Arkadaşlar yorumlariniz çok kırıcı ben sizden tavsiye istedim fikir istedim kırıcı olmanıza gerek yok bu benim ikinci evliligim ilk esimle 3 gün evli kaldık üçüncü gun yengesiyle banyoda yakaladım psikolaga gittim ama hep gözümün önüne geliyor onları banyoda şey yaparken gördüm yıprandım erkeklere olan güvenimi kaybettim ama doktorum zamanla her şey yoluna gireceğini söylüyor ben iyi bi anneyim iyi bi esim eşime ihanet etmedim bu güne kdr belkide esim bu yüzden bana anlayışlı oluyordur her şey cinsellik değildir tm belki cinsel hayattan soğudum geçmişte yaşadıklarımdan dolayı ama her zmn güzl sözler söylerim eşimi sevdigimi söylerim bana zmn vermesini söyledim ayrıca ztn şimdi istesemde gebe olduğum için yapamam ben şimdiki eşimi ilk tanidığımda ilk eşimin beni yengesiyle banyoda aldattığını söyledim bana dedi ki keşke sen daha önce karsima çıksaydın dedi aradan 4 sene geçti her şeyi yaşadım acısıyla tatlısıyla dünden beride eşime iyi davranıyorum zamanla düzelicek esim beni asla terk etmez kavga da etsek tartışsak da benim arkamda beni sevdiğinden emin oldum ben bulaşık yazdığım smn veya temizlik yaptığım zmn hep aklıma geçmişteki ihanet aklıma geliyor tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum ve ben bu gördüklerimi eşimden başkasına da anlatmadigim için belkide icimde yaşadım onları rezil etseydim banyoda görünce belki her sey farklı olurdu unuturdum gördüklerimi şu hayattaki tek hatam ilk evlilik oldu eger ilk evliliği görücü usulü yapmasaydım bunları yaşamazdım suanki eşimide çok seviyorum