0 oy
217 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,224 puan) tarafından
İsın icinden cıkamıyorum kafayı gercek manada yemek üzereyim gecen sene esimin yuzünden deprem bölgesine atamasi oldu diye geldik.Köyde calisiyor yanındaki lojman bir odalı yaptrmaya calistk kendimizce biraz orada kaldk derken benim isim merkezde olunca cogu kez konteynerda kalmak zorunda kaldık.Hadi dedim ilk geldigimizde evler yoktu yeni yeni yapıldı tokiler vs.Konteynerda yasamak istemedigimi defalarca dile getirdim sırf bu yüzden köyde yasamaya razı oldum.Konusuyrm tartisiyrm yok hastalandm stresten ev tutmaya gelmiyor kısın da köyde kalamayacak konteynerda kalirm diye düsünüyor ve ben katiyen konteynerda kalmak istemiyrm ya gider kafama göre de tutarm evi ama güzelce olsun istiyrm .Ne yapacagimi sasirttm ya artık esyalarim evim darmaduman oldu 3 odalı evin esyalrinin yarisini bir yere depo ettik fareler mahvetti perdeme kadar.Siz olsnz tasinmaz köyde mi yasarsnz bu durumda yoksa evi mi tutarsnz bu anlasmazlik icinde belirsizlik cok yordu lutfen bi fikir verin bana lütfen..

3 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
Sende çalışıyorsun ve kışın merkeze gelip gitmen nasıl olacak canm o yönden düşündüm. Birde geçici bir dönemse yani tayin süreniz bitince başka yere taşınacaksanz ben olsan kalırdım nasılsa iki üç sene deyip dönüşte evimi güzel tutar eşyalarımı yenisini alırdım maddi açıdan sizin için birikim yapabiliyorsanz şuan benim naçizane fikrim böyle 
(1,224 puan) tarafından
Canım köyde kalmaya razi oldum en azından ev ortamı var iki cocukla konteynerda sorun oluyor sonra konteyner ortamı da hos degil daha iki üc sene var yani iki eve bölünmek cok yorucu bir de benim isim belli degil su an köyde de calisma ihtimali var bakalim ayarlayabilirsm
-Reklam-
0 oy
(301 puan) tarafından
Maddi olarak imkan varsa eşiniz neden konteyner de kalmak istiyor. Klasik erkek kafası bedava falan diye mi yani anlamadjm o kısmı ne düşüncesiz bu erkekler ya 
(1,224 puan) tarafından
Evet kira ödemiyor diye rahat hissediyor tabi köyü seviyor aslında merkezde de isi olunca konteynerda kalmak istiyor isine geldigi gibi yani
0 oy
(6,955 puan) tarafından
Saçma sapan inatlar yüzünden kendinize hatta en çok çocuklarınıza hayatı zehir ediyorsunuz içinde huzurunuz olduktan sonra nerde yaşadığınızın ne önemi var ki şiddete varan şeyler yaşadın ki bu hiç kolay değil ama hayatını birazda sen zorlaştırıyorsun kusura bakma 
(1,224 puan) tarafından
Ben inat yapmiyrm ki köyde yasamaya razi geldim diyrm görmedigim yılan fare kalmamasına ragmen ben bu kadar fedakarlik yapiyrm da o nasıl istedigini yaptrmaya calisiyor .Istedigim tek sey tek evde düzenli bi sekilde yasamak hepsi bu.

İlgili sorular

+3 oy
24 cevap 1,101 göst.
0 oy
10 cevap 789 göst.
4 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 289 göst.
0 oy
4 cevap 282 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Semabulut (4 puan) tarafından soruldu

408,405 soru