0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
3 gundur nefesi hırıltılı soguk alginligi olmali. sabah parol verdim hastaligi onlemek icin ne yapabilirim 

4 Cevaplar

+1 oy
(5,451 puan) tarafından
D vitamini probiyotik ve antioksidan (propolis ve kırmızı meyveler gibi) 
tarafından
tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Ben anladığım an 4 saatte bir parol veriyorum bi aferin 

Aferin hemen atlatiyor zaten ikinciyi vermeme bile gerek kalmıyor 
tarafından
bende aferin yok bebegim 1 yasinda parol verdim ins gecer kocam cok takintili bu konuda cok kizar zaten kiyamiyorum ben bide o ustume geliyor
(1,112 puan) tarafından
Neyin takıntısı ya çocuğu sen hasta ediyon sanki bağışıklık meselesi bu anlamıyorum bu geri kafalı.kocalari ya

Geçer inşallah bi de acılı turşun varsa suyundan bi çay kaşığı falan icir derim ben öyle yaparım tabi benim kıza ben yavaş yavaş alıştırdım acı acı diye diye bağışıklık kazandı acıyı iciriyorum hemen yoğurt şu yemek ne varsa yediriyorum tavsiye ederim baya faydası oluyor
tarafından
aci degil ama tursu var suyundan icireyim cok iyi fikir tesekkur ederim
(1,112 puan) tarafından
Evet olur canim bak sen iste ne yerse çocuğun
0 oy
(755 puan) tarafından
Hasta olmadan ilaç vermeniz iyimolmaz. İlaçlar zaten hastayken bile zararlı keşke ilaçsız atlatabilsek. Kara mürver özü bağışıklığı güçlendiriyor evde bulundurun hasta olacak gibi hissettiğiniz zamanalr sabahalrı 1 çay kaşığı verin. Ihlamur, bal , polen takviye edin . D vit kullanmıyorsanız kullanmaya başlayın bağışıklığı destekler
tarafından
cok tesekkur ederim bunlara dikkat edecem
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Burnunu açık ve nemli tutun serum fizyolojik sıkıp temizleyin nemli ve açık burun hastalığı hep engeller 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ELIF KOCAS (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 268 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 366 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 376 göst.
18 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,856 soru

23,671,353 cevap