+1 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından
Ben okuldan biraz uzağım. Servisle gidip gelecek ilerde yani şuan okula gidip bilgi alamıyorum fakat evimin yanında ki okul açılacak pazartesi arkadaşlarım dedi öğretmenleri grup kurmuş bilgi vermiş bizde hiç öyle bise olmadı daha belki bugün yarın olur bilemiyorum tabi. Okulu aradım.bikac bu hafta okuldan bir Allahın kulu telefona çıkmıyor. Esas konu kıyafetleri almaya gitmedim daha bu hafta alışma süreci giyilmez diye düşündüm ama bu yanımız da ki okula gönderecek arkadaşım dedi onlara formayla gönderin demişler onu soracaktım açsalardi. Kısacası tüm ülkede pazartesi mi başlıyor 1. Siniflar

6 Cevaplar

0 oy
(2,782 puan) tarafından
Eşimde bugün soracaktı ama ben forma aldım heveslensin dıye formayla götürcem
(302 puan) tarafından
İyi yapmışsınız baksanıza öyle getirin diyen okullar da var Bende bugün çıkıp alayim ne olur ne olmaz
-Reklam-
0 oy
(838 puan) tarafından
1sınıflar 5.6eylul acılıyor cnm yangın sehırdesın
(302 puan) tarafından
Sınıfları belli oldu e devlette çıkıyor sınıfı ve öğretmeni belli ama başka bi bilgi yok okulun İnternet sitesinde de yok
(838 puan) tarafından
Ya benım oglanın çıkmıyor snıfı ogretmenı  bakıyorum e devletten
(302 puan) tarafından
E devlete e kayit yazdınız mi
(302 puan) tarafından
Daha belirlenmemistir belki
(838 puan) tarafından
Ewt yazdım cnm  kura cekımı bıttı aslında komşuları nda cıkmıs
0 oy
tarafından
Bizim burda 1. Sınıflar pazartesi başlıyor anasınıfları 5inde dedi müdür yardımcısı.. ankaradayiz..
tarafından
Grup bizdede yok daha müdür yardımcısı kendisi sordu hatta hangi öğretmeni isterseniz diye bizde tanimiyoruz siz hangisini uygun gorurseniz dedik sadece sabahçı olmasını biz belirledik.. Perşembe gidip tanisicaz bakalım..
(660 puan) tarafından
Ne güzel yaa burda kura çekildi şansa ne düşerse bize gelen öğretmen okula Yeni bu sene atanmış
(302 puan) tarafından
Kendine post aç o zaman senin bildirimlerini görmek zorunda değilim.
(660 puan) tarafından
Emrin olur tâbi hemen :)
tarafından
Bu sene hep öyleymiş çoğu öğretmen değişmiş oğlumun okulundaki 4 anasınıfı öğretmeni de değişmiş..
0 oy
(3,849 puan) tarafından
Birincisi evet formayla gidecekler.

Ikincisi her okulun instagram veya web sitesi oluyo ordan bakin ama genel olarak eger farkli bir karar almadiysa okul, pazartesi baslayacaklar.
(302 puan) tarafından
Baktım fakat yok. Her okul da formayla istemiyor  ablamın gonderecegi de serbest gelsinler sorun yok demiş. Ama ben her ihtimale karşı gidip bugün alacağım. Şansıma hiç bi öğretmen 2 gün önceden açmıyor benim bu grupları oğlum 2 yıl anasinifina gitti ikisinde de pazar akşamı yazdılar yarın okul var şu bu gerek diye o yüzden gidip temin edicem bugun
(3,849 puan) tarafından
Bana bugun okuldan mesaj geldi direk persembe cuma olacak diye. Size gelmedi mi?
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Bizimki 6 eylül muş 
0 oy
(932 puan) tarafından
Canım normalde tüm Türkiye de 5 6 Eylül'de uyum programı baslayacakti.ama bizim plansız programsız kafasına göre çalışan milli eğitim bakanlığımız Perşembe günü mesai bitimi bir yazı gönderdi uyum 2 ve 3 Eylül olacak diye .şimdi buna uyan okullar olur o yüzden pazartesi salı yaparlar ama bizim gibi bazı okullarda 5 ve 6 sina göre hazırlık yaptık ilk gün palyaço balon falan olacak o yüzden planımızı bozmadik.koskoca bakanlık kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor okullarla bir karar veremediler bizde kendi bildigimizi yapıyoruz uymadik yazıya .sizde okulunuza pazartesi sabah arayıp sorun 8 buçukta acilacaksa zaten 10 da başlar yetisirsiniz yada perşembeye birakmislardir
(302 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(932 puan) tarafından
Rica ederim hayirlı olsun yeni döneminiz :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 159 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,306 göst.
6 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Bags Bunnuy (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 626 göst.
0 oy
7 cevap 498 göst.
22 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu