0 oy
590 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,462 puan) tarafından
Vermem gerkeen en az 15 kilo var. Daha önce aralıklı oruçla güzel kilo vermiştim ama sonra tekrar aldım. Şuan çok çok fazla kilom var. Aralıklı oruçta kâr etmiyor devamlı açım :( ne yapmalıyım bilmiyorum

10 Cevaplar

+1 oy
(6,289 puan) tarafından

Valla bacım kilo vericem diyip 

Tatlıyı yemeği ekmeği çikolatayı gömersen veremezsin 

Bir tanıdık vardı göbeği gıdısı yanakları almış başını gidiyordu kilo vericem diyip ha bire yerdi:D sonra da ben zayıfım der başkalarına laf ederdi o geldi aklıma 

Diyetisyene git ona uyarsan eğer çok iyi verirsin 

tarafından
Ay çok güldüm:D
(6,289 puan) tarafından
Gül gül:) öyleydi valla
(2,462 puan) tarafından
Yaa :D kız yok valla 3 litre su + aralıklı oruç yaptım ama yürüyüş ve spor yapmadım ondan mı sonuç alamadım bilmiyorum. Önceki denememde her sabah aç karna 1 saat yürüyüş + araliklı oruç + akşam spor yapıyordum yine denicem
(777 puan) tarafından
Füze atsaydın :D çok güldüm bu yoruma
-Reklam-
0 oy
tarafından

Veremiyoruzzzzzz :woot:

(2,462 puan) tarafından
Ay ben 2 çocukla veremiyorum ikisi de hareketli :)) beni diyetisyen paklar gibi önce boğazı düzenli tutmam lazım :))
tarafından
Benimde 2 cocuk kiz 4 yas 3 aylik   iste

İnşallah hadi bakalim
(2,462 puan) tarafından
Biz bu sene anaokuluna başlıyoruz sabah akşam git gel o da biraz destek olcak bana inşallah :))
tarafından
Bende kreşe veriyorum oda bana olacak inşallah du bakalim
(2,462 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Boyum 160. 64 kiloyum kilolu değilim. 2 sezeryan dogum yaptım.  :)
tarafından
Yasın kac
(6,533 puan) tarafından
Benimde boyum 1.60 64 kgyim. Ben cok kilolu duruyorum. Bi haftadir diyete basladim. 56-57 olmayi hedefliyorum.
(2,462 puan) tarafından
28 yaşınsayım canım
tarafından
Sıkı bi diyet uygulaman lazım vede spor . Başka türlü olmuyor
(2,462 puan) tarafından
Evet öyle gerçekten :(
0 oy
(702 puan) tarafından
Simdik efendim soyle bir tarife uyguluyorum  4 cocukla g.tum yer gormuyor yemek yiyemiyorum kizlarla kahve icemiyorum aksama kadar evde ayaktayim boylelikle eriyip gidiyom evlendim 55 kg dum 4 dogum yaptim 53 kg yum :)))
(2,462 puan) tarafından
Maşallahhhh ben evlenirken 57 idim 2 çocukla şuan 85 kiloyum :')
0 oy
tarafından
Kilo vermek için gereken şey kalori alımını azaltıp hareketi artırmaktır. Uzun zamandır kilo vermeye yönelik gerçek bi çabam olmadı açıkçası. En son 6 yıl falan önce gerçekten çabalamış ve gerçekten ciddi kilo vermiştim. Hayvanların peşinde koşturma, köy işleri, ev işleri, üstüne yediklerimi çeyrek miktarına indirip mekik çekmeye başlamıştım. Düz zeminde çekilen tam mekikten ziyade meyilli arazide çekilen destekli bi mekikti çektiğim ama sayısı fazlaydı. En son 1500 civarı çekmiştim ve karın kaslarının ağrısından bi daha da çekmemiştim herhalde o yıl. 90lı kilolardan 68 kiloya kadar inmiştim, ama gel gör ki 171 boya ilaveten kalın kemikli ve kaslı bi yapıya sahip olduğum için fiziğim bi hayli düzgündü ve göze geldim. 2 3 ay kadar bir sürede 103 kiloya çıktım, sonrasında da ne yaparsam yapayım 84.5in altına inemedim
(2,462 puan) tarafından
Ben 164'üm ve 85 kiloyum :( en fazla doğumuma kadar kilo almıştım o 82 idi onun bile üstüne çıktım. İki çocukla devamlı hareket halindeyim ama ekstra bi spor yapmıyorum. Spor ve az yemekle başarabilirim belki
tarafından
Normalde her kış takribi 8 10 kilo alır, her yaz aldığım o kiloyu sporla verirdim ben, o yıl o kem gözlülerin gözüne gelip 35 kilo alınca 2 3 ayda artık boşu boşuna uğraşıyorum moduna girdim. Ha gene kilo aldım verdim amao seviyenin altına inemedim bi daha. Gerçi umursamayı da bıraktım artık. Sağlığını sıkıntıya sokmuyosa kilonun kaç olduğu çok da mesele değil bence
(2,462 puan) tarafından
Ya asıl problem sağlığım aslında. Vücudum alışkın olmadığı için kaldıramıyor bu kikoyu. Omuz, bel ve sırt ağrılarım arttı. Topuklarım da ağrımaya başladı artık. Kilo vermem şart hatta şapşart oldu
tarafından
O ayrı o zaman kolay gelsin sana
(2,462 puan) tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
(125 puan) tarafından
Sağlıklı besleniyorum evin içinde zaten hareketliyiz üstüne birde spor yapıyorum yavaş yavaş gidiyor 
(2,462 puan) tarafından
Spor şart gerçekten
0 oy
(11,476 puan) tarafından
Diyetisyene gittim çok şükür öyle güzel alıştım ki çok yiyince artık midem kabul etmiyor 

1 buçuk ay falan oldu 10 kilo verdim 
(6,289 puan) tarafından
Maşallah sana :)
Bir ara diyetisyen dediğim de yapamam diyordun ne de güzel azimlenmissin❤️❤️❤️
(2,462 puan) tarafından
Ooo maşallah çok güzel vermişsin valla. Ben de gidicem ya kendim yapamıyorum sanırım :(
(11,476 puan) tarafından
Bende başladım.basladim olmadı devlete gittim olmadı çünkü liste değişikliği yapmadi oda kaldı
Şimdi çok şükür
(2,462 puan) tarafından
Özelde fiyat nasıl peki? Her hastane farklıdır illaki ama seninki ne kadar acaba?
0 oy
(7,398 puan) tarafından
52 kilo  olan ben kızımın pesinde gidip gelmekten bütün kilolarımı  verdim hamile  iken  66 kiloydu dogumdan sonra 58 kiloya düşmüştüm  ne yapiyuurm kili alamıyorum 
(2,462 puan) tarafından
Ya kızımda ben de 80den 70e düştüm bi anda ama oğlumda 82den 74e düşmüştüm. Şimdi ekrar 85e çıktım :(
0 oy
(58 puan) tarafından
Veremiyoruuummm  
0 oy
(262 puan) tarafından
Benimde 10 kilom var 60 olmam lazım okul açılsın düzene gireceğim çocuklar evde olmuyir
(2,462 puan) tarafından
Ben de öyle düşündüm hem yürüyüş olcak diye ama inşallah düşündüğüm gibi olur :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 290 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 242 göst.
24 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehrabnm (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 309 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra.. (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 363 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde EslemSerra (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,666 soru

24,464,461 cevap

354,792 kullanıcı

...