Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim. Ve evimizin eşyalarını felan birlikte seçtik eşimle. Ben de bwıx yerlerin perdesini stor perde güneşlik istedim bazı yerlerde eşimin istediği gibi normal Tül perde oldu. Benim istediğim yerlere söylenip duruyor 4 yıldır. Neyse bu gece bende eşimde yatağımızda uyuyamadık eşimde kalktı gitti oturma odasına. Oturma odasının perdesi benim istediğim stor güneşlik perdeden. Eşimde camı açmış ve perdede rüzgarın etkisiyle duvara vurmuş tık tık diye ses çıkarmış. Bende yatak odasındaydım uyuyakalmışım. Baktım eşim geldi yattı ama masaya vurup duruyor. Bende dedim ne oldu eşimde senin bana yaptığını yapıyorum dedi. Bende ben ne yaptım ki sana ses bile yapmadım dedim sonra stor perdeyi kast ettiğini anladım delirdim. Evde ki herşeyi yak git istediğin gibi al yerine ama ben defolup gidiyorum artık yeter dedim bağırdım çıktım evden. Sadece bir stor perde olayı değil daha önce birçok kez böyle durum yaşadık. Herşeye şikayet herşeye beğenmemeslik herşeyden bir sorun çıkarma herşeyi abartma. Sıkıldım artık. Kendi yaptığını asla kabul etmez. 5 aylıkta hamileyim. Şimdi hamile olmamdan vurmayın beni. Sinirlerim bozuldu ve birikti artık. Bende arabayı aldım çıktım sabahın köründe. Yaaa aşırı sorun odaklı birisi yaaa pencereyi ört veya gel yatak odasında uyu beni her fırsatta bir yerlerden vurmaya çalışıyor. Gözümü kararttım artık ne olacaksa olsun yaaa. Ayrıca bugün de doğum günüm 4 yıldır zehir etti herşeyimi. Şimdide evden çıktım bana diyor ki arabada metreyle dosyam var onlar lazım yaaa adam bilerek mi yapıyor anlamıyorum ki. Bende mi sıkıntı var sizce. Aramadı da telefonu kapatmayı düşünüyorum