+1 oy
1,214 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

✨️Hamileyim. :D✨️

Kaç ay önce buraya bir gebelik testi atmıştım, çocukluk arkadaşımındı, hatırlar mısınız bilmem. O gün tek başına kalmaktan korktuğu için rastgele ikimiz de test yaptık, karıştırdık veeeeee ikisi de çıktı.

Biri aşikar görünüyordu, diğeri çok çok silikti.

Şimdi arkadaşım 7 aylık hamile, ben 5 ayımı doldurdum. Büyük ihtimalle o yüzden onunki aşikar çıktı da benimki aşırı silikti.

Sonuna kadar kimseye söylememeyi düşünüyordum, geçen görümcem fark etmiş. Sordu, saklamadım. Sonra eşimin anne babasına da müjdeyi verdik.

Hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle bir kızım olacak inşallah. Çok istiyordum ya ikizlerim olsun ya da art arda olsun da birlikte büyüsünler diye çünkü ben de ablamla böyle büyüdüm, en iyi arkadaşımdır kendisi ve onu kimseye değişmem. İnsan en iyi arkadaşıyla aynı evde büyüyünce kimseye ihtiyaç duymadığı bambaşka bir özgüvene sahip oluyor.

Şimdi oğlumla kızım aralarında 1 yaş olacak şekilde büyüyecekler. Çok mutluyum Allahım binlerce kez hamdolsun.

Evet, zor mu? Zor. Ama değeceğini de biliyorum. Allah dağına göre kar verir neticede. :)

Tavsiye vermek isteyenler olursa can kulağıyla dinlerim. Ama lütfen olumsuz şeyler söylemeyin yok huniyle gezmeye hazır ol vs gibi... Çünkü ben gerçekten bu durumdan aşırı memnunum.

Oğlum şu an 8 aylık, aralığın 19unda 1 yaşına girecek. Kızım da aralıkta o civarlarda doğacak.

Yay burcu oğlum, inşallah da ya yay ya da oğlak burcu kızım olacak. Elhamdülillah.

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'ım bağışlasn ne mutlu sana 
tarafından
Amin amin amin Allah razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Ben tup bebekle hsmile kaldım. Kızım dokuz aylik. Rsbbim bana da tez zamanda kendiliğinden saglikli bi evlat nasip etsin. Çünkü bi tedavi sürecini kaldiramam. Bana da dua edin lutfen
tarafından
Rabbim en tez şekilde hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kucağa almayı ve İslam ahlakı üzere yetiştirebilmeyi isteyen herkese nasip etsin ❤️
0 oy
tarafından

İmanlı, hayırlı, uğurlu, şeytanın ve nefsinin şerrinden korunan, namazını hakkıyla kılan, ibadetlerini hakkıyla yerine getiren, sağlıklı, uzun ömürlü ve cennet ehlinden kılsın evlatlarını Rabbim, vakti geldiğinde hayırla ve sağlıkla kavuştursun umarım sizi ☺️❤️<3

tarafından
Amin amin AMİN CÜMLEMİZİ Allah razı olsun güzel kardeşim duan beni çok mutlu etti ❤️
tarafından
Mutluluğunu da daim etsin Rabbim ❤️
0 oy
(3,642 puan) tarafından
Ya çok sevindim. Hayırlı. Uğurlu olsun inşallah ❤️
tarafından
0 oy
(777 puan) tarafından

Çok erken haber vermişsiniz ya :D

tarafından
Kimse fark etmese doğurduktan sonra çöpten buldum şakası yapacaktım :D
(777 puan) tarafından
:D bu fikir çok daha iyi ya :D
0 oy
(2,382 puan) tarafından
Hadi hayırlı olsun ne diyelim. İslam'a ve vatana yaraşır bir yavru olur inşAllah ❤️. Kız ya iyiki olmuşş :)))))
tarafından
Elhamdülillah Rabbime, 2 meyvenin de tadına bakmak nasip oluyor. Amin amin Allah razı olsun Güzelim ❤️
(2,382 puan) tarafından
Yanlız helal olsun ,ben 5 ay saklayamazdım. Saklamanın iyi olduğunu bildiğim halde. İsmi hazır mı
tarafından
Hazır gibi ama bakalım, 9 aya kadar 100 kere değişir o.
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. İnşallah her şey çok güzel olur ❤️
tarafından
0 oy
(1,520 puan) tarafından
Hayırlı olsun. Saglikla kucagina al insallah. Benim de söyledigimde 5 ayim bitmeli olmustu galiba. Eger annemler gelip de cocuk odasini görmeseydi heralde ben de saklayabildigim yere kadar gidecektim.  Sürpriz olmustu ama daha da sürpriz olacaktı..

Burclardan anliyorsun heralde. Yanlış anlama senin cocuklarin icin demiyorum da benle abim yengeç burcuyuz. Eslerimiz yay burcu. Ben de hep diyorum ki yay burcu görünce kaç  :D esimi de severim yengemi de. Sevmedigimden degilde ne bileyim degisik burc degiller mi ya gecinmesi cok zor bence. 

Insan nasil bilirse oyle istiyor demek. Benimde abimle aram 5 yasti. Bende cocuklarimin arasini öyle istedim. Arkadas gibi olabildigimiz icindi yani.
tarafından
Ben yayları çok severim, gamsız ve umarsız oluyorlar bitiyorum onlara. İdol bellediğim ablam yaydır mesela tam bir pollyanna. Dert tasa nedir bilmez. Çok çeker çektim demez. Tam Allah adamı oluyorlar.
Bazıları çok gıcık ama doğru, inşallah evlatlarım öyle olmaz :)
(1,520 puan) tarafından
Ben yengec burcuyum ya cocuklarimin yengec burcu olmalarini hic istemedim. Es olunca farklı da.cocuklarimda gamsiz olsun istedim yani.  Insallah gıcık olmazlar canım da genelde eşler arkadaslar cekiyor yay burcunun sıkıntısını. Annelerine dokunmuyorlar pek :D
tarafından
Ben de yengeç ve balık hiç hazzetmiyorum. En sevdiğim adam, babam yengeçti. En iyi arkadaşım olan ablam da balık kova arası. Bir tek onlar. Diğerleri hep çok sulugöz oluyor takıntılı gibi... Beni ateş basıyor onları görünce, enerjim gidiyor. Allah korusun gerçekten.
İkizler, yengeç, akrep, balık... Bu 4ü beni benden alıyor. Farkındaysanız 3ü su grubu, biri hava. Su grubu çok duygusallık beni sömürüyor gibi hissediyorum. Fazla yapışkanlığa gelemiyorum bilmiyorum.
(1,520 puan) tarafından
Evet ya cok duygusaliz. Duygusuz olmak isterdim bende. Bu kadar duyguyu düşünceliliği hassaslıgı insanlar kaldıramiyor.. Cok bencil olmak istiyorum ama yapamiyorum. Artik cocuklarim kendilerini düşünür insallah.
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Tabi ki de kolay olmayacak, sağlıcakla al kucağına.
tarafından
Ney kolay ki bu olsun :) Allah razı olsun❤️
0 oy
(2,369 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️ 
tarafından
Amin amin amin Allah razı olsun❤️
(2,369 puan) tarafından
Amin sendende canım ☺️♥️
0 oy
(71 puan) tarafından
Allah biliyor ya ilk hamile kaldığımda ikiz o kadar istedim ki beta değerim de haftama göre fazlaydı dedim kesin ikiz :) sonra tek gebelik olduğunu öğrendim kızım çok zor ve kolik bebekti yinede bir cesaret arkadaş gibi olsunlar diye 2. Yi Yaptım aralarında 20 ay var o da kız oldu çok mutlu oldum ikiz ya da peş peşe çok istiyordum çünkü. Sonra ansızın hiç beklemediğim ve açıkçası 3.yü düşünmediğim zamanda hamile olduğumu öğrendim çok ağladım Allah affetsin çünkü hem maddi hem manevi hazır değildim üstelik küçüğüm daha 1 yaşına girmemişti ilk kontrole 12. haftada gittim çünkü hem geç öğrendim hemde şoku anca atlatmıştım veeee ikiz olduklarını öğrendim şaka gibi :) sedyede daha çok ağladım ama şaşkınlıktan :) vardır Rabbimin bir bildiği diyorum çok zorlanıyorum ama alıştım galiba şimdi 22 haftalık olduk :)
(71 puan) tarafından
Bu arada rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsunlar ❤️
tarafından
Ayyyyy kurban olurum onları verene ya art arda 4 olacaklar. Siz de ne dağmışsınız maşallah Rabbimin verdiği kara bak ❤️ Rabbim kolaylığını ihsan eder. Çocuk bereketiyle gelir. Onların rızkı ezelde yazıldı zaten dert etmeyin. Yiyeceğini yiyecek, giyeceğini giyecekler.
(71 puan) tarafından
Ayyy çok teşekkür ederim gerçekten böyle şeyler duymak bile insanı rahatlatıyor. İleride çok güzel olacak diye teselli ediyorum kendimi :)
0 oy
(718 puan) tarafından
Maşallah sağlıkla al kucağına.   İlk bebeğin 3 aylikkenmi kaldın.   Peki adet görmüşmuydun.  Bende bebeğim 6 aylık olacak hem peş peşe olsun istiyorum hem götüm yemiyor 
tarafından
Lohusalık bittikten sonra 2 defa adet gördüm, 3.yü beklerken bir baktım hamileyim
(718 puan) tarafından
Masallah canim.  Bende yeni adet oldum.
0 oy
(4,096 puan) tarafından
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah senin adına sevindim ❤️❤️
tarafından
Amin amin amin Allah Razı olsun ❤️
0 oy
(1,064 puan) tarafından

Normalde lınclerım ama şuan şartlar normal degıl :))) 

Bilinçli ne ıstedıgını bılen dınıne baglı kendını yetıstırmıs birisin sen okurken ben 3 haneye de aynı anda bakabileceğıne inandım yani çok netsın maşallah Allah'ım sağ salim kucagına almayı nasip etsın inşallah saglıklı güzel ömerler versın yavrularınla
tarafından
Allah razı olsun güzelim 3 değil 2 olacaklar, 3. Bebeğim kocam olacak:D
Eşim 5 erkek 2 kız kardeşler, ben 5 kız 1 erkek kardeşim. O erkek bakmaktan değil de kız bakmaktan daha çok çekinir. Ben kız değil, erkek bakmanın daha zor olduğunu savunurum. İkimiz de kendi cinsimizi yetiştirmenin daha kolay olduğunu düşünüyoruz, o yüzden birbirimize bu şekil yardım etme kararı aldık.
O bir baba olarak kız evladına nasıl davranması gerektiğini bir babanın kızı olan benden, ben de bir anne olarak erkek evladına nasıl davranmam gerektiğini bir annenin oğlu olan ondan öğreneceğim. İnşallah alnımızın akıyla sağ çıkarız bu işin içinden de :)
(1,064 puan) tarafından
Çıkarsınız canım çıkarsınız inşallah ben anladım ıkı olduğunu ama üçüzlerın de olsa hakkıyla bakacagına inandım demek istedim orda :)
tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim❤️
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Hayırlı olsun ❤️ Rabbim verir sabrinida ikiz gibi büyürler ❤️
tarafından
Ben de öyle düşünüyorum Allah razı olsun ❤️
(5,478 puan) tarafından
Ben korkar oldum :))) hastanenin yolunu bulmam lazım derhal :)
tarafından
Annem de 2 düşünmüş, her türlü korunmaya ve babamın şehir dışında çalışmasına rağmen 6 tane evladı olmuş. Olan oluyor bacım, benim bu 2si de Eşim korunurken oldu
(5,478 puan) tarafından
Maşallah aynen herşey nasip benimki bir hafta sonra 8 aylık olacak ikinci çocuğum üçüncüyü düşünmediğim için korkuyorum
tarafından
Araları kaç ay
(5,478 puan) tarafından
Benim büyük canim ay değil seneler :)) 10 yaşında çocuk düşünmüyordum başka kızım istedi durdu rahat battı :)))
0 oy
(7,289 puan) tarafından
Hayırlı olsun cnm sağlıkla dogurmaniz dileğiyle beraber büyürler ne güzel bnm 2. Ve 3. Arasında 1,5 yaş vatlr sadece kıskanclik sorunu var da senin oğlun çok küçük daha kıyamam ya
tarafından
Aslında şöyle düşünüyorum, sonuçta kuşa yüz, balığa uç denmez. Oğlumun tabiatıyla kızımın tabiatı bir olmayacak, ikisine de nabza göre şerbet versem (babamla annem 6 çocuğunu böyle büyüttü) bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Zaten eğitimciyim, en küçüğü 5 en büyüğü 50 yaşlarında bir çok talebem oldu ve elhamdülillah hiçbirini ayırt etmeden eşit sevdiğimi ve ilgilendiğimi düşünüyorum. Aksi türlü hiç geridönüş almadım. Bu yüzden evlatlarıma da eşit davranmak, adil davranmak taraftarıyım. Elimden geldiğince tabi...
(7,289 puan) tarafından
Yok cnm şimdi eşit veya adil davranmayacaksin demiyorum ki ztn ister istemez emzirince olsun aglafigimda kucağına almak olsun altını değiştirmek olsun kardeşi biraz yoruyor sadece tüm ilgiyi kendisine istiyor digurunca çok iyi anlayacaksın bu dediklerimi ozellile banyo yaptıktan snr bayağı kiskanacaktir Allah dertlerini göstermesin hiçbir anneye
tarafından
Amin amin amin yaa bakalım bizi ne bekliyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 234 göst.
25 Ağustos 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Meltem00 (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 685 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 405 göst.
9 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,196 göst.

412,269 soru

12,410,442 cevap

44,811 kullanıcı

Kategoriler