+1 oy
2,204 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,657 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar eşim bebek altını kirletmis dedi,bende sende değiştirebilirsin bu sadece benim görevim değil dedim.Sen onun annesisin dedi çok sinir oldum,biraz bekledim baktım değiştirmiyor surat asıyor kalktım değiştirdim bezini üstünü vs, haksız mıyım kızlar ya napiyim ben buna.
 Başlığı niye böyle yazdım çünkü o babaysa oda yapabilir destek olabilir,benden beklemesin,kaka yaptıysa benden beklemesi saçma değil mi hemen değiştir yanlışmıyım.

62 Cevaplar

+1 oy
(1,091 puan) tarafından
Allahimm ben valla babanın altıni değiştirmemesinden ziyade yorumlara cildirdim.. ya sizler iyi misiniz kız ya da erkek ne fark eder babası o ya..yok kızsa zaten degistirmesin..yok 4 yaşından sonra hallenir falan gidin bir psikologa görünün kocanız içinde böyle bir dusunceniz var ise 1 dk durmayın hemen bosayin.
(1,657 puan) tarafından
Postu açtığıma pişman oldum valla.
-Reklam-
+1 oy
(2,947 puan) tarafından
Yani ben bazen istiyorum ama eşim böyle kokuya filsn çok hassas istemiyor mecbur kalınca değiştirdiği oldu evet ama ben değiştir diyorum kızımın altını değiştirmiyorsan oglumunkini değiş dedim yok bazen besledi etti ama. Benim iki bebek birde hep ben degisiyorum tabi.
(1,657 puan) tarafından
Rahatlığa alıştırmışım galiba onu suç bende,bir kaç defa değiştirdiği oldu ama şimdi diyo bilmiyorum halbuki külot bez.
+1 oy
(487 puan) tarafından
Ben bile 15 gün boyunca değiştiremedim altını bebeğimin annem yaptı hep birşey olur diye korkumdan ki erkekler.bu konuda daha beter. Her erkek bir değil beceremez, cesaret edemez, üşenir. Bende eşime birniki kere söyledim baktım oralı değil kendim yaptım. Çokta kızılacak birşey değil bence. Şimdi 5 yaşına geldi oğlum birlikte dışardaysak hep babası ilgileniyor. Herşeyin zamanı geliyor yani :)
(1,657 puan) tarafından
Eşim yapar yaptığı da oldu,o an uzandım sen değiştir benden bekleme dedim,iki defa bu oldu her defasında değiştirmedi kalkıp değiştirdim,konu başka olunca benim oğlum diyebiliyor.
(487 puan) tarafından
Bakıma gelince başkasının bebeği gibi davranırlar işte :)
(1,657 puan) tarafından
Aynen öyle canım
+1 oy
(709 puan) tarafından
Simdi ben 4 cocuk annesi insanim esim hic bez degistirmedi diye baba demeyimmi? Valla kimse kusura bakmasinda benim kocam baba gibi baba ha bez konusuna gelince eger cok cok cok hastaysam veya felaket acil isim varsa istesem degisir 

Su ayip olmaz vs diyenler birde size gelirsek belirli bir yasa kadar gunahi yok haaaaaaaa olaya sapkinlik yonunden bakacak olursak haberlerde herseyi izleye izleye oyle düşünmek  kacinilmaz bir olay 
(1,657 puan) tarafından
Belirli bir yaşa kadar sorun yok Muş galiba bir bilgi sapitledim,ona da uyarı vermişler.
+1 oy
tarafından
Bebeğim erkek değiştirebilir ama kız bebeğin altının değiştirilmesine karşıyım burda illada kızımın altını babası değişicek diyenlere birde inatla tartışanlara u.yuz oluyorum kendi fikirlerini tartışarak kabul ettirmeye çalışıyorlar. 

Anne doğuran kişi kendi bebeğini cinsiyet farketmeksizin değiştirebilir fakat saçmalayan takım erkek bebeğide baba değiştirsin diyor gerçekten bir tane mantığa uymayan saçmalıklar zirvesi bu laf. 
+1 oy
(638 puan) tarafından
Bende çok isterdim Bi kere olsun bezini değiştirmesini. Kendime ait alanım kalmadı Bi kuaföre gideyim desem oğluma diyemem ki ben gelene kadar bezine yapma diye.  Yapsa ben gelene kadar pişer çocuğum

. Eşime de kaç defa dedim . Yapma saatlerini ogrenmissindir ona göre  dışarı çıkarsın sende dedi . Hee dedim dakikası dakikasına uyuyor . Babamgilden getirdim herhalde diye düşünüyorum artik
(1,657 puan) tarafından
Aynen öyle canım aynıyız senle ikimiz bebeği yani sadece benim değil, hesabına gelince benim oğlum demesini biliyor,ben annesiyim diye herşeyini ben mı yapmak zorundayım.
(638 puan) tarafından
Bütün yük annelere kalıyor maalesef.  Aile öyle yetiştirdiği için kadına kalıyor.  Herseyj yaptiricam oğluma eşine destek olsun diye.  Aile huzuru kalmıyor yoksa
(1,657 puan) tarafından
Aynen öyle canım biz doğrusunu öğretelim, erkekler kadınlardan üstün değil bence eşittir
+1 oy
(615 puan) tarafından
Valla benim eşim degistirir. Belimde fıtık var çok zorlanıyorum diye de genelde eşim yıkar kızımızı. Bir ara gündüz çalışıyordum. O zamanda eşim bakıyordu. Ben gelene kadar bütün gün pis mi durcak çocuk? Baba bu ya var mı ötesi. Benim babamda bize bakmış yıkamış zamanında hiç de mahremiyet bilmemezlik yapmadık. Haberleri okuyun kimseye güven yok diyenler sizce böyle iğrenç düşüncesi olan birisi bez degistirmese aklına gelmiycek bez değiştirirse aklına gelecek öyle mi
(1,657 puan) tarafından
İki defa denk geldi değiştirmedi baktım değiştirmiyor kalktım değiştirdim bezini üstünü vs bu kadar da değil bence,annesiyim diye herşeyini ben mı yapmak zorundayım.
+1 oy
(137 puan) tarafından
Herkes aynı olacak diye birşey yok bazı erkekler değiştiriyor midesi bulunamaz senin eşin yada benim eşim değiştirmiyor diye onları kötü baba yapmaz herkes farklıdır . Benim eşim de değiştirmez kendisi veteriner hekim ve affedersiniz ama ineğin kıçına elini sokabiliyo  o boku çıkarıyor sorun yok ama bebeğe gelince migdesi kaldırmıyor ve benim eşim çok iyi bir baba  alt temizlememesi onu kötü bir baba yapmadı lütfen kimsenin eşiyle eslerimizi karşılaştırmayalım .
(1,657 puan) tarafından
O an değiştirmemesine biraz kızdım iki defa oldu bu kılını bile kimildatmadi içi nasıl rahat ediyor bilmiyorum,bende değiştirmeye bilirdim onun gibi kim değiştirecek o zaman
+1 oy
(1,846 puan) tarafından
Eşim değiştirmez ben degistiririm canim sadece doğum yaptım değiştirdi kalkamıyorum diye ama kendisi çok iyi bir babadır alt değiştirmeyle babaligin bence alakası yok benim eşim hep söyler mecburi olmadıkça değiştirmek istemiyorum diye tabii benim kız çocuğu erkek çocuğuysa eğer değiştirebilir 
(1,657 puan) tarafından
Erkek canım 1 yaşında adam rahatlığa alışmış.kilot bez bide.
(1,846 puan) tarafından
Erkek coxuguysa değiştirebilir canim bide kilot bez rahat ablalarimin eşleri erkek çocuklarının altını değiştirir öyle çok zor birşey değil
(1,657 puan) tarafından
İşte neyse yorumları okudukça moralim daha çok bozuldu,bir çok kişi değiştirmesin demiş
+1 oy
(536 puan) tarafından
Kızım var eşim degistrmz canim bn karşiyim mahrem sonuçta onun bedenide 
(1,657 puan) tarafından
Benim ki erkek canım 1 yaşında,adam keyfine göre değiştirmedi
+1 oy
(14,128 puan) tarafından
2 tane oglan buyuttum birkere degismedi sevmiyo midesi de cok hassas yaninda da degismesim ne alaka babalikla hic de sorun etmedim
(1,657 puan) tarafından
Altını kirlettigi an degistiriyorum ben.orda bebek bezini kirletmis adam kılını kimildatmadi içi nasıl rahat ediyor bilmiyorum,sen annesisin diyor.
(14,128 puan) tarafından
Valla bana anormal gelmiyor hele ki babalikla alakasi hic yok
+1 oy
(3,894 puan) tarafından
Valla ben eşime değiştirmem bebeğim kız çocuğu o da bunu biliyor ama ben çok kötü enfeksiyon geçirdim doğumdan üç gün sonra kaç defa ben açarım sen yorulma dedi ama kıyamadım hemde kız bebek diye izin vermedim onun haricinde bebeğin kirli bezini alır atar ben demeden yapar hatta 
+1 oy
(263 puan) tarafından
Mecbur kalmadığımız sürece değistirme görevi benimdir ... 

O an evde olmam değiştirebilir

Banyoda olurum değıştirebilir

Çok acil bir işm olur değiştirebilir

Gerekmedikce benim değistirmem daha uygun
+1 oy
(657 puan) tarafından
Benim eşim istese bile ben bırakmam çok acil bir durum olmazsa hasta falan olmazsam kendim değiştiririm. 
+1 oy
(342 puan) tarafından
Günümüz o kadar kötü ki ben değiştirmesini istemiyorum şahsen eşinde olsa kaç tane çocuk öldü rabbim göstermesin ama erkek olsun kız olsun çok Zor durumda değilse eşimin değiştirmesini istemem bana göre bu annenin görevi ama zor durumda isen tabiki değiştirebilir 
+1 oy
(1,560 puan) tarafından
Eğer ben rahatsızsam zor durumdaysam eşim değiştirir bazen 4 buçuk yaş oğlumun büyük tuvaletini yaptıktan sonra sen bakar mısın derim yapar. Durduk yere de demem yani eşime sen temizle sonuçta hayat müşterek görüşünü savunsamda bazı şeyler annenin görevidir. Canım
+1 oy
(3,370 puan) tarafından
Yani bilmem. Ben kendim aparım. Kaynanam bile nadiren değişir. Aynı evde oturuyoruz. Kimse den beklemedim Böyle birşey. Eşim iyi baba. Allah razı olsun 
+1 oy
(6,892 puan) tarafından
Hiç o beklentiye girmedim öyle de düşünmedim 
+1 oy
(793 puan) tarafından
ama cocugun bakimini genelde anne ustlenir
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Sanki sadece benim görevimmiş gibi akıla bak ya
(661 puan) tarafından
neden yanlis olsun o bizim babamiz ya yemek yedirmek el yikamak vs gibi bu bizim icin diger turlu dusunmek inannin bana sapiklik gibi geliyor ve babamla aramda cok guzel bi bag varfi mekani cennet olsun diger turlu dusunenler bag kuramayanlar bence bana da o yanlis geliyor
(12,595 puan) tarafından
belli bir yaşa kadar bence sorun yok. sonrasında tabii ki artık mahremiyet başlayacak. hatta daha kendi başına banyo yapamayacak yaşta erkeği baba, kızı anne yıkamalı. tabii ki zorunlu durumlar olabilir.
eşim ve benim dışımda bebeğimin altını pek kimse değiştirmedi. anneanne, babanne falan toplasan 10 kere değiştirmemiştir, ben varken ben değiştirdim.
ben banyo yaptırdıysam eşim giydirdi ya da eşim yıkar bazen.
bebeğimle eşim arasında da çok güzel bir bağ gelişiyor
(661 puan) tarafından
dediginiz gibi bellirli bi yastan sonra bu mumkun olmuyor zaten ama o yasa kadar anormal degil asla bence ben regl olduktan sonra babam olene kadar her ay babami arayip baba ped alir misin derdim tamam kizim der kapatirdi uzatmazdi yani ne lacka ne mesafe olmasi gerektigi gibiydi her sey ekmek al demk gibiydi benim icin bilmiyorum bu dusunceler bana cok garip geliyor yani neyse saygi duyarim herkese
(661 puan) tarafından
ek olarak da cok sevindim bebeginiz ve esiniz adina bu gercekten paha bicilmez bisey umarim hep boyle olur
(12,595 puan) tarafından
baba ile kız arasında ilişkinin güzel olması için babanın bakımı üstlenmesi lazım, tabi erkek evlat için de geçerli.
bana ped lazım diyebilmeli tabii ki bir kız. bu abartı bir şey değil
umarım hep böyle olur

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 904 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Emine S (17,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
0 oy
5 cevap 127 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy