Hamilelikte sol yan yatış öneriliyor ama ben yüz üstü yatabilmek için ortası delikli şişme yatak aldım göbeğimi boşluğa koyup yüz üstü yatabiliyorum bu yataktan kullanan var mı ve bi zararı olur mu acaba
Bu kadar zorlama niye peki?🙂
Bazı insanları huyundan vazgeçiremezsin 🥲
Ah alışkanlıklar ahh...
Zorlamak değil de normalde yüz üstü yatmayınca asla uyuyamazdım karnım şişene kadar da öyle yatmaya devam ettim ama sürekli yan yatmaktan artık rahatsız oldum
Hamileligimde en ozledigim sey yuzustu yata bilmekti. 🥲
Haklısınız ben özlüyordum öyle yatmayı ki ben normalde de yüz üstü yatan biri değilim 😄
9 ay boyunca hiçbirşey kullanmadan yüz üstü yattım
Şaşırdım gerçekten karnınız çok şişmemiş miydi nasıl rahat ettiniz bişey kullanmadan
Bayagıda şişti karnım ben hep yüzüstü uyudugum için oldukça rahattım hiç rahatsızlık çekmedim
Keşke ben de öyle rahat edebilsem ama otururken bile bebek hareket edince canım acıyor
Aklıma gelmısken sorayım yuz ustu hıc yatmam yatamazdım ama hamılelıkte ne alakaysa yuz ustu yatma ıstegı oluyor neden acaba ve oylece kaldı suan yuz ustu yatmadan uyuyamam
Bence sürekli aynı pozisyonda yata yata insan rahat edemez vücut da bi farklılık arıyor herhalde
Yüz üstu bende çok severim yatmayı ama hamileylek Allah yardım eti
Yüz üstü uyuyorum bende sizin gibi ama hamileliğimde hep sırt üstü uyudum evet zordu ama basardım yüz üstü yattığımda sanki bebegime zarar gelecek düşüncesiyle yatamadım 🙂
Ben ilk gebeligimde 22 haftadan sonra hic yuzustu yatmadim dogum yaptigim gibi ohh be yuzustu yaticam dedim hatta :D ama ikinci gebeligimde doktora dedim yuz ustu yatmak istiyorum ama zarar veririm diye korkuyorum. Bana istedigin pozisyonda yat dedi. Tam olmasa da ustune dogru yatiyodum karnimin ilerki haftalarda bile. Yani boyle bisey gorsem bende alirdim muhtemelen :D zaten rahatsiz etse bu veya baska sekilde de olsa yatamazsin yuz ustu.
1,487,121 soru
24,311,285 cevap
344,750 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın