0 oy
1,098 göst.
Aile kategorisinde (390 puan) tarafından
Eşimin abisi köyde yaşıyor bana çok ağır küfür etmişti esimede söyledim bı sıra başka sebeplerden dolayı küsmüşlerdi ama barismislar şimdi gayet iyi konuşuyorlar eşim bana küfür ettigini hiç takmayip konusmya basladi abisiyle hepsindende nefret ediyorum 

18 Cevaplar

+6 oy
(14,491 puan) tarafından
Kaynın ayrı eşin ayrı..

Abisinin namusuna küfür edecek kadar alçak kaynın.

Namusuna küfür edilince sindirevek kadar midesiz eşin..

Allah görsün Allah bilsin 
(390 puan) tarafından
Küfretme sebebide oğluna neden bakmamisim İstanbul'da sanki mecburum ben bakmaya
(14,491 puan) tarafından
Hiçbir sebeple edemez..
Sebebi ne olursa olsun edemez..
(390 puan) tarafından
Valla bunlar öyle bi insanki hatta insan bile denmez ağızlarının içi dolu küfür
(14,491 puan) tarafından
Tahmin edebiliyorum :) acaba nerden :)
(390 puan) tarafından
Karslilar
-Reklam-
+3 oy
(6,825 puan) tarafından
Valla abla bizde forum olarak senin şu kocandan nefret ediyoruz toplaşıp bir dövsek sende bizde rahat edicez
(390 puan) tarafından
O kesin zaten canım ama dövmek ona az gelir geberir inşallah birgün
(3,056 puan) tarafından
Güzel cevabti diğer paylaşımlarındada eşinden nefret ediyor o zaman sende eşine tavrını koyki esinde abisine koysun beddua etmekle olmaz tavrını net koyacak
(390 puan) tarafından
Eşim abisine asla tavrını koymaz bana koyar beni hep haksız çıkarır
(6,825 puan) tarafından
Yav kurban olayım şu adama eşim eşim diyip durma ya o kelimeyi zerre haketmiyor
(390 puan) tarafından
Evet kesinlikle hak etmiyor zaten
tarafından
Esracim yanlış kişiyi dövmeye niyetlisin toplanıp kadını dovmememiz gerekiyor böyle Bi ruh hastasına saplantılı şekilde bağlı olduğu için çocuğu bahane edip ondan kopamadigi icin
(6,825 puan) tarafından
Yağmur cidden her seferinde söylüyorum e be ablam senin işin gücün var def et bu adamı diye oğlum diyor oda aynı halt belliki bırak zaten 3 güne tin tin peşinden gelecek diye ama anlatamıyorum napayım adamı dövelim belki o akıllanır
(390 puan) tarafından
Gelmiyo oğlum gelmiyo
(6,825 puan) tarafından
Yav kalsın kalsın oğlum dediğin 4 yaşında değil sen olmasan o adama kendini döven babaya kaç gün dayanacak sanıyorsun binip gelecek peşinden yazık değilmi sana kendini kurtarsan oda kurtulacak anlamadığın yer burası
tarafından
Cunku saplantılı şekilde aşık yoksa sağlıklı bi beyin işi gücü olup kendi ayakları üstünde duran kadına bunu yaptırmaz o yüzden ben artık adama kabahat bulmuyorum insanın kendine yaptığı kötülüğü 7 kat el yapmaz
(390 puan) tarafından
Gelmez biliyorum çok yaşadık cunku öyle şeyleri ben 9 ay babamın evinde kaldım yine gelmesi
(6,825 puan) tarafından
Bırak kalsın madem dayak işkence seviyor yapacak bişey yok koca adam olmuş birkaç seneye evlenir zaten Stockholm müsünüz nesiniz bilemedim
tarafından
Yorma kendini cnm
+1 oy
tarafından
Esinde sende adam olmazsiniz her gün şikayet edersin ancak
0 oy
(28 puan) tarafından
Serefsz ler tavrınınkoy kız yüz verme
0 oy
(15,538 puan) tarafından
Tamam kaynindan nefret et ama kocandan daha fazla nefret etmelisin. Sana edilen küfrü nasil hazmediyor acaba. 
(390 puan) tarafından
Ondan zaten her zaman nefret ediyorum
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Sen herkesten nefret etmissin esindende eşinle neden evlisin peki esin abisiyle görüsuyorsa sende nefret ettiğin eşinle görünüyorsun aynı şey değil mi sizce 
(390 puan) tarafından
Benimki mecburiyet oğlum var gelmiyor babasından korktuğu için
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bende bende bende
0 oy
(755 puan) tarafından
ayyy ayyy şu kayınları Allah alsınn benimkide pis pis bakıyo dik dik yılda 15 gün anca görüyorum ilk evlendiğim zaman gece 11 12 1 zırti diye görüntülü arardı eşime söyledim bunu ve mesajlarda vardi arıyorum açç eşimi soruyodu evde değil desem görüntülü arıyorum aç yazıyordu ilk eşim görüncee sinirden küp olmuştu amaa şimdiii yere göğe sığdıramaz ben kızımı bile tembihliyorum kucağına gitmeyeceksin öpmeyeceksin oda seni öpmeyecek diye
(390 puan) tarafından
Hala öyle bakiyomu ki ben öyle kocalara ******** ve gavat diyorum içinde benim ***** kocamda var tabi
(755 puan) tarafından
evettt bakıyo kafamı çeviriyorum gözümün ićine bakıyo dorek bide ve bi kaç kere denk geliyorum bunaaa yemek yapıyorum sofra hazırlıyorum mesela b××k gibi başımda bekliyo cehennem ol gittt da
(390 puan) tarafından
Ozaman senin eşinde gavatin önde gideni ozman bişey olsa ilerde suçu sana bulur kesin kardeşine gül kondurmaz
0 oy
(14,538 puan) tarafından
Senin kocadan bu hareketler beklenir ben hiç

Şaşırmadım 
0 oy
(3,199 puan) tarafından
Ben de bir tanesiyle cokkk iyiyken şimdi nefret ediyorum. Canım yengem canım abim derdi bizde 3 ay kaldığı sırada eşi ve çocuklarıylayken. Eşimin lafını yanlış anlayıp küstü nankör, başka ülkeye taşındık üstüne de bebeğim oldu aramadı bile. Yine sinirlendim hahahaha
0 oy
(878 puan) tarafından
Senin kocan kusura bakma adam değil bana birisi laf etsin eşim hic yuzlerine bakmaz hatta kavga dövüş bile olur
(878 puan) tarafından
Ailesi sensin onun onlar artık ailesi değil acaba senin esin kayninin karisina küfür etseydi o esinle konusurmuydu
(390 puan) tarafından
Ona etmiyor etsede konusurlardi kesin
(878 puan) tarafından
Ne kadar sereflilermis masallah diyecek soz bulamiyorum allah yardimcin olsun
(788 puan) tarafından
Expertmom mesela seni eltine ve kaynina karşı korudugu varmı kocan
(878 puan) tarafından
Eltim daha yok kaynım evli değil ama eşim korur laf söyletmez
0 oy
(3,659 puan) tarafından
Kardeş kardeşi bıçaklamış, sonrada dönüp kucaklamış.. Sen mesafeli ol canım yapacak bişey yok 
(390 puan) tarafından
Onlad bide utanmadan evimede gelirler ben istemediğim halde
(3,659 puan) tarafından
Zaten utanma olaydı o sözü etmezdi
0 oy
(3,065 puan) tarafından
Seninki yine iyimis biz eşimin akrabasina gittik eşimle alrabasi beni dövmeye kalktilar..
(390 puan) tarafından
Off ya neden erkekler böyle
(3,065 puan) tarafından
Beyin nakli yapılması lazım
(788 puan) tarafından
Eşinle kim seni dövmeye kalkıştı anlamadım
(3,065 puan) tarafından
Eşimle ortak iş yapan bi akrabası var 32 yaşlarında iş konusurken para yetmezse evleri satarız dediler bende sattirmam niye sattiriyim dedim
Nerde oturacagiz bu devirde kolaymış kira ödemek filan diye konuştum
Sonra eşimle ikisi sanane ne karisiyorsun satarız satmayız deyip üstüme yürüdüler kaynanamgil geçti önlerine
Eşimle  o zaman sıkıntıliydk
0 oy
(536 puan) tarafından
O nasıl koca ya müsade ediyor sen eşi değilmisin Allah yardım etsin canim
(390 puan) tarafından
Amin canım
(390 puan) tarafından
Valla yakında dicemde al beni ozman kardeşinin altına yatır gene bişey deme dicem
0 oy
(602 puan) tarafından
Kaynın sana küfür etme hakkını nerden alıyor eşinden önce eşinden nefret et
0 oy
(788 puan) tarafından
Burada ince bir nokta var tatlım.Siz birbirinize yabancısınız kaynınla eşinle ise kardeşler.Küsmeyecek mesafesinde dur!Ben oyle yapıyorum o zaman ne kaynımla nede kocamla kaynımın yüzünden problem olmadı!
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Bosan derim bacı karısına küfür ettiren gavatlik da yapar 
0 oy
(292 puan) tarafından
Ben genelde gebelik tarafına bakıyorum bugün bir bakdim bu postu ve yorumlqri okudum sanırım bir mesleginiz var ve eşinizle ilgili çok şikayetiniz olmuş yorumlardam anladığım 

Kusura bakmayi kendi ayakları üzerine basıp hala eşinizin ve ailesinin saçma sapan setlerine katlanıyorsaniz sizdede sorun var bence çekip gidin o evde büyüyen çocuklara iyilik değil kötülük uaparsiniz sizinle gelen evlâd zaten gelir gelmiyorsa ki sanırım yetişkin çocuk kendisi bilir kendi akıl sagliginiz için gidin derim 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 667 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,594 göst.
21 Ocak 2020 Aile kategorisinde handekaan (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 311 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 485 göst.