0 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (306 puan) tarafından
Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim. Ve evimizin eşyalarını felan birlikte seçtik eşimle. Ben de bwıx yerlerin perdesini stor perde güneşlik istedim bazı yerlerde eşimin istediği gibi normal Tül perde oldu. Benim istediğim yerlere söylenip duruyor 4 yıldır. Neyse bu gece bende eşimde yatağımızda uyuyamadık eşimde kalktı gitti oturma odasına. Oturma odasının perdesi benim istediğim stor güneşlik perdeden. Eşimde camı açmış ve perdede rüzgarın etkisiyle duvara vurmuş tık tık diye ses çıkarmış. Bende yatak odasındaydım uyuyakalmışım. Baktım eşim geldi yattı ama masaya vurup duruyor. Bende dedim ne oldu eşimde senin bana yaptığını yapıyorum dedi. Bende ben ne yaptım ki sana ses bile yapmadım dedim sonra stor perdeyi kast ettiğini anladım delirdim. Evde ki herşeyi yak git istediğin gibi al yerine ama ben defolup gidiyorum artık yeter dedim bağırdım çıktım evden. Sadece bir stor perde olayı değil daha önce birçok kez böyle durum yaşadık. Herşeye şikayet herşeye beğenmemeslik herşeyden bir sorun çıkarma herşeyi abartma. Sıkıldım artık. Kendi yaptığını asla kabul etmez. 5 aylıkta hamileyim. Şimdi hamile olmamdan vurmayın beni. Sinirlerim bozuldu ve birikti artık. Bende arabayı aldım çıktım sabahın köründe. Yaaa aşırı sorun odaklı birisi yaaa pencereyi ört veya gel yatak odasında uyu beni her fırsatta bir yerlerden vurmaya çalışıyor. Gözümü kararttım artık ne olacaksa olsun yaaa. Ayrıca bugün de doğum günüm 4 yıldır zehir etti herşeyimi. Şimdide evden çıktım bana diyor ki arabada metreyle dosyam var onlar lazım yaaa adam bilerek mi yapıyor anlamıyorum ki. Bende mi sıkıntı var sizce. Aramadı da telefonu kapatmayı düşünüyorum 

6 Cevaplar

+3 oy
(13,450 puan) tarafından
Eşin dün böyle olmadı. Hep böyleydi. Her defasında bundan bir yol olmaz dedik burada. Hamileliğinden vurmam o ayrı fakat kocayken böyle seni her konuda yoran biri ki perde alt tarafı sence bebek doğduğunda nasıl olacak? Anne olunca ufak bir eleştiri bile anneliğin ile ilgili seni günlerce derde sokuyor bu adam sence seni eleştirip Her işe burnunu sokmayacak mı? Bazı şeyler bile bile ladestir. Seninki öyle. Deve diyar ilişkisi. Sen deveyi güdüp diyarı da terk etmemek için direniyorsun. Deve gitmedikçe de sen gütmekten vazgeçmeyeceksin bu belli
(306 puan) tarafından
Evet haklısınız biliyor musunuz. Geçen gün düşündüm ki yaaa ben bu adamın niye halen yanındayım. Bana birşry vermiyor ilgi sevgi saygı yok. Eeee benim maddi gücüm kendime güvenim de var ee ben ne diye halen bunun yanındayım diye düşündüm. Bir sebep bulamadım. Evet hamileyim ve bu adamdan çocuğum olacak. Keşke demek istemiyorum ama bilmiyorum neden bu kadar tutuldum. Yani yakışıklı deseniz değil ben daha güzelim daha özgüvenliyim. Zengin deseniz kendini idare ettirecek kadar parası var ama benim onun parasına ihtiyacım yok bende daha fazlası var. Bilmiyorum bende. Büyük konuşmayın lütfen yani öyle bir insan ki dışarıda beyefendi anneme babama abime çevreye herkes parmakla gösteriyor. Sanırım ben kendimi değil de ailemle iyi anlaşabilen biri diye onunlayım.
(13,450 puan) tarafından
Büyük konuşmuyorum bana eziyet haline gelen hiçbir şeyi görmüyor gözüm kendimi biliyorum ve senin için de üzülüyorum açıkçası. Gördüğüm anladığım kadarıyla görgülü bilgili bir kadınsın gerek yok buna
(306 puan) tarafından
Bende üzülüyorum kendime neden halen bunun yanındayım diye düşündüğüme ona muhtaç değilken onsuz daha mutluyken onunla olmaya devam ettiğime üzülüyorum. Ama ney yapacağım bilmiyorum.
-Reklam-
0 oy
(155 puan) tarafından
Evet senin eşin tam bi problemli okurken ben bile sinirlendim benim eşimde şöyle der  bende hep katılırım bir evde akşama kadın oturuyor vakit geçiriyor evin dekorasyonu bence kadına aittir biz sabah gidip akşam geliyoruz der bencede çok haklı bir söz. Çok iyi yapmışsın bu arada koca kadın gibi bu ne 
(306 puan) tarafından
Anlamadım senin tam bir problemli derken yani ben mi problemliyim?  Yani evde ki herşeye odaklı herşeyden kendini sorumlu tutuyor. Sıkıldım artık. Dün de çalıştığı iş yerinden bir hobi bahçesi verdiler ve kural olarak düzen açısından beton yapıyorlar her bahçeye. Vaayyyy ben benim bahçemde beton alanı istemiyorum diye ortalığı birbirine kattı. Gitti işçilerin başında bekliyor ben bahçemde yaptırmam diye. Yaaa kendi tapulu bahçesi bile değil kurum tarafından yıllık ücret karşılığı kullanma hakkı verilen bahçe. 100 bahçeye aynı olacak Bi bizimkine beton yaptırmayacakmış. Ayyy sinirlerim bozuldu yine
(155 puan) tarafından
Yok canımm sen değil eşinden bahsettim sen çok haklısın tavrın ve tepkin net olsun bu konuda huylu huyundan vazgeçmez ama belki biraz daha olsun durulur
0 oy
(11,680 puan) tarafından
Senin eşin zaten sıkıntılı psikopattı sana bebek konusunda acele etmemeni defalarca söyledim ne yazıkki o adama bir bebek vermişsin sağlıcakla gelsin inşallah ama o bebek o babada ne kadar sağlıklı büyür bilemem. Adam küsüyor günlerce odadan çıkmıyor. Ona itaat etmeni bekliyor. Günlerce evden çıkmadın saçma sapan sebeplerden kavga ediyor vallahi öanyak bi insan hala diyorsun ki eşim ruh hastası mı 
(306 puan) tarafından
Öyle şeyler yapıyor ki her seferinde beni suçlu hatalı çıkarıyor biliyor musunuz. Kendisi öyle güzel mağduru oynar ki. Evden çıktım ya şimdi bundan da beni sorumlu tutacak. Bugün doğum günüm yarın öbürgün beni sinir etmeseydin kutlayacaktım diyecek biliyormusunuz. Yani yine beni manipüle edecek
(11,680 puan) tarafından
Biliyorum canım narsist senin eşin ben diyecek bişey bulamıyorum
(306 puan) tarafından
Artık ondan bir beklentim yok biliyor musunuz. Ve yaptıklarına hiçte şaşırmıyorum. Hatta benden uzak olduğunda daha mutluyum artık
0 oy
(442 puan) tarafından
Allahım stor perdenin rüzgarda çıkardığı sesi masaya vururak taklit eden koca:) ya bu kocalardan çok şikayetçisiz çünkü hiçbiri daha büyüyemiş. Ah biz kadınlar bambaşkayız. Olgunuz ince düşünceliyiz anneyiz babayız. Çok güzeliz 
0 oy
(18,884 puan) tarafından
Eşin ruh hastası maalesef kendini. Mükemmel gören her şeyin onun istediği gibi olması gerektiğini düşünen ve kendini senden üstün gören biri öyle olduğu içinde senin fikirlerini beğenmiyor önemsemiyor. Üstelik çocuk doğduğunda evliliğinizdeki sorunlar azalmayacak hatta çocuk yetiştirmene müdahale edecek senin anneliğini eleştirecek senin izin vermediğin bir çok şeyi yapıp çocuk üzerindeki otoriteni sarsacak
(306 puan) tarafından
Aslında hiçbir şey bildiği felan yok biliyor musunuz. Yani o kendini herkesten daha akıllı mantıklı görüyor. Ama birçok şeyi de yanlış yapıyor garında değil. Asıl küçük görüşecek o aile yapısı yok eleştirilmiş ve aşağılanmış büyütülmüş şimdide herşeyi ben bilirim havasında. Çocuk içinde az çok tahmin ediyorum. Olası durumda veririm eline al kendin büyüt yetiştir der çıkarım. Sabrım da kalmadı
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Eşinizin sorunları olduğu belli, ama sanki bir çift terapistine giderek halledilebilecek gibi. Boşanmadan önce bunu bir deneyin bence. 
(306 puan) tarafından
Daha önceden gittik ne oldu biliyor musunuz? Terapist kadının eğitimini yetersiz bulup önerilerinin yanlış olduğunu savunup kabul etmedi söylediklerini
(1,121 puan) tarafından
O zaman başka terapiste gideydi. O kadar eğitimini almış uzmandan daha iyi mi biliyormuş?
(306 puan) tarafından
Valla bana ben kimseye inanmıyorum diploma alıp birşey bildikleri yok deyip duruyor. Yani kime gitsek benzer şeyi söyler.
(1,121 puan) tarafından
Anladım canım, her şeyi ben biliyorum kafasında.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 359 göst.
6 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 972 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Umutsuz0034 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,412 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,762 göst.
27 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Halime cengiz (75 puan) tarafından soruldu

412,635 soru

12,423,027 cevap

45,315 kullanıcı

Kategoriler

...