+1 oy
929 göst.
Diğer kategorisinde (2,419 puan) tarafından

Kızlar hiç ah ettiniz de tuttu mu benim çok tutuyor bazen kendimi tutamayıp beddua değil de seni Allah a havale ediyorum diyorum. Belki inanmazsınız ama beni gerçekten üzen birisi vardı eski komşum ah etmiştim kadın öldü ben hamileyim o benim üstümdeydi üstten halı silkeliyor saç tarayip atıyordu  ben en alt katta balkon yok bahçe bana aitti küçük bı bahçe vardı hamile halimle beni ağlatıp üzüyordu hep seni Allah a havale ediyorum derdim  sonra taşındık ordan trafik kazası geçirmis ve ölmüş öyle üzüldüm ki az önce de aklıma geldi 

Daha önce de iş yerinde adam beni taciz etti ama kanitlayamadim şikayet ettim bı şey olmadı  Allah'ından bul pis herif dedim adam iş kazasında gözümün önünde öldü 

Daha böyle çok var kayınvalidem falan çok üzdü beni yeni gelinken ona da tuttu korkuyorum artık bı şey demesem bile Allah'ım diyerek ağladım mi tutuyor 

Evet biraz değişik gelebilir ama tutuyor sizin de oluyor mu oyle merak ettim.

Nerden geldi aklına derseniz ölen kadının resmini gördüm ordan geldi aklıma öyle olunca da vicdan yapıyorum :(

24 Cevaplar

+3 oy
(1,791 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Keşke tutsa yeminle çok rahatlarim ama tutmuyor demek içten etmiyor muşum
(2,419 puan) tarafından
Kız tutması da iyi değil
(1,791 puan) tarafından
İşte demek içten demiyorum artık ezan okuduğunda daha çok etcem de tutsun inşallah tutar en çok kaynanam görümcem bana çektirdi ahh keşke tutsa sonraki kişi eşim tutsada aklı başına gelse
(2,419 puan) tarafından
Kız deme öyle
(2,419 puan) tarafından
:D benim adama tutuyor da anlasa bı
-Reklam-
+2 oy
(12,615 puan) tarafından
15 gündür bilfiil ediyorum beklemedeyim :)
(2,419 puan) tarafından
Ne yaşattılar ki gülüm sana ben bilmediğim için soruyorum kıracak olursam helal et hakkını özür dilerim
(12,615 puan) tarafından
Olmuş işimin önüne taş koydular kızlar. Yıllardır beklediğimiz atama çıktı ve asıl yüzlerini döküp eşime iptal dilekçesi yazdırdılar. Para dışında bizi istemediğini öğrendim insanların eşim ailesini sildi attı ve bunlar atama çıktı sadece yarım saat içinde döküldü nasılsa artık aynı şehirdeyiz kafasıyla neler zorlarına gitmiş 7 yıldır ben yalanı yaşamışım eşim 40 yıldır ailesini tanıyamamış. Öyle işte. Aman ne dertler var da sanırım gebelikle birlikte iyice omzuma bindi. Bir de herkese açıklama yapmak zorunda kaldık okullarda. Rezillik yani
(2,419 puan) tarafından
Allah'ım eş ailesi de sinsi oldu mu zor ya
(2,909 puan) tarafından
Güzel kalpli Nagiş ❤️ her şey olacağına varır. Her şerde bir hayır vardır canım bak bu hayrı görmüş oldunuz. En azından gerçek yüzleri ortaya çıkmış. Ah ettiğim bir insan var benimde o ah ettiğimi zamanında tutanların hepsinin başına hiç istemedikleri şeyler geldi gerçekten 6 kişilerdi hepsi de sınandilar. Sadece ah ettiğimin keyfi yerinde onu da Rabbim sorsun
(12,615 puan) tarafından
Amin canım benim bakma benim dilimde işte edip tövbe ediyorum biliyorum en çok bir aya barışsınlar isteyeceğim eşim kimsesiz kalsın da istemiyorum üzüldükçe içim gidiyor. Rabbim varsa hakkım alsın. Olana da olmayana da amenna demek en doğrusu❤️
+1 oy
(959 puan) tarafından
Bundan 6 sene önce beni çok üzen canımı yakan insanlara ah etmedim de Allah'a havale etmiştim .rabbim öyle bir gosterdi ki 5 kişi idi 4ünün başına öyle şeyler geldiki inanamazsin .5.yi bekliyorum ne olacağını .Allah'a havale ettimde bana yapılanlari bu kadar çabuk karşılık bulacaklarinu beklemiyordum .
(2,419 puan) tarafından
Bende Allah a havale ederim diyorum ama başına hiç iyi şeyler gelmiyor hele kaynanam ölcek benim yüzümden bı gün beni üzmekten vazgeçmiyor burnu da b,ktan kurtulmuyor anlasa bı
(959 puan) tarafından
Kalpten yanınca tutuyor valla canım benim canımı yakanın canı yansın modundayim artık .her kim bilerek isteyerek kötülük yapıyorsa karşılığıni bulsun diyorum.kötü insanlar zaten başına gelen olaydan ders çıkarmaz bu benim başıma neden geliyor şunu yaptigim için mi geliyor demez sorun orda zaten .uslanmiyorlar
(2,419 puan) tarafından
Malesef canım mesela kaynana düşünse neden ben gelini uzunce başıma bi iş geliyor diye ama düşünmüyor ne zaman beni üzse bı halt geliyor başına
(959 puan) tarafından
Herkes layikini bulsun boşver hiç de dert etme :)
+1 oy
(386 puan) tarafından
Kız bide benim ******** kocama etsende oda ölse bari sürekli bizi dövüyor hakaret küfür herşey var bende Allaha havale ediyorum ama olmuyor bisey
(2,419 puan) tarafından
Çocuk küçükken neden ayrılmadın abla
(386 puan) tarafından
Ayrildimda geri birleştim yemin etti söz verdi bende inandim
(2,419 puan) tarafından
Ah ablam ya rabbim evladını hayırlı kılsın inşallah da o sana layık olsun inşallah
(386 puan) tarafından
Amin inşallah oğlum beni seviyor ben biliyorum onu ama babadan korktuğu için bişey yapamıyo oyuzden tek dileğim ölmesi
(2,419 puan) tarafından
Allah hayırlısını versin hakkında
+1 oy
(779 puan) tarafından

image

Çok yakın zamanda tuttu. Evlatlarına beddua etmemiştim ama bunlara çok ah etmiştim . 

(2,419 puan) tarafından
Allah kimseyi evlattan vurmasin
(779 puan) tarafından
Beddua ederken çocuklarınızdan çıkmasın diye de söylemiştim ama bu çocuklarını bırakıp gitmeyi tercih etmiş bu benim suçum değil
(2,419 puan) tarafından
O onun hatası senle ilgisi yok ki ölen kadına da asla evlat üzerinden etmedim ama iki çocuğu yetim kaldı bilen birisi de seni çok üzdü Büşra hamileyken çok ağlattı beddua mi ettin dedi öyle diyince daha kötü oldum
+1 oy
(442 puan) tarafından
Tuttu. İnsanın gerçekten içi yanınca tutuyor 
(2,419 puan) tarafından
Evet ve haksızlık ediliyorsa o insana tutuyor
0 oy
tarafından

Benimkiler tutmuyor ya keşke benimkiler de tutsa:D

(2,419 puan) tarafından
Tövbe yarabbim :D kız tutması da iyi değil üzülüyorum ama asla isteyerek bı şey dilemiyorum Allah a havale ediyorum
0 oy
(2,498 puan) tarafından
Tutsa ne yapacağım yine ben sıkıntı çekiyorum 
(2,419 puan) tarafından
Öyle canım insan vicdan azabı çekiyor ama hiç bı zaman başına şu gelsin demedim Allah a havale ettim ama o insanın başına da illa bı şey geliyor hele kaynanam benim yüzümden ölçek tövbe yarabbim 1 ay önce ameliyat oldum beni çok üzdü sonra düştü kolunu çatlattı
0 oy
(2,137 puan) tarafından
Gerçekten çok üzen oldu kimseye ah etmezdim hatta bir süre sonra hakkımı helal ederim ama birine gerçekten ettim tutar mı bilmiyorum tutarsa da benden uzakta olsun. Çok çabaladım içten içe affedeyim kötü düşünmeyim diye ama elimde değil pişman olsun istiyorum
(2,419 puan) tarafından
Hele kaynanam ölcek benim yüzümden
(2,137 puan) tarafından
Kız niye senin yüzünden olsun öyle düşünme sen ne olursa olsun kader sonuçta
(2,419 puan) tarafından
Kız ne zaman üzse beni Allah'ım sen bilirsin diyorum başına bı iş geliyor daha en yakını ameliyat oldum bı ay önce üzdü beni destek yerine köstek oldu sonra evine gitti düşmüş kolunu catlatmis
(2,137 puan) tarafından
Etme bulma dünyası hızlı yaşıyor:D kendi suçu kıran kırılır yapacak bir şey yok yani sen vicdan yapma diye diyorum
(2,419 puan) tarafından
Kız ağzımı açıp da bi sey demedim Allah'ım başına şu gelsin demedim sen büyüksün rabbim beni bu acimla üzüyor sen görüyorsun dedim sadece
0 oy
(1,395 puan) tarafından
Tuttu hemde ne dediysem gördüm ama artık ahım yok kimseye kalbi gibi insanlarla karsilassinlar yeter....
(2,419 puan) tarafından
Ben Allah a havale ederim diyorum ama sonra da tuttu mu üzülüyorum
0 oy
tarafından
Evet tutuyor bazen geç tutuyor ama öyle bi zamanda tutuyor ki gerçekten bu kadar olur dedirtiyor insana
(2,419 puan) tarafından
Benim de öyle kuzum ya
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Tutuyor bide nazarim çok deyiyor sanırım kızım anne yine nazar ettin der hep ;))
(2,419 puan) tarafından
Off zor bı durum aslında:)
(5,500 puan) tarafından
Evet maşallah subanallah da diyorum ama oluyo
(2,419 puan) tarafından
Kiminin içinde kötülük de olmasa tutarmis nazari
0 oy
(896 puan) tarafından
Ölümün ecel kaynaklı olduğuna inanan biriyim. Ah etme durumunda ya dünyada canı yanar kişinin, ya ahirette, buna inanıyorum açıkçası. Ölümlerinin senin ahınla ilgisinin olduğunu sanmıyorum, boşuna kafaya takıp üzülme. Ha sen ah edince atıyorum eli kolu kırılmıştır o ayrı, ama ölüm bambaşka bi olay bence 
(2,419 puan) tarafından
Kız hadi kadın yılar geçti ama o adam bı gün  şikayet ettim bı şey çıkmadı ertesi gün öldü adam hemde gözümün önünde öldü . Evet kaynanama çok tutuyor çok üzüyor beni en basitinden 1 ay önce ameliyat oldum beni çok üzdü kahretti sonra düştü kolu kırıldı kocam mesela kavga ettik geçen gün durduk yere üzdü beni çok sevdiği arabası sanayi de yatıyor şimdi dünya masraf çıkardı başımıza
(896 puan) tarafından
Son iki meselenin ah olduğu çok açık, çünkü dediğim gibi ah dediğimiz şey böyle işliyo. Can yakar, zarara sokar
(2,419 puan) tarafından
Evet canım dilimde su gelsin başına demedim hele kaynanam ne zaman üzse başına bı şey geliyor hele hamileyken ölümden döndü beni üzdü de hala anlamıyor kadin
0 oy
(142 puan) tarafından
Benim kaynanamada ah etsene tutuversin :):)):
(2,419 puan) tarafından
Kız tanımam etmem ;D niye edeyim tövbe haşaaa
(142 puan) tarafından
Ay şaka diyorum ben tanısamda etmem herkes kendi yaptığından sorumlu
(2,419 puan) tarafından
Öyle canım rabbim herkese layigini versin
0 oy
(736 puan) tarafından
Ahhhh etmem Allah'a havale eder geçerim 
(2,419 puan) tarafından
Bende Allah a havale ediyorum derim ama illa bı şey çıkar altından
0 oy
(830 puan) tarafından
Evet tuttu ben hamileydim kayinvalidemle ayni evde altlı üstlü yasiyordum ev sobaliydi disarida karlar yagiyordu benim evimde soba bile yoktu gorumcem sehir disindan kalmaya geldi gorumcemde hamileydi 

Kaynanam gorumceme iş tutturmazdi pilavi bile beni alttan cagirip bana yaptirmislardi 

Ve benim bebeğim düştü bende aglayarak allahim sebep olanlarin cigeride benimki kadar yansin dedim 

Gorumcemin oglu oldu hamilelikten beri cocukta bobrek sıkıntısı olustu ve halada var 

Allah'a havale ettim asla beddua etmedim
(2,419 puan) tarafından
Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmıyor işte anlasa herkes
(830 puan) tarafından
Evet allah var yukarda
0 oy
(16,658 puan) tarafından

Liste atsam benim yerime Allah'a havale eder misin :) Benim annem öyle bazen laf arasında anne senden korkulur derim 

(2,419 puan) tarafından
Kız tövbe haşaaa tanımadığım insana zararı olmayan insana :D bana zararı olması lazım aşko başka türlü tutmaz
(16,658 puan) tarafından
İşin dalgasındayım kız :)
(2,419 puan) tarafından
Haha bende kız :D Allah kimseyi ah edecek kadar üzecek insanlara denk getirmesin
0 oy
(2,908 puan) tarafından
Evet tutuyor ama tuttuğunu görünce üzülüyorum ya
(2,419 puan) tarafından
Bende öyleyim aslında beddua etmiyorum Allah a havale ediyorum
0 oy
(7,613 puan) tarafından
Telefonum bozulmak üzereydi berbat fotoğraf çekiyordu esimde sana telefon dayanmıyor aynı anda aldık neden benimki değilde seninki bozuluyor diye söylenmişti benimde zoruma gitmişti inşallah o telefonun bozulurda yapılmaya bile yapılmaz dedim içimden  iki gün sonra bozuldu kaç kere götürdü bir türlü sorunu bulamadılar ama rahat iki hafta süründü sonra karşıma bir video çıktı eğer işiniz bir türlü rast gitmiyorsa eşinizden helallik alın diye bende kocama attım izledi sonra da ona bu şekilde bir beddua aldın benden haberin olsun helallik almalısın dedim o da şoklara girdi helallik aldı ve inanmazsin kendi kendine sorunu çözüldü bundan sonra beni üzecek olsa korkutuyorm onu işime geliyor (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
(2,419 puan) tarafından
Hahah :D bende diyorum benim herife bedduam tutar bak diye ama inanmıyor o benden helallik almıyor bı tarafları b,ktan kurtulmuyor
0 oy
(838 puan) tarafından
Sen benim kocaya bıraz Allah'a havaledıyoruz desen
(2,419 puan) tarafından
Kız tövbe adamı tanımam etmem:D
(838 puan) tarafından
Olsun bacı sen amın de yeter:::)))

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 785 göst.
26 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Merve0032 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,848 göst.
20 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde hoşgeldinmelek (76 puan) tarafından soruldu
+2 oy
43 cevap 1,074 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Civcivim (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 217 göst.
3 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu

404,102 soru

12,105,779 cevap

36,426 kullanıcı

...