+1 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar yorumlariniz çok kırıcı ben sizden tavsiye  istedim fikir istedim kırıcı olmanıza gerek yok  bu benim ikinci evliligim  ilk esimle 3 gün evli kaldık üçüncü gun yengesiyle banyoda yakaladım psikolaga gittim ama hep gözümün önüne geliyor onları  banyoda şey yaparken gördüm yıprandım erkeklere olan güvenimi kaybettim ama doktorum  zamanla her şey yoluna gireceğini söylüyor ben iyi bi anneyim iyi bi esim eşime ihanet etmedim  bu güne kdr  belkide esim bu yüzden  bana anlayışlı oluyordur  her şey cinsellik değildir  tm belki cinsel hayattan soğudum geçmişte yaşadıklarımdan dolayı ama her zmn  güzl sözler söylerim  eşimi sevdigimi  söylerim bana zmn  vermesini söyledim  ayrıca ztn  şimdi istesemde gebe olduğum için yapamam ben şimdiki eşimi ilk tanidığımda ilk eşimin  beni yengesiyle banyoda aldattığını söyledim bana dedi ki keşke sen daha önce karsima çıksaydın dedi  aradan 4 sene geçti her şeyi yaşadım  acısıyla tatlısıyla  dünden beride eşime iyi davranıyorum zamanla düzelicek esim beni asla terk etmez kavga da etsek tartışsak da benim arkamda beni sevdiğinden emin oldum ben bulaşık yazdığım smn veya temizlik yaptığım zmn  hep aklıma geçmişteki ihanet aklıma geliyor tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum  ve ben bu gördüklerimi eşimden başkasına da anlatmadigim için belkide icimde yaşadım  onları rezil etseydim banyoda görünce belki her sey farklı olurdu unuturdum gördüklerimi  şu hayattaki tek hatam ilk evlilik oldu eger ilk evliliği görücü usulü yapmasaydım bunları  yaşamazdım suanki eşimide çok seviyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

+1 oy
(14,164 puan) tarafından
Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aman Yarabbim
-Reklam-
0 oy
(2,702 puan) tarafından
Yuuuh yaaa ilk esinin seyi kopsun 

Yengesininde Allah belasini versinn igrenc yaratiklar ayy cok kotu travma yasamisssin yaaa
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Yengenin kocası ne yaptı peki haberi varmıydı
(2,702 puan) tarafından
Aklimdaki soru
tarafından
Bak bu hiç aklıma gelmedi
0 oy
tarafından
Allah im dusmanima yasatmasin
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Dünyanın çivisi çıktı ya 
0 oy
(479 puan) tarafından
Bence geçmişi düşünerek şimdiki hayatını mahfetme. Aslaa kendini suçlama eski eşin şerfisz *** olmasaydı bunu yapamazdı bence hiç takma değmez şimdiye odaklan seni seven bir eşin var. Hiç üzülme 
tarafından
Düşünmek istemiyorum ama temizlik yapinca aklıma geliyor dikkatimi dağıtmaya çalışsamda olmuyor
(479 puan) tarafından
Kulaklık tak müzik dinle yüksek seslen ben öyle yapıyorum
0 oy
tarafından
Bu gerçek mi
tarafından
Malesef gerçek ama keşke ilk evliliği yapmasaydım o kdr  hazırlık yaptılar 3 gün banyoda yakaladım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 628 göst.
31 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 453 göst.
17 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 300 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Tuba Y (998 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 308 göst.