah razi olsun
0 oy
(577 puan) tarafından
Bana da öyle dedi doktor ben gitmedim ama bebek iyiydi suyunda kordonunda herhangi bir sıkıntı yoktu. Tehlikeli hiç bir durum söz konusu değildi bende görmedim öyle olunca. 41+2 de doğdu hemde kendi sancimla
(273 puan) tarafından
Oh maşallah. Bende oyle istiyorum benimde bir sıkıntım yok bi terslikte yok yani cok beklenmeyecek haftada değil aslinda belki bikac güne kendiliginden gelir bilmiyorum sanırım bende gitmicem ama bu defada bi aksilik olursa diye korkuyorum
(577 puan) tarafından
Yani orasini Allah bilir seni yanlış yönlendirmek istemem. Ben kendi basimdan geçeni şöyledim :)
0 oy
(20,114 puan) tarafından
Zamanı vardır daha bekleseniz iyi olur 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde nesibe4450 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
9 cevap 359 göst.
4 Ekim 2024 Aile kategorisinde Ayasa (1,284 puan) tarafından soruldu