0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Merhaba kızlar konuyu bilmek için önce ki postlari okuyunuz!!

Kızlar eşim 3 de geldi gece sabah 7 e kadar konuştuk. O evliliği bitirmemiş toparlayacakmiş inancı varmış. Ne kadar bitti dediysem hayır toplanacak inancım var dedi gitmeme musade etmedi. Ama benim nazarimda bu evlilik bitti. Ben istemiyorum napicam akıl verin 

3 Cevaplar

+2 oy
(4,723 puan) tarafından

Sen kafanda bitirmişsen, içinde bittiyse, tekrar barışmak niyetin yoksa bence “ben ne yapıcam “diye sormana gerek yok. Ya evden çıkacaksın yada evden çıkaracaksın boşanma olana kadar. 

Ama umudun varsa hala evliliğine dair(önceki olayları bilmiyorum üşendim okumaya:)) bir şans daha ver bakalım nasıl olacak 

(23 puan) tarafından
Hayır hayır istemiyorum haklısın.
(23 puan) tarafından
Okudugun için teşekkür ederim
(4,723 puan) tarafından
Rica ederim. Kararlı dur o zaman ciddiyetin farkına varsın. Hakkında hayırlısı olsun
(23 puan) tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun şimdi kendince çözümlendi gitti yattı ne yapicam sus pus oturdum öyle
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bosanmak isteyip o evde kaldığınız için , ya da eşinizi hala eve aldığınız için ciddiyetinin farkına varmamis olabilir. 
(10,223 puan) tarafından
Evi kadın niye terketsin canım hele ki çocuk varsa erkek evden gitmeli
(23 puan) tarafından
Şimdi gidip kendince konuyu çözüp uyudu ben hala oturuyorum napmam lazım
tarafından
Zaten orda iki sık belirttim canım bende. Eşini eve alma diye. Ciddiyetin farkına varsın.
(10,223 puan) tarafından
Bencede eve almasın madem gerçekten ciddisiin buna ikna olmalı eşin
(23 puan) tarafından
Hayır eve geldi konuştu gitti yattı. Duzelticeğinden çok emin ama ben istemiyorum gidip uyandirayim olmuyor mu diyeyim ne diyeyim bilmiyorum
0 oy
(3,213 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun her detayı bilmeden yorum yapmak istemiyorum ama inşallah her şey güzelleşir Rabbim isterse her şeyi değiştirir. Bazen zor şeyler yaşadıktan sonra eskisinden de güzel bağlar oluşabiliyor yine de en doğru kararı sen verirsin kimse aynı şeyleri yaşamadan bilemez
(23 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (989 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 706 göst.
0 oy
6 cevap 559 göst.
25 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hvt (2 puan) tarafından soruldu
0 oy