+1 oy
1,186 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

✨️Hamileyim. :D✨️

Kaç ay önce buraya bir gebelik testi atmıştım, çocukluk arkadaşımındı, hatırlar mısınız bilmem. O gün tek başına kalmaktan korktuğu için rastgele ikimiz de test yaptık, karıştırdık veeeeee ikisi de çıktı.

Biri aşikar görünüyordu, diğeri çok çok silikti.

Şimdi arkadaşım 7 aylık hamile, ben 5 ayımı doldurdum. Büyük ihtimalle o yüzden onunki aşikar çıktı da benimki aşırı silikti.

Sonuna kadar kimseye söylememeyi düşünüyordum, geçen görümcem fark etmiş. Sordu, saklamadım. Sonra eşimin anne babasına da müjdeyi verdik.

Hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle bir kızım olacak inşallah. Çok istiyordum ya ikizlerim olsun ya da art arda olsun da birlikte büyüsünler diye çünkü ben de ablamla böyle büyüdüm, en iyi arkadaşımdır kendisi ve onu kimseye değişmem. İnsan en iyi arkadaşıyla aynı evde büyüyünce kimseye ihtiyaç duymadığı bambaşka bir özgüvene sahip oluyor.

Şimdi oğlumla kızım aralarında 1 yaş olacak şekilde büyüyecekler. Çok mutluyum Allahım binlerce kez hamdolsun.

Evet, zor mu? Zor. Ama değeceğini de biliyorum. Allah dağına göre kar verir neticede. :)

Tavsiye vermek isteyenler olursa can kulağıyla dinlerim. Ama lütfen olumsuz şeyler söylemeyin yok huniyle gezmeye hazır ol vs gibi... Çünkü ben gerçekten bu durumdan aşırı memnunum.

Oğlum şu an 8 aylık, aralığın 19unda 1 yaşına girecek. Kızım da aralıkta o civarlarda doğacak.

Yay burcu oğlum, inşallah da ya yay ya da oğlak burcu kızım olacak. Elhamdülillah.

36 Cevaplar

+1 oy
(192 puan) tarafından

Ne mutlu size Allah isteyen herkese versin sagsalim  kucağınıza alın inşallah hayırlı olsun<3

tarafından
Amin amin Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
+1 oy
(2,855 puan) tarafından

Alaskam, canım, güzel Türkçesine hayran olduğum :)) Ne güzel haber, Allah sağlıkla doğurup büyütmek de nasip etsin küçük kayısı çekirdeğini <3

Tavsiyem yok, ne haddime tavsiye vermek, sen bu inançla dirayetle evel Allah 7 bebe büyütürsün:D Ne zaman darlanırsan dualarımdasın. Tadını çıkar :kissing:

tarafından
Ooyyyyyyyyy kurban olurum seni vereneeee ❤️❤️❤️
Kayısı çekirdeğim dicem bundan sonra, diğerine süleymaniye çikolatam diyordum. Oh oh teyzesinden bir adet lakap ahjsdlsşssksk
Allah bin kere razı olsun güzelim benim sen de benim dualarımdasın şakasız, hep diyorum fiziksel tanıdık tanımadık kim varsa, bir kez bile konuştuysam o kimselerin ne derdi varsa hayırla gider diye.
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin canım :)
tarafından
Amin amin Allah razı olsun ❤️
0 oy
(3,846 puan) tarafından
Allah hayırlısıyla kucağına aldirsin banada dua et canım bizde ikinciyi istiyoruz ama olmuyor bir kimyasal geçirdim yakalsim bir yıldır olmuyor 
tarafından
Amin güzelim, kurban olduğum Rabbimin bir bildiği vardır. Hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kucağa almayı ve İslam ahlakı üzere büyütmeyi hepimize nasip etsin❤️
0 oy
(1,181 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin inşallah prenses <3

tarafından
Amin amin Allah razı olsun❤️
0 oy
tarafından
Ayy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim 
tarafından
Amin amin Allah razı olsun ben de çok sevinçliyim Rabbim hayırla tamamına erdirsin❤️
0 oy
tarafından
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Yegenimde ocakta doğacak Allah nasip ederse kız o da  :)
tarafından
Amin amin amin geliyor desene oğlak prensesler ❤️
tarafından
Hayırlısı olsun burçlardan anlamam :)) inanmam daha doğrusu büyük oğlum 14 Ekim terazi burcu küçüğü 28 mart unuttum burcunu :D
tarafından
Koç.
Ben de teraziyim de işte haritanın geneliyle de alakası var
tarafından
A evet koc tu :)))
0 oy
(398 puan) tarafından

<3Sağlıkla doğur canım sevindim senin adına <3

tarafından
Amin amin amin Allah razı olsun ❤️
0 oy
tarafından
Gözünüz aydın Rabbım sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin 
tarafından
Amin amin amin Allah razı olsun bu dualar her şeye bedel ❤️
0 oy
(3,025 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım 

Bu arada beş ay nasıl sakladın kız nasıl fark etmediler, duydukları zaman demediler mi neden sakladın diye
tarafından
Amin Allah razı olsun❤️
Bol elbiseler giyiyorum ve karnım da büyümedi, hem zaten yeni doğum yaptım 8 aylık oğlum var diye kiloları henüz veremediğimi düşündüler herhalde. Görümcem fark etmese gittiği yere kadar götürürdüm. Biliyorlar karakterimi o yüzden canım görümcem anlayışla karşıladı. Hatta sordu şimdi yayıyor muyuz haberi yoksa hala gizliyor muyuz diye :D
0 oy
tarafından
Yaaa hayırlı olsun inşallah.

Bende kızım 6 aylıkken kalmıştım, araları 13 ay. Biraz zor oluyor ama sonrasında iyiki olmuş diyorsun. Şuan yaşına girecek küçüğüm 3 gün sonra oynuyorlar , kavga ediyorlar. En yakın arkadaş oldular.♥️
tarafından
Elhamdülillah ya ben de tam olarak böyle düşünüyorum. Ablamla benim aramda 20 ay var ama sanki ikiz gibiyiz. En yakın arkadaşım odur. Bebekler her halükarda zor, ikiz anneleri maşallah nasıl başa çıkıyorlarsa öyle başa çıkılabilir diyorum.
0 oy
(7,374 puan) tarafından
Gözünüz aydın:) sağlıcakla alın kucağınıza inşallah.
tarafından
Amin Amin amin Allah razı olsun❤️
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun inşallah 
tarafından
Amin amin amin Allah razı olsun❤️
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Bende yay burcuyum annem senin gibi 10 çocuk olsa bakarım diyordu inşallah senin kuzu da öyle olur yormaz annesini
(1,218 puan) tarafından
İnşallah canım benim benim bir kızım birde oğlum var araları 1 yaş zor oluyor evet ama şimdi nasıl oynuyorlar görmen lazım iyiki olmuş diyorsun
tarafından
Ayyyy en çok merak ettiğim de o zaten. Benim annemin 6 evladı var, 2 4 6 şeklinde hepimizi 2şer arayla doğurmuş. İki ablamın arası 1 yaş, benle ablamın arası 1 yaş, kardeşlerimin arası bir yaş.
89, 90. 96, 97. 2001, 2003 şeklinde. Aklım olsa bir bu kadar daha yapardım diyor ve ben de çok çocuk severim. O yüzden çok mutluyum bu hususta :)
(1,218 puan) tarafından
En güzeli canım ama 2 çocukta kal niye dersen ikisi de anne sevgisi alsın illaki zor oluyor ikisine sevgi böyle durumlar da geçim vs iki meyveden de var maşallah
tarafından
Korunma yöntemlerini değiştirmeyi düşünüyorum zaten 2si de eşim korunurken oldu. Nasipte varmış. Belki 4 5 yaşlarındayken bir daha olur
(1,218 puan) tarafından
Aynen öyle canım sende korun güven olmuyor
0 oy
tarafından
Toksik,negatif düşünceli ve sözleri karamsar olan insanlar hayatında olmazsa yaş araliginin yakın olması felaket değil neticede 1 çocukla da rahat edip hiç o yokmuş gibi yaşamıyoruz akşama kadar yine koşuşturma annelik budur zaten bu kadarini göze almayan hiç yapmaz ozetle her anın tadını çıkarın hepsi geçici ve tatlı surecler sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah.
tarafından
Kız ben bekarken 15 çocuk yapıcam diyordum beni zorla ikna etmeye çalıştılar da ancak 9a inmiştim. Çocuk doğsun görecem ben seni diyorlardı. Doğdu, çok da zor bir çocuk ama yine de diyorum ben çok çocuk severim. Eşim 7 ben 6 kardeşim. O yüzden biz kalabalık seviyoruz. Rabbimin nasip ettiği kadar artık, bir sayı vermek bizim elimizde değil ya. :)
tarafından
Melek benim çocukların arası da 29 ay bak sen çok zorlanmissin ama ben öyle öldüm bittim kafayı yedim durumlari yaşamadım hiç bu belki senin yapin belki cocuklarinin huyları ile alakalıdır burada tek çocukla günlerce evini toplayıp yemeğini yetiştirmeyen insanlar da var belki bu arkadaşın cocuklari rahat kolay olur veya sorunlarla baş etme becerisi yüksektir kolay atlatır süreçler kişilere özeldir o yüzden olumsuz konuşmanın gereği yok diye düşünüyorum.
tarafından
Alaska ben çok cocukcu değildim mesela yigenlerim gelince bile rahatsızlık duyardim biraz sesten vs ona rağmen pozitif bakıp sikayetsiz atlatmaya çalışıyorum bana bı katkısı olmayacak şu saatten sonra sikayetlenmenin ;))
tarafından
Olanla ölene çare yok demişler :D
Hem bitti artık geldik 26 yaşına, ben isterim ki evlatlarım büyüse de ben genç dursam, o yüzden ne kadar erken o kadar iyi diye düşünenlerdenim. Çocuklar evlenip torun sahibi olunca 70 80 yaşında olmak istemiyorum
tarafından
Torundan ziyade orta yaslara doğru hamilelik süreci daha zorlayici oluyor bana göre ben 28'de jubileyi yaptim :)
0 oy
(12,916 puan) tarafından

Umarim kafayi yemeden bu sureci yonetip alninin akiyla cilabilirsin bu isten:D hayirli olsun

tarafından
Amin amin amin Allah razı olsun❤️
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemeyeceğini ayette bildirmiş o yüzden ona güvenim tam:)
(12,916 puan) tarafından
Canim orası oyle ama bendede oldugu icin soyluyorum :) çok yarim kaliyo hersey çocuklar icin yani ev falan umrumda degilde
tarafından
Doğrudur. Ama işte yapacak bir şey yok :)
0 oy
(1,094 puan) tarafından

Kız maşallah Süphan Allah hayirlisyla al kucağına da o kdr saklamayı nasıl becerdin helal vala...:Dbnim çocuklarım da aynı seninki gibi aralarında tam 1 yaş var ve ikisi beraber büyüdü şuan biri 4 biri 5 yaşında ..İnan arkadaşa gerek duymuyorlar çok iyi anlaşıyorlar..Merak etme o kdr zor değil ...Rabbim yar ve yardımcn olsun

(1,094 puan) tarafından
Ay vala ilk aylar biraz zor ..Cnku iki bebe de küçük ama sabırlı ol sık dişini..çünkü ondan sonraki aylar bebek büyüdükçe abisine arkadaş olacak..beraber oynayacaklar..Artk arkadaşa ikisi de gerek duymayacak..Bı yere gidince parka hastaneye vs beraber eglenicekler ..İksii bir büyüdüğü için sende rahat ediceksin ..mesela benim 5 yaşındaki oğlum bu sene anasınıfna gidicek küçüğü diyor ki ben cam da abimi beklerim gelince de oynarız .Abisi ya da kendi bı yere gidince geldiği gibi koşup abisine sarılıyor ...Merak etme çok güzel şeyler olucak ..kskanclik vs olmaması için dikkat et yeter sevgini eşitle..Rabbim yardım etsin gerçekten çok güzel büyüyünce anlıyor insan
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Ayyy heyecanlandımmmmmm Kıskançlığı hiç başlamadan yenmek için bir çare var mı?
(1,094 puan) tarafından
Yani ilk zamanlar sadece büyüğünün önünde küçüğe çok ilgi göstermeyin..Zamanla o kardeşini sevmeye başladıkça sizde o şekil gosterirsiniz..mesela büyüğü öpünce küçüğünü de öpün ki ikisinin eşit olduğu yatsın kafasına ,:))
tarafından
Küçüğe gizli gizli büyüğe aşikar ilgi göstermeyi düşünüyorum. Bilsin yani, o geldi diye sevgi azaldı sanmasın. Hatta aklı kestiği zaman hediye de verdirmeyi düşünüyorum. Bakalım Rabbim yardımcım olsun
(1,094 puan) tarafından
Amin cnm merak etme herşey çok güzel olacak:)
0 oy
(20,639 puan) tarafından
Okurken huzur doldu kalbim çok sevindim bencede olumsuz bişey yazan olmasın ya lütfen en zoru bendeydi 3 erkek çocuk şuan hepsiyle harika anlaşıyoruz çok zorlandım emek verdim ama değdi gerçekten sırtımı bitek Allaha sonrada onlara yasladım Allah için ve yavrularım için hep mutluyum sağlıkla al kucağına ♥️
tarafından
Amin amin amin amin Allah razı olsun güzelim ya ben de çok mutluyum ve bir o kadar da meraklıyım. 3 erkek çocuk diyorsun helal olsun nasibin buymuş ve kaldırabilirmişsin ki Mevlam vermiş. Benim de şimdi bir oğlum var ve inşallah hayırla afiyetle bir kızım olacak, öyle mutluyum ki...
(20,639 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Rabbime bin şükür hepsi çok akıllı cidden övmek için demiyorum valla :) hayırlısyla bekliyoruz gelsin prenses ♥️
tarafından
Maşallah maşallah Rabbim ahlaklarıyla da övgüyle bahsedebilmeyi nasip etsin bu devirde en önemlisi ahlak. ❤️
0 oy
(18,605 puan) tarafından

Oğlum yay burcu maşallah diyim çok akıllı 

Hayırla sağlıkla gelsin benim için çok çok imkansız ama güzel şey 
tarafından
Amin amin Allah razı olsun❤️ bu işler nasip meselesi ya
0 oy
(51,952 puan) tarafından
hayirli saglikli olsun canim .ne yazikki olumsuz yazicam abimle aramda bir yaş var hicte guzel bişey değil ☺️☺️ inşallah anlasirlar 
tarafından
Hayırla afiyetle inşallah anlaşırlar hep öyle dua ediyorum ❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 227 göst.
25 Ağustos 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Meltem00 (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 681 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 404 göst.
9 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,190 göst.

411,603 soru

12,390,967 cevap

43,787 kullanıcı

Kategoriler