0 oy
455 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Beraber büyüsünler ara verince çok zorlanıyor insan bende 4 yaş olsun sonra ama öyle zor oluyormş kıskançlık çok huysuz oluyor diyorlr beraber büyüğünce öyle olmiyor fikir verin bana

30 Cevaplar

0 oy
(777 puan) tarafından
4 aylık çocuğun rızkını neden Cahil insanlar yüzünden kesmek zorundasın ? 
-Reklam-
0 oy
(4,458 puan) tarafından
Iki cocugum arasi 5 yas. Kiskanclik vs olmuyo aksine bireysellestigi ve buyugu icin konusarak anlasiyosun. Sakin milletin aklina uyupta kendine eziyet etme.
0 oy
tarafından
Saçmalama şuan beben küçük kolay diye düşünüyor olabilirsin ama hareketlendikten sonraa çok zor hemde bu bebeğin hakkına girersin
0 oy
(305 puan) tarafından
Bence milleti hiç düşünme asıl şimdi çocuk yaparsan  Çok zorlancan benim çocuklarımın arasında 4 yaş var emin ol okadr rahat ki büyük kizim kardeşine bakıyordu kiskanclik olmadı elim ayağım oldu resmen dışarı çıkmasıni düşün iki bebekle dışarı çıkmak nasıl zor olur şuan 3. Yü getirdim büyuk kızım 9 yaş ortanca 5 yaş küçük oğlum 8 aylık en güzel yaş aralığı emin ol hamilelikte daha kıymetli oluyor araya zaman girince 
0 oy
(7,124 puan) tarafından
Size yapın ya da yapmayın demiyorum

Ama çevremde art arda yapıp şuan 2-3 kardeşin birbiri yaşı görünmüş büyümüş kişiler var çevremde şahsen özeniyorum çok güzel bibirlerine bağımlılar bende çok istedim öyle olsun birlikte büyüyüp beraber olsunlar diye sizin bebek daha küçük onu kendiniDen mahrum bırakmayın birazcik daha zmn geçsin tabi sizde istiyorsanız bnm oğlum 2 yaşına girince diğerini doğurdum biri 4 biri 2 yaşına girecek inan mutluyum kardeşine kızınca büyüğü bana kızıyor falan......herkesin fikri farklı tabi
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Şu an kızım 10 aylık 2 aylık hamileyim geceleri uykularım kaçıyor korunduğumuz halde nasıl oluyor nasıl yaparız diye ki hem kızım çok uslu bir çocuktur hemde eşim çok destek olan iyi bir babadır. Bunu size diyenin iyi niyetinden de aklından da şüphe ederim bir çocuğun anneye ihtiyacı var. Tek başına onunla ilgilenecek anneye çocuğunuz sizin gözünüzün içine bakacak tam bağımsızlaşmaya yürümeye başlayacağı sizin elinizden tutacağınız zamanlarda bir kardeşi olsa ne hisseder birde böyle düşünün mümkünse kimsenin lafıyla da çocuk yapmayın kimse sizin yerinize ne bakar ne ilgilenir 
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Banada dediler çok ama o hatayı yapmadım yapanlari da gördüm yeme içme hiç birşey yok ikiz gibi hayatın afedersin *** oluyor heleki eş destegi yoksa berbat ama belli yaşa gelince bitiyous rahat oluyorsun tabi o zmna kadr insan sağlığı da gidiyor cokuyorsun diyenler oldu 

Şuan kizim 3 yaşında birden gebe kaldım.ona bile zorlanirim.diyorjm 

Ne gerek var üst üste getir büyüt belli yaşa gelsin tekrar getir o anı acı yaşarsin ama o gülümsemesi herşeyi unutturr 
0 oy
(264 puan) tarafından
Çevrenizdeki insanları bu kadar onemsemeyin onların ne haddine senin yapacağın çocuğa karışmak 
0 oy
tarafından
Pespese yapmayın kaldıramazsınız . Kıskançlık sürekli olan bisi zaten .

Hem ara verince zorlanıyor insan lafına katılmıyorum  pespese olunca 2 kat zorlaniliyor psikoljin altüst oluyor 
0 oy
(2,368 puan) tarafından

En iyi kararı siz verirsiniz tabi. 

Kızım şuan 1 buçuk yaşında. Çocuklar büyüdükçe huyları değişiyor. Şuan aşırı mızmız,bana yapışık gezmek isteyen bi çocuk oldu mesela. Bi yere gittimmi burnumdan geliyor devamlı benimle olmak istiyor elimden tutup bi yerler götürüyor. Annanesi babannesi bile kucağına alsa anne diye ağlıyor. Biliyorum bu da bir süreç, geçecek. Ama bu süreçte ilgilenmek zorunda olduğum bir tane daha bebeğim olsaydı o da bi kenarda acıkacak, altı kirlenecek, gazı olacak, yahut sadece boş boş ağlayacak mesela bebekya bu. Sabredebilir miyim diye düşünüyorum. Yok edemezdim. Çatlardım yani nefesim daralırdl sinir tepeme vururdu ben kendimi biliyorum. 
Sen de kendini biliyorsundur. Düşün taşın 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 568 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 312 göst.
0 oy
5 cevap 387 göst.
0 oy
25 cevap 995 göst.

411,613 soru