+2 oy
1,383 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından
Eşimi kaybettim 16 gün oldu bugun ben hiç bir yakınımı kaybetmemiştim ilk eşim oldu öldüğüne inanamiyorum resimlerine videolarina baktikca aklımı kaybedecek gibi oluyorum o gulen gozleri o nefesi kırışmamış yüzü simsiyah sakalbiyiklari nasil olur nasil ölebilir aklım almıyor 1 saat moral veriyorum kendime 2 saat aglamadan duramıyorum Allahım bana yardım etsin.Kendi evimdeyim annem yanımda ben ağladıkça oda uzülüyor kızım gelip gözyaslarimi silip yeter diyo ne yapacam bilmiyom icim soğumuyor daha dogrusu hala kabullenemedim dua edin bana ne olurr

39 Cevaplar

0 oy
(2,772 puan) tarafından

Allah'ım sabır versin sana canım Allah rahmet eylesin inşallah :(

(143 puan) tarafından
İnşAllah amin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim sana sabır versin ağır bi imtihan basın sağolsun 
(143 puan) tarafından
Çokk ağır çook kaldırmakta zorlanıyorum
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Okurken nefesim kesildi gerçekten Allah rahmet eylesin :( kaç yaşındaydı kaç senelik evliydiniz canım
(2,467 puan) tarafından
Canım o şekilde değil kanser mi böbrek yetmezliği mi ne bilm hani Türk ismi yok mu açıklaması nedir
(143 puan) tarafından
Anemi(kansızlık) kan değerleri düşüyordu.
(2,467 puan) tarafından
Ayyy bende de kansızlık var ama hiç umursamıyorum
(13,174 puan) tarafından
Düz kansızlık değil canım bahsettiği maalesef. Rabbim yaranı sağaltsın evladına sana dayanma gücü versin inşallah. Bizimkiler inan dert değil seninki yanında. Derdimden utandım
(12,209 puan) tarafından
Keşke bu kadar detay detay sormasaydin canım akdeniz anemisi araştır zor bir hastalık Allah kimseye vermesin
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Allahim.nasil bi imtihan bu rabbim yardmcn olsn.kizinla sana guc kuvvet versn insallah
(143 puan) tarafından
Çok agır bir imtihan çokk nr yapacam bilmiyorum
0 oy
(1,434 puan) tarafından
Başınız saolsun Rabbım.sana sabır versin ,özel değilse ölüm sebebi nedir inan çok uzuldum
(143 puan) tarafından
Anemiydi.(100000/1 bulunan bir tür) ilac tedavisi goruyordu vucudu kaldırmadı.
(1,434 puan) tarafından
Bende anemiyim canimm başınız saolsun çok uzuldum
(143 puan) tarafından
Rabbim sana şifa versin onunki baska bir türdü yeni ilaclar denediler uzerinde heralde özel hastanede olunca sonu boyle oldu tabi ömrü o kadardı
0 oy
(703 puan) tarafından
Allah dayanma gücü versin diyorum başka birşey diyemiyorum sana tüm kalbimle sarılıyorum :(
(143 puan) tarafından
Allah razı olsun yeminle o kadar ihtiyacim varki sarilip aglamaya
(703 puan) tarafından
Kızına sarıl canim sımsıkı yaşama sebebin o senin onun dünyası sensin artık güçlü ol
(143 puan) tarafından
Elimden geleni yapıyorum annem benim gozumun icine bakiyo ben onunkine Rabbim bana kolaylik versin
(703 puan) tarafından
Amin canım Allah yardimcin olsun inşallah.
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım mekanı cennet olsun.rabbim yüreğine su serpsin
(143 puan) tarafından
Amin amin cennette huzur bulsun.Amin
0 oy
(446 puan) tarafından
Kıyamam sana yine kalbimle dua edıcem  .. Nolur artık üzülme
(143 puan) tarafından
Bende uzulmek istemiyorum dua et ne olur Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin benim eski eşim bana öyle şeyler yapmıştı ki ölmesini isterdim bunları yapcagina 
0 oy
(14,826 puan) tarafından
kendine zaman ver :( Allah rahmet eylesin. agla sizla acini yasa icine atma 
(143 puan) tarafından
Agladıkça devamı geliyor
Annem uzuluyor oda agliyor zorlaniyorum hemde çook
(14,826 puan) tarafından
icine atarsan daha kotu
dedemi kaybettik bizde gecen sene babam gibiydi Allah rahmet eylesin cok zor olum :(
(143 puan) tarafından
Ölüm çok zor erken olunca yaşanmamışliklar olunca çokk zor coookkkk
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Basiniz sagolsun Rabbim sabir versin insirah ferahligi versin :(
(143 puan) tarafından
Amin aminn inşAllah
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Allah sabır versin canım çok büyük bir acı çocuğun için ayağa kalk çocuğuna sarıl rabbim yardımcın olsun zor 
(143 puan) tarafından
Sariliyom zaten annem.kizim dayanagim şuan Allah razi olsun
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Bunun tesellisi varmı varsada nasıl bilmiyorum Rabbim gönlüne ferahlık versin evladından yüzünü güldürsün inşallah 
(143 puan) tarafından
Amin aminnn evladimın yüzü gülsün insAllah
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Başın saolsun cnm eşinin kalan ömrünü evladına bağışlasın Allah şöyle düşün evet çok zor hayatında biri vardı ama artık yok sanki bir yere gitmişti gelecek gibi hala hayattaymis gibi gelecek sana bazen aklın almayacak nasıl ölür beni nasıl bırakır diye düşünüp duracaksın ama zamanla için soğuyacak unutmayacaksın ama hayatına da devam edeceksin sadece kendine zaman ver ama kendini eve kapatma sakin çok büyük depresyona girersin (çünkü ben yaşadım esimi kaymetmedim belki ama canımdan çok sevdiğim Adamı kaybettim babami) o yüzden önceliğin evladın olsun tek kalmak istediğin zaman kal ama sürekli değil ağla bağır çağır içine atma bolca dua oku onun adına hayırlar yap bolca dua aç dinle her gün dua et ne anlatiosan otur secdeye Allaha anlat ama yemn ederim şunu unutma zaman herseyin ilacı 
(143 puan) tarafından
Allah razi olsun.Zaten aglayıp dua etmek bana iyi gelen seyler şuanda elimden gelwni yapiyorum.Zaten gitti uzak bir yere bizde gidicez deyip kendimi avutmaya calisiyorum.Evet ne ben ilkim nede son olacam alıssanlar nasil alismissa bende alisacam ama şuan asla gecmeyecek koca bir kanayan yara :( :(
(2,389 puan) tarafından
Çok normal cnm sonuçta eşin gitmiş diğer yarındı o senin zamana bırak çok düşünmemeye çalış evladın kaç yaşında bilmiyorum ama ona çok zaman ayır kendine yeni bir yol çiz kimseye güvenme eğer meslek sahibiysen işine geri dön ev hanimiysan kendine uğraş bul düşenin dostu olmaz derler o yüzden ayaklan kendine yeni bir kader çiz
0 oy
(3,379 puan) tarafından
Basın Sağ olsun güzelim. Rabbim evladınız sana bağışlasın inşallah 
0 oy
(915 puan) tarafından

Ahhh canim benim bende bir yolculuga cikti zannettim okuyunca kahroldum:'(

Allah sizi cennetinde kavustursun allah rahmet eylesin mekanı cennet nur olsun:'(

Benim babam öldüğünde ben 5 yasindaydim kardesim 4 annemde 3 aylik hamileydi 

Annem babami hemen unuttu senesi dolmadan evlendi bizede babaannem bakti sadece en kucuk kardesim onda kaldi

Annemi affedemiyorum o yuzden 3 çocuğunun babasini bu kadar kisa bir surede unuttu

0 oy
(857 puan) tarafından
Canım benim içinin yangınını yaşamayan bilmez. Allahım sabır versin inşallah evlatların vardır onlar sana güç kuvvet olur. Allah rahmet etsin su yalan dünyada Rabbim seni incitmesin
0 oy
(19,822 puan) tarafından
Allah'ım sabır versin.  Başınız sağolsun. Çok zor bı durum. Yasını tutmadan iyi olamazsın zaten. Bu süreci yaşamak zorundasin. 
0 oy
(1,365 puan) tarafından

Off çok zor rabbim mekanını cennet eylesin inşallah sizede sabır diliyorum. Umarım zamanla toparlanırsınız evladınızla güzel günleriniz olur. Boğazım düğüm düğüm oldu yaşı çok genç daha çok yeni evlisiniz çocuk var :(ben düşüncesiyle bile arada ağlarım siz yaşıyorsunuz Allah dayanma gücü versin umarım biran önce toparlanırsınız ve kimseye muhtaç kalmadan yaşamınızı devam ettirebilirsin çok üzgünüm başınız sağ olsun 

0 oy
(2,073 puan) tarafından
Rabbim sevgisi kadar sabrını versin çok zor bi imtihan. bende oğlumu kaybettim yas süreci zor ama benden sana tavsiye ağla hıçkıra hıçkıra ağla yasını dibine kadar yaşa sonra toparlaan. annem üzülmesin eşim üzülmesin diye ağlamadım 5 yıldır hergun devam ediyor yasım

İlgili sorular

+15 oy
8 cevap 531 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Senem__ (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 392 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hayriye_6464 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hayriye_6464 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 830 göst.