+1 oy
2,212 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,682 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar eşim bebek altını kirletmis dedi,bende sende değiştirebilirsin bu sadece benim görevim değil dedim.Sen onun annesisin dedi çok sinir oldum,biraz bekledim baktım değiştirmiyor surat asıyor kalktım değiştirdim bezini üstünü vs, haksız mıyım kızlar ya napiyim ben buna.
 Başlığı niye böyle yazdım çünkü o babaysa oda yapabilir destek olabilir,benden beklemesin,kaka yaptıysa benden beklemesi saçma değil mi hemen değiştir yanlışmıyım.

62 Cevaplar

+1 oy
(4,186 puan) tarafından
Bir dahakine benim görevim değil diye çıkmayı en son birakmani tavsiye ederim.Son kozu başta oynama gel birlikte yapalım en azından öğren bil diyebilirsin,hayat bu ne olacağı belli olmaz diyip sarılabilirsin biraz duygulara yönelt empati yaptır ,aklindakini hissettir,hatta baskalarinin yaninda hep yapiyor gibi bahset bu daha da iyi bir taktik sisir bir guzelce ,sonra duygusal yaklas.Nato mermer nato kafa diyorsan  o zaman gömeceksin böyle :))
-Reklam-
+1 oy
(17,247 puan) tarafından
Sırf altını almadı diye öyle bir tepki vermem. Kendi dehsitirmek istese bile ben izin vermem. 
+1 oy
(1,626 puan) tarafından
Pireyi de deve yapmayın ya.. altını değiştirmedi diye baba mı olmuyormuş! 
+1 oy
tarafından
Benim oğlumun üvey babası fark etsin yeter ki hiç bana demez bile değiştirir banyo yaptırır benim haberim bile olmaz eş olduğumuz için annesi babası yok her konuda destek olmak zorundayız eşin yanlış yapmış
(1,682 puan) tarafından
Beni nadir anlayanlardansın canım teşekkür ederim
Herşeyi biz kadınlar mı yapmak zorundayız
tarafından
Herkesin düşüncesi farklı tabiki
+1 oy
(677 puan) tarafından
Başlık için söylüyorum evet derim. Ben evde kızımın üstünü başını temizliyorsam, bezini alıyorsam o da dışarda o bezi almak için üstüne başına bir şeyler almak için gece gündüz demeden çalışıyor. Evet bir yerde sıkılıyoruz bu sefer de sen al diyoruz ama onlara da hak vermek lazım aileden görmemişler kimseden görmemişler gariplerine gidiyor annesi varken ben niye alayım kafasına giriyorlar. Misal kaynanam Bi kez kızımın altını alırken örtü falan tuttu napıyosun anne kim var burda dedim babası var o görmesin dedi. Kızım daha 1 yaşında falandı. Şimdi 2yaşında. Bu zamana kadar bir kez olsun bezini almadı. Ben çarşamba günü hastaneye yattım gebelikte risk vardı. Kızımla 2 gün o ilgilendi. Yanımda bir kez bezini aldı doğru mu alıyorum bak dedi valla gayet de iyi temizledi. Böyle zor durumda yardımı dokunacaksa yapsın. Zor günümde Ay yok ben yapamam deyip başkasına kakalamasın da evde ben alırım. Bana ne kadar cahil dersen de benim görüşüm bu şekilde valla ne bileyim bana da garip geliyor bazen. Ha sen de çalışıyorsan orası ayrı tabii
+1 oy
(1,804 puan) tarafından
Sırf bezini değiştirmedi diye baba değil diyemem abartiyosun .

Evet yardımcı olsa güzel tabi 
+1 oy
(1,114 puan) tarafından
Çok haklısın bende bu yüzden arads tartışıyorum yani ben anneysem sende babasın ne o öyle yapıyorlar zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar çocuğumun altını değiştirmek bana eziyet olmaz ama inatlaşıyorum bazen sen yap diye kusura bakmasın kimse onun afedersiniz şeyi var diye benden üstün değil 
+1 oy
(1,642 puan) tarafından
Oğlumun altını eşim de değiştiriyor. Bazen acelemiz oluyor rica ediyorum ya da gebe olduğum için midem bulanıyor o değiştiriyor. Kızım olacak mesela şu an onun da altını degistimemde tabiki yardımcı olacak. Baba sonuçta o. Bu çocuklar onun bir parçası canı kanı. 
+1 oy
(13,566 puan) tarafından
Çok haklısın iki oğlum var 5,5 ve 2,5 yaşların da şuan doğdukları günden itibaren altını aldı ilk 6 ay ikisini de sadece eşim yıkadı ben korkuyordum yıkamaya hala tuvalete götürür temizler banyolarını yaptırır bunlar sadece anneye ait değildir
(1,682 puan) tarafından
Evet her iki ebeveyne de aittir bakımları,kimi demiş cool görünme çabası vs ne alakası var anlayamıyorum.
(13,566 puan) tarafından
Yorumlara şöyle bi baktım da kızları olanlar kesinlikle karşı bu duruma madem güven probleminiz var neden çocuk yaptınız diye sorarlar çok ilginç gerçekten canım
(1,682 puan) tarafından
Yorumları okudukça psikolojim da bozuldu Allah uzak etsin inşallah canım böyle şeyleri
+1 oy
(17,941 puan) tarafından
İlk aylar siliyorduk eşim yapıyordu yıkamaya başladığımız ilk zamanlarda çişli bezi değiştiriyordu ama altını yikamıyordu küçük diyede eline vermek istemiyordum ben dokuz aylıkken işe başladım oğlumuza eşim benden çok baktı altını değiştirdi diyebilirim. Yetiştirilme tarzı nedeniyle çocuk bakımını anne görevi olarak kodluyorlar maalesef 
+1 oy
tarafından
Çok haklısın. Bunu eşinle oturup baş başa konusman lazım. Yani evlilik çocuk bunlar ortak sorumluluklar. Her iki ebeveynde bunları üstlenmesi lazım. Allah korusun sana bişey olsa hastanede olsan yorgun hasta vs olsan kim yapacak? Bunu güzelce eşine anlat canım 
+1 oy
(523 puan) tarafından
Benim eşimde değiştirmez. Çok zorunlu olmalı ki değiştirsin 
(1,682 puan) tarafından
Tercih meselesi canım.o an rica ettim hep istemem bunu zaten,keyfi olarak değiştirmedi.
+1 oy
(51,341 puan) tarafından
sadece bezle babalik belli olmaz ki cok cok zorda kalmadigim sürece bezini hix değişmedi bir yada iki kez cisli bezi degisti 
(1,682 puan) tarafından
Benim işimmiş gibi görüyor ona sinir oldum
(51,341 puan) tarafından
çocuk bakımının genelini babalar öyle görüyor malesef
+1 oy
(8,348 puan) tarafından

Eşim  4 yaşındaki oglumu 1 yaşındaki kizimi banyo bile yaptiriyor ama alt deistirmez çünkü beceremiyor becerir aslında ama midesi almiyor sanırsam :angel:

(1,682 puan) tarafından
Biraz elini taşın altına koysun valla keyfi yapmadı surat yaptı sanki ölecek
+1 oy
(817 puan) tarafından
Eşim değiştirir hatta benim söylememe bile gerek kalmadan kendisi bezin dolduğunu farketsin cis kaka farketmez gider değişir. Çocuk sadece anneye ait değildir öyle bedavadan babalık yok kimseye herkes elini taşın altına koyacak bir ipin ucundan tutacak 
(1,682 puan) tarafından
İşte bunu kastediyorum benim işimmiş gibi görmesine sinirlendim, ikimizin çocuğu sonuçta.
+1 oy
(1,305 puan) tarafından
Eşim sağolsun çocuğun bezini değiştirmek hariç her konuda yardımcım oluyor. Bezini de temizleyeyim derken daha beter batırırım deyip temizlemiyor :D
(1,682 puan) tarafından
Benimkinin işine gelmedi yoksa benden daha iyi yapar
+1 oy
(6,245 puan) tarafından
Normalde eşim değiştirmez ama doğuma gittiğimde oğlum da da kızımda da o değiştiriyordu böyle zor günlerde bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum ama normalde anne bu işi babaya bırakmamalı bence
(1,682 puan) tarafından
Sadece o an rica ettim
+1 oy
(857 puan) tarafından
İki oglum var 5 ve 2 yas.ne alt degistirdi ne banyo ne tirnak ne de yemek yedirdi .bardaklarindan su icmez ama babam babamm der kendini sevdirmeye calisir benxe bu babalik degil 
(1,682 puan) tarafından
Her iki Ebeveyn de  çocuk bakımından sorumludur
+1 oy
(791 puan) tarafından
zaten herşeyiyle fazlasıyla ilgileniyo ben uyuya kalsam yedirir ićirir yatırır üzerini değişir hasta olduğunda bakar ya saatlerce oyun oynar artı olarak bunuda yap demem 
(1,682 puan) tarafından
Artık sen yap demedim ki,denk gelse o an değiştirebilir ama zaten annesi olarak her şeyiyle ben ilgileniyorum.
+1 oy
(5,333 puan) tarafından
Cocuk kac yasinda bilmiyorum ama 3yasina kadar degistirdi ondan sonra ben degistirmeye basladim hem buyudu hemde gorevde.d.d.d
(1,682 puan) tarafından
Erkek 1 yaşında

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 904 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Emine S (17,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
0 oy
5 cevap 127 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy