0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (2,372 puan) tarafından
Yemiyor yemiyor yemiyor memeye güvenerek. Normal de tv karşı olan ben günde 2 saatten fazla tv izletiyorum yemek yesın diye kan değerleri çok düşük doktor memeyı azalt dedi ama azaltsam bıle yemek yemiyor. Meme olmadan uyumuyor memeye bağım lı yaşıyor. 

Tamamen kesmeye karar verdim ama vicdan da yapıyorum. Sütüm doyurmuyor. 2 aydır aynı kilo da. Sız bnm yerime olsanız ne yapardınız?  1hafta sonra 14 aylık olacak. 8 kılo ama kılosunda değilim yemek yemediği için beslenemedıgı için kan değerleri düzelmedi bır türlü.  Kan ilacı çok değiştirdi doktor ama yok fayda etmedı. 

9 Cevaplar

0 oy
(2,372 puan) tarafından
Kızlarrr fikir lütfen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kes canım kesince mecburen yiyecek kan değerleri düşük olduğu halde bu şekilde devam etmen doğru olmaz 
0 oy
(2,647 puan) tarafından
Aybi şeyleri yaşıyoruz canım maalesef. 9 aydan 13 aya kadar sadece 200 gram aldığını öğrenince bir şeyler yapmam gerektiğini fark ettim. Üstelik lan değerleri de çok düşüktü

Eğer kan değerleri iyi olsaydı önemsemeden devam ederdim illa ki yer bir gün diye

Ama çocuğun ne boyu uzamış doğru düzgün  ne kilo almış değerler desen yerlerde. Memede uyuyordu son zamanlarda o da çok uzun sürmeye başladı ben de çok yoruldum kilo alamıyorum zaten emzirdigim.icin falan derken annemlerin d3 desteği ile sabah meme vermeyi kestim. 1 hafta içinde alıştı. Ogunlerini yemeye başladı çok şükür. Hala uğraşıyorum bayağı yedirmek için ama emerken tamamen imkansızdı

Cinnet geçiriyordum bebeğimle aram bozulmuştu resmen. Şimdi gece uykuya geçerken ve çok sık uyandığı için gece uyandıkca emziriyorum onun dışında ekstrem bir durum olmazsa sabahlari emzirmiyorum maalesef.

Tamamen kesmeye icim el vermedi arada veriyorum sütüm de hemen kesilsin istemiyorum. Böyle boyle dayanırsa 2 yasina kadar daha emziririm diye düşünüyorum bakalım nasipte ne varsa o. 

Biz de 14 aylik olduk bi arada 
0 oy
(2,302 puan) tarafından
Cnm istersen gece ver gündüz verme kese biliyorsan bu şekilde yap çünki daha çok huzursuz olacak...maşallah bnm oğlum yiyorduda meme bagimlisiydi gece asla deliksiz uyumazdi memeden kestim şükür yiyo yemegini faln ama çok huzursuz mızmız artık memeden bilmem 19aylik olduk iki gün once
(310 puan) tarafından
Bizde 4 gün sonra 19 a giricez aynı mız mız huzursız niye ki
(2,302 puan) tarafından
Ay bilmiyorum bir türlü memnun edemiyorum sinirleniyor bazen asiriyo
0 oy
(7,454 puan) tarafından
O umut bende de vardı uykusu dışında yemesi düzelmedi maalesef keseli 5 ayı geçti 
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Hemen hemen aynı durumdayiz ben sadece TV izlemiyorum bende biraktiracagim çünkü hep başa sarıyor şuan günde 4 e düşürdüm önümüz hafta 3 yapacağım sonra iki ve ondan sonra da biraktiracagim birden bırakmasını onermiyorlar demiri düşükse buda iştahsızlık yapıyor demir ilacının dozunu yada markasını degistirin öncelikle ve emme sayısını düşürün iyice aciktiktan sonra sevdiği şeyleri teklif edin o arada açıklama kadsr meme isteyecek zaten hatta isteyip yemeyecekte bir şekilde aklımı dagitacaksiniz ben dışarı bile çıkartıyorum dagitamayinca sonrasında tekrar yemek teklif ediyorum bu şekilde inatlasmadan ve en önemlisi sürekli bir ten temasında bulunun agresiflesmemesi için 
0 oy
(491 puan) tarafından
Bugüne kadar 26 aylık olacak tüm hastalıklarda memeyle f idare etti sıfır iştah oluyor Allahtan meme emiyor diyorum. Yerinde olsa kesmezdim azalt ama kesme meme ver 2 saat sonra yemek ver 
0 oy
(483 puan) tarafından
Ben kestim öyle yiyor içiyor sabah kalkıp beni uyandırıyor ben çok açım maşallah sütten sonra yemeye başladı aç canım ne vicdanı bu onun sağlığı için pes etme şuan meme onun için emzik gibi olmuş bol meyve sebze yedir yoğurt yedir memeden aç ama yoksa olmaz
0 oy
(9,760 puan) tarafından
Sütten kesince de yememeye devam edebilir, iştahsız olan çocuk ne olursa olsun yemiyor. Yiyesi olsa emiyorken de yer zaten. Sonra pişman olursun kestiğin için

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Manas (1,042 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 286 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hulyali (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde nurnur 55 (150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 169 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fairy.han (5,567 puan) tarafından soruldu

404,101 soru

12,106,045 cevap

36,423 kullanıcı

...