0 oy
1,727 göst.
Diğer kategorisinde (5,322 puan) tarafından
Kizlar 18 yasindaki abisinin kolunda isirık izleri  varmis kendim yaptım demis tutuklamislar istanbula adli tıpa getiriyorlarmis incelenmesi icin ailenin ifadesinde tutarsizliklar varmis aile icinde kaybettiler herhalde cocugu iyi zamanlarda degiliz cidden 

29 Cevaplar

0 oy
(693 puan) tarafından

image

kizlar bakın ne diyor haber. 

Ayy şoka girdim ellerim titriyor ne yaptılar gül gibi kıza 

(328 puan) tarafından
Bence yalan haber. Bunu tespit edebilmeleri için Narin in bulunması gerek. Diş yapısına göre belirlenmesi gerek. Dna zaten yokmuş
tarafından
A haberde narine ait değil diyor
(693 puan) tarafından
Ayy çok şükür değilmiş.
(11,376 puan) tarafından
Amcası narine ait değil demişti. Didem arslanda konuşuluyo bu konu ama işlerine gelmeyen yerlerde yayın kesiliyo
-Reklam-
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Isırık izleri abisinin cikti. Gitti melek yavrum ah neler yaptılar kim bilir. Allah cehennem çukurundan çıkarmasın senin gibi abiyi 
tarafından
A haberde narine ait değil diyor
0 oy
(877 puan) tarafından
Abisinin kendisi yaptığı ortaya çıktıya ısırığı o yüzden serbest birakildi
0 oy
(2,169 puan) tarafından
Annesi açıklama yapmıştı yayını kestiler o anda. Abisi ve arkadaşları madde içip köpeğe zarar veriyorlardi yapmayin günahtır dedim diye açıklama yaptı. Muhtemelen tecavüz ediyorlardi.. kız da buna şahit olmuş o yüzden abiden şüphelenildi..
0 oy
(895 puan) tarafından
Yani küçücük bir çocukla ne derdi olabilir abisinin ya çocuğa birsey yapti ortadan yok etti baska aciklamasi yok
0 oy
(341 puan) tarafından
Kesinlikle aile yaptı birseyler kimse kusura bakmasinda anneside sanki çok içten ağlamıyor bunun altindada dehşet birseyler cikacak
0 oy
(628 puan) tarafından
Bence ne oldu biliyor musun. Bir erkek çocuğu tecavüz edip öldürdü . Anne de bir evladım gitti bari buna bişey olmasin diye ört pas ediyordur .
0 oy
tarafından
O çocuğun o kadar günahını aldınız. Bugün açıklandı narinin çene yapısıyla uymadı şimdi ne diyeceksiniz
0 oy
(34 puan) tarafından
Kaç gündür aynı şeyi diyip duruyorum eşime narine abisi bişey yaptı galiba diye 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 320 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masal56 (106 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 423 göst.
25 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,474 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 522 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde asllyd (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,061 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...