Kızım (3.5 yaş)geçen hafta itibariyle oryantasyon sürecine basladi.Once 1 saat ,1,5 saat 2 saat .şimdi öğlen yemeği sonrası şeklinde bugün uzattık süreyi.Hergun okuldaydim Orda olduğumu ve isterse yanıma gelebileceği sekidle ilerledik.Bugun öğretmen kontrolünde yanıma gelmeden öğlen yemekten sonraya kaldı.Benimde bahçede olduğumu biliyordu anlastik .Ama bu sabah çok ağladı 1 saatten fazla hatta ağlamaktan öğürdü duydum.Ogretmen getirir ,şimdi getirir diye bekledim ama getirmedi saat 14:00 e doğru getirdi.Bu süreç bu kadar domine bir süreç mi olmalı ben çaresizlikten değilde okulu severek kalsın isterim en başından beri böyle ilerledik bugün olanlar sanki çaresizliği deneyimledi gibi hissettim Parka ciktilqr kizim beni gormuyor ama oyuna katilmadi cantasini da birakmadi oturdu oyle.Ogretmeni ile sonra telefonda konuştum rahatsizligimi dile getirdim beklentimi ve kizimi tekrar anlattim.Ama sizlerin bu süreçteki deneyiminide merak ettim açıkçası.
Bu arada okul 3-6 yaş arası bir anaokul.Kizim 3-4 yaş grubunda sinifinda 7 kişi var.