+1 oy
637 göst.
Aile kategorisinde (1,359 puan) tarafından
Kızlar gündüz kaynanam gile gittik genelde sık sık giderz. Evleri müstakil kızım seviyor orayı. Neyse işte..kaynanamin iki balkon kapısına bu balkon perdeleri var ya ondan takıldı. Eşimin arkadaşı yaptı. Eşim 2700 almış kayın babamdan 2500 tutmuş. Siz fazla verdinz dedi. 200 TL kaldı neyse buda benim komisyonum olsn dedi. Kayın babamin durumu çok iyidr bu arada . Eşimin de Bi ablası var başka kardeşi yok. O ara kaynanam benimle konuşuyordu bisey demedi. Normalde ekmek ustu parası bile kalsa Eşim verir asla tenezzül etmez paralarına. Hatta ben bazen sıkışınca babandan iste niye istemiyorusn diyorm oda bosver diyor. Asla para istemez yani başkası olsa babamın durumu iyi diye neler isterde.. Her neyse.. gorumcemde stor perdeleri yıkadı. Bizim araba ile getirdi geri onunla Götürdü. Koltugu yatırda oğlanla Götürip geleym dedim. Koltuğa para sıkışmış dedi Eşim. E 200 aldın ya desene dedi kaynanam. Götürdü geldi. Gorumcemin oglu 16 yaşında. Eşim dedi nereye gidiyorsun dedemin yanına dedi. E oda niye gider harçlık alacak kayın babamdan hep alır çünkü. Eşimde peşinden gitti. Oğlumu rahat bırak dedi gorumcem. Eşimde biliyo harçlık alacak. Kaynanam oda 200 aldı ya dedi. Ay kızlar bir sinir oldm anlatamam yani. O an bisey desem Eşim var gorumcem var. Ama illa kaynanama baş başa kalınca diyecegm. Ya kızına durumu yok diye o kadar verirler  onun hesabını yapmazlar. Kayın babam eşime iphone alırken gorumcemin oğluna sırf agladi eve gelmedi diye ona da iphone aldı onun hesabını yapmazlar ama eşime gelince bi 200 ün hesabını yapıyor. Gerçekten benim zoruma gitti yani. Ben mi abartıyorum acaba.. siz olsanız alinir miydiniz kızlar..

17 Cevaplar

+1 oy
(9,254 puan) tarafından
Dün gece çok az uyudum şimdide uykum yok ondan galiba hiç birşey anlamadım 
(1,359 puan) tarafından
Kız oku anlarsın
(256 puan) tarafından
Vall bende çok iyi anlamadım, virgül yok
-Reklam-
+1 oy
(1,822 puan) tarafından
Çıkarıp verseydin 200 lirayı. Ay anne amma lafını yaptın al bir dahada söyleme deseydin. 200 liralık kıymetimiz yokmuş diyip kalkıp gitseydin. 
(1,359 puan) tarafından
Kız valla yanımda para olsa o an onu yapmayı da düşündüm. Ama illa denk gelecegm eline veririm parayı
0 oy
(2,220 puan) tarafından
İki defa mi söyledi kaynanan
(1,359 puan) tarafından
Eşim asla kızıniza veriyosunz bana vermiyosunz demez ki. Damat sanki oğlan oyle düşün
(2,220 puan) tarafından
Sen eşine demedin mi hiç ayrımcılık yapıyorlar
(1,359 puan) tarafından
Yok hayır asla demedm
(2,220 puan) tarafından
Neden
(50,552 puan) tarafından
ben derim ya aninda söylerdim esime ☺️☺️☺️
0 oy
(807 puan) tarafından
Valla benim esime dese annesi babasi oyle ben o an derim yani 200 tl nin mi hesabini yapiyorsunuz alin o zamn geri die
(1,359 puan) tarafından
Ya diyeceğim demesine ama gerçekten gorumcem oyle bisey ki hemen atlar kavga çıkarır.
(807 puan) tarafından
Valla istedigi kadar olsun o gorumceyi parçalarım hic
0 oy
tarafından
Bu yaşıma kadar annem yada babam olsun kimseden. Eklenti içine girmedim sevmem öyle şeyleri.gonlunden verirler bişey demem ama onun dışında asla..
(1,359 puan) tarafından
Esimde oyle normalde ama o an Bi aldı.
0 oy
(1,904 puan) tarafından
Ben bişey anlamadım ya 
0 oy
(302 puan) tarafından
Ama sense eşim bisey almaz sıkışır para almaz diyorsun sonra da babası eşime iPhone aldi diyorsun. Madem bisey aldırırken utanmıyor da para isterken mi utanıyor esin anlamadım o kısmı kullanacağı telefonu aldırması daha saçma. Torununa da alabilir kimseyi ilgilendirmez oğluna da alabilir kimseyi ilgilendirmez. Kaynana dersen de hangi kaynana doğru ki yani bosver laf etmiş işte. Son olarak torunun dedesine para için yanasmasi da sizi alaka etmez sizin çocuğunuz da alır büyüyünce 
(1,359 puan) tarafından
Benm çocuğum benden istesn para gidipte dedesinden babannesjnden Annanesinden istemesn. Ben kendim bu yaşıma kadr istemedm oda istemesn. Evet istemez sadece telefon için zorladi. Ben hiç alacak diye umut etmedm çünkü almam dedi sürekli. Evet torununa da alabilir ama benim kızıma en ufak bisey almiyorsa diğer torunlarına hala kıyafet paralarıni veriyolarsa oda ayrımcilik oluyor
(302 puan) tarafından
Iste keşke sıkışık olduğu zaman gidip istese telefon istemesi bana saçma geldi açıkçası kusura bakmayın. Bu arada dedenin yaptığı ayrımcılık tamamen dedenin ayıbı çocukların kusuru yok ki ergen olarak ailesinin de durumu yoksa ister istemez şefkat de görüyorsa illaki istemesi normal. Bu arada benim esimin ailesi de çocuğuma en ufak bisey yapmaz doğum günü bayram da dahil para dahi vermez ama ben hiç takmam durumumuz iyi Allaha şükür hiç ihtiyacım yok kızlarının durumunu iyi bulmuyordur veriyordur umurumda olmaz takmayın bosverin takmaya kalkarsanız sadece kendinizi hasta edersiniz
(1,359 puan) tarafından
Hasta da ettm zaten  :) yok şükür eskisi gibi takmiyorm sadece buraya yazmak istedm böyle Bi olayı
0 oy
(1,359 puan) tarafından
..................
0 oy
(50,552 puan) tarafından
üst uste söylediginde cikarir verirdim ve  olsaydim esime de söylerdim versin geri
0 oy
(12,417 puan) tarafından
Eşin koca adam. 200 lirayı alması saçma. Çalışıyordur eşin diye düşünüyorum. Telefonu da kendisi almalı eşin. Ben sevmem böyle şeyleri. Malı mülkü varsa kayınpederin ölünce miras hakkı doğar ama yaşarken parası var durumu iyi diye bir şeyler yapmalı mantığına girmek bana manasız geliyor. 16 yaşındaki çocuk torunu ve ergen çocuk yani ona bırakın da versin alsın ama kendi maaşı olan adam yağında kavrulsun
(1,359 puan) tarafından
Esim çok şükür kendi ihtiyacını kendi karşılıyor. Kaldi ki durumu iyi olmasına rağmen arabayı evi kendi aldı. 16 yaşında ergen diyorsunuz oturup eşimle mal davası yapmayı biliyor. Bizde ergen olduk benmde kardeşim de 16 yaşında o neden oturup dayımla
(1,359 puan) tarafından
Mal davası yapmıyor.
(12,417 puan) tarafından
Herkesin yapısı karakteri aile sistemi farklı. Ben kendi açımdan yazdım olayın böyle gelişmesindeki sebepleri. Sizinle aynı yerden bakmıyorum yani olaya. Kayınvalidenizle de aranız iyiymiş bence bu tarz şeylere takılmayın insan insana lazım
0 oy
(3,732 puan) tarafından
Durduk yere ortamı germeyin kayin pederiniz her iki tarafa anladigim kadarıyla birseyler yapmaya çalışıyor,..16 yaşındaki çocukla eşim bir tutuluyor gibi yazmaya getiriyorsunuz ama aslında öyle birsey olmad8gini sizde biliyorsunuz lafın yeri gelmiş şakadan öyle öyle demişler.Ne var bunda.Sizle alakalı hiç bir durum yok ,kesinlikle.dahil olmayın.Kendiniz yazmışsınız kayin pederin.esime iPhone aldığında, sırf ağladı evine gelmedi de diye onada iPhone almış...Adam demeki ki yapıyor ,degil mi ?

Karşıdaki cocuk daha ergen çok normal esinizi 16 yaş ile bir tutulan hatta ona gire davranış biçimi belirlemeye çalışan ve bu durum içi  bir sonraki sefere kafasında kuran sizsiniz gereksiz huzursuzluk çıkarırsanız   başta kendi keyfinizi kaçırır sonrada ailenin keyfini kaçırırsınız 
(1,359 puan) tarafından
Oglu ile torunu bir tutmak mi yapmak. Kaldi ki çocuk esimle mal davası yapıyor.
(3,732 puan) tarafından
Yapsın ergen oo takılmayın bakın aileye surekli gidip geliyormussunuz demek ki hepinizin keyfi yerinde size konfor sağlıyorlar güler yüz gösteriyorlar

Siz gorumcenizin çocuk yetistirme tarzını beğenmiyorsunuz aslında altta yatan sebep bu.Valide ile iyi anlasiyorsunuz yazdıklarınızın bariz anlaşılıyor.16'lik dedi diye öyle mi olacak he diyin geçin takılmayın bakın önünüze.

O ergen okullarda artık zenginlik marka giyim mal mülk çocuklar arasında konuşuluyor malesef önceden böyle şeyler yoktu ve malsef ergen bundan etkileniyor.Ama bu sosyal bozulma sizin evinizi etkilenmesin o büyüdükçe değişir ama sizin yaşınız yetişkin bilendiginiz ile kalırsınız.
0 oy
(5,821 puan) tarafından

Valla anlamadım görümce yeğen eşin 200 lira ben Suri galiba sorryyy bacım :D

(1,359 puan) tarafından
Hahaha Bi dahw oku kız:)
0 oy
tarafından
Hiç birşey anlamadım 
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Yorumlarda herkes cvp vermiş vallahi başı anladım ortalarda tıkalı kaldim anlamadım birşey 
0 oy
(1,669 puan) tarafından
Adam koca iphone almis.200 lirayi verse nolur vermese nolur kiz:) 
0 oy
(14,110 puan) tarafından

Eşin de bir garip Koca adam babasına nasıl demiş İPhone al diye :)

0 oy
(1,169 puan) tarafından
Çok uzun kız okuyamam şimdi 

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 674 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 653 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,503 göst.