0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (172 puan) tarafından
Gece 3 gibi kızımı emziriyordum bi sesler geldi dolap arkasından dinledim sinek falan mı diye ama ses baya vardı eşimi uyandırdım hemen kızımı alıp odadan çıktım kapıyı da güzelce kapattım eşim görmüş ben çıkınca küçük bi fareydi dedi ama o kadar şaşırdık ki 4 üncü kattayız nerden girdi hiç bilmiyoruz oğlum balkondan olabilir ses duymuştum diyo ama bilmiyorum gecemiz zehir oldu hiç uyumadım 3 den beri korkuyorum yatak odamın kapısını hiç açmadım eşim işten gelince hallederim dedi ama korkuyorum 

12 Cevaplar

+1 oy
(4,828 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsun 
(172 puan) tarafından
Aprtman da 4 üncü katta
(4,828 puan) tarafından
Haahhaha kız şehir olarak
(7,273 puan) tarafından
:)))))
(172 puan) tarafından
Denizli
-Reklam-
+1 oy
(992 puan) tarafından
Ayyy 19-20 haftalık hamileyken evimize girdi. Bizde yuksekteyiz ama o isterse her yere giriyor. Duvar küçük ayaklı masam vardı onu dayanmıştım. Onun arkasında doğalgaz boruları duvardan apartman içine gidiyor ordaki kiremitleri kemirip içeri girmiş. Neyse pazar günü kahvaltı hazırlıyorum bı baktim çöp kutusunun etrafında dolanıyor bagirismaya korktu geldiği yerden gitti ama ora açık kaldı. Neyse karton falan sıkıştırdık ama durmazki artık kurdun dişine kan değdi bı kere:D eşim girerken beni çağırdı nazlı koş içeri giriyor diye. Bende niye izin veriyorsun vur duvara girmesin dedim. Yok yok gelsin ben onu yakaliycam dedi. Sonrada o deligi fare içerdeyken çimentoyla kapatti :D Giriş o giriş 1 hafta yaşadık beraber rahmetliyle. Ne yapışkanlara yapıştı ne tuzaklara takıldı ne attığım zehirleri yedi. Bir de hep bana denk geldi. Ne zaman mutfagon önünden geçsem görüyordum. Hamileyim bide tiksiniyorum. 1 hafta dışardan yedim mutfağa girmedim. Bı gece yatak odasına geldi tuvalete kalkarken ayağıma dokundu. Neyse ki benim aslan yürekli kocam ayağıyla basıp öldürdü. :D gerçi her işin başı o olduğu için çok ovemiyorum. 1 hafta boyunca senin yüzünden diye ağladım :D
(172 puan) tarafından
Çok kötü bi anı olmuş ya
0 oy
(7,923 puan) tarafından
Hamile birinin gözü bi yiyecekte kaldıysa o eve fare girer derler bizim burda 

Fare yapiskani alın ise yarıyor 
(172 puan) tarafından
Eşim işe gitti gelince yaparım dedi ama ben korkudan odaya girmiyorum
(7,923 puan) tarafından
Bisi yapmaz fare korkup sağa sola kaçar.  Bizdede oluyordu çok 1.kattayiz
(172 puan) tarafından
Ben çok korkarım 4 üncü katya nasıl nerden gelmii
(7,923 puan) tarafından
Çatıdan inmiştir belki . O bulur yolunu
0 oy
(7,273 puan) tarafından

Senin yerinde ben olsam :D açarım elektrik süpürgeyi fareyi içine çektirirdim.. Geliyim mi ha yardıma kızz :woot:

(7,923 puan) tarafından
Fare uyanık kendini yakalatirmi o şekil.  Daha önce cektirdinmi  fare :D
(7,273 puan) tarafından
Kız fareyi köşeye sıkıştırıp kanepe kırlentleriyle öyle süpürgeyi açacan.. Yengemlerde canlı gözlerimle gördüm fare torbaya çekilmiş.
(7,923 puan) tarafından
Kaçmaya delik bulur olmadı duvara tırmanır.   Bizim odada vardı perdeden kaçtı:D
(172 puan) tarafından
Gel gel nolur odaya hiç girmedim naptı içerde kiö bili
(7,273 puan) tarafından
Kraliçee:))))) sizin fare cin akıllıymış.
(7,273 puan) tarafından
Mh. Kız kanepe yada halıyı kemirmeye başlamıştır :)))
(7,923 puan) tarafından
Evet oyledirler :D
(172 puan) tarafından
Yaaaa
0 oy
(3,628 puan) tarafından
Çok zeki hayvalar ya biz yapışkan koymuştum teyzemin dağ evinde 5 tane yakaladık yapiskanla yapışkan yapisacagini biliyorlar üstüne gelmiyorladi altından kaciyorlardi sonra bir kaç tane çıktığı deliğe koyduk öyle yakaldik kız o bizden korkuyor biz ondan fındık faresidir kesin korkma üstün çatı falanda çatıdan gelmiştir 
(172 puan) tarafından
Üstüm çatı evet ya fındık faresi dedi eşim zıplayıp duru dedi zor mu yakalanır
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Su borusundan tirmanmistir kucukse fındık faresidir balkondan girmistir canim korkma birsey yapmaz yapiskanla yakalarsiniz 
(172 puan) tarafından
Evet fındık faresi dedi eşimde İnşallah ya sabahtır odada naptı kim bilir oraya
(5,428 puan) tarafından
Herseyi siler yıkarsın bizim evler hep mustakil fareyle cok sık karsilasirdik eve yakın yerde tavuk falan varsa illaki geliyor onun yemine babaannemin komsusunun tavuklari vardi koca cuval bugdayi fareler halletmis
(172 puan) tarafından
Yıkarım tabi asla rahat edemem
0 oy
(13,080 puan) tarafından
semtte fare varsa kaçıncı katta olduğuna bakmıyor valla. o senden kaçıp saklamıştır zaten
0 oy
(963 puan) tarafından
Hemen eve bir kedi alalım :)) annemlerin müstakil evi evde 3 tane kedi var komşulara falan bazen giriyormuş bahçede görüyoruz falan diyorlarmış annem evde 3 kedi var giren fareye acırım diyor kafa rahat :) şaka bi yana fare için kat fark etmez borulardan tırmanır çatıdan gelir Allah muhafaza iyi ki mutfağa girmemiş içinize sinmezdi yiyecek içecek 
(172 puan) tarafından
Bende ona şükrediyorum em çok
0 oy
(15,719 puan) tarafından
Olabilir canim  benim 7.kattaki evime girmişti. Ben defalarca gördüm ama eşim inanmadi. Farenin ne işi var burda dedi. Taşinip kurtuldum. 
0 oy
tarafından
5. Kattaki evime gitmişti hemde ne 1 ne 2si komple ailecek.. önce nerden geldiğini bulduk mutfakta tam köşede aşağı ve yukarı boru çıkıyordu ve borunun etrafı boştu bizde o borunun etrafını komple çimento ile kapatmistik bidaha görmedim..
0 oy
tarafından
Qy yorumlara ağzım açık okudum 6 kattayim fare girebilirmi evime 
(172 puan) tarafından
Girer girer deneyimledim
tarafından
Ay demeyin kaçıncı mat
(172 puan) tarafından
4 üncü kat canım eşim yakaladı çok şükür
0 oy
(328 puan) tarafından
bakkaldan marketten bı yerden yapıştırıcı al üç dört kartona sür üstüne yiyecek bişey koyma odanın kapı giriş kısmına baza altına falan yerleştir kapısını kapat ev sessiz oldu mu kendisi yapışır eşinin onu ordan çıkarması çok zor olur 
(172 puan) tarafından
Eşim yapıştırıcı alıp yapacak ben hayatta yapamam geceden beri girmedim bile

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 169 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 244 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Tavsiginannesi (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 335 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde damlaaktas4682 (114 puan) tarafından soruldu

409,904 soru

12,324,002 cevap

39,055 kullanıcı

Kategoriler

...