5. Günüm ve çok güzel ılerlıyorum bende sasırdım kendıme ama gayet iradeli istikrarlıyım. Her gün 1- 1.5 saat yürüyüş yapıyorum dıyetıme uyuyorum ama canımı sıkan bısey var. Sabahları karnım gayet normalken gün içerisinde bir anda şişiyo yanı anlayamadım sebebını tıka basa zaten yemiyorum mıdemı doldurmuyorum ve benı rahatsıs da etmıyo ama sadece şişiyo neden olabilir acaba. Bir diğer sorum ise malum kış gelıyo en fazla kasıma kadar yürüyüş yapabılırım dıye düşünüyorum o yüzden eve koşu bandı almayı düşündüm aynı etkyı gosterır mı acaba dısarıda yuruyus ıle ve sadece alt bedenım degıl üst bedenımde ınceldın yağ gitsin istiyorum bunun ıcın spor salonuna gıtmeyı düşünüyorum sadece sırt kol bel simit göbek cevresı için çok sabırsısım ve bır an önce sonuç görmek istiyorum sankı o kadar kıloyu bır anda almısım gıbı bır anda vermek saçma bılıyorum ama heyecanlanıyorum sızce dıyet spor ile 25 kilo kaç ayda verilir hıc daha önce 25 kılo veren oldu mu ne kadar sürede verdınız bu arada sadece yağdan vermem gerekıyo
1,514,027 soru
24,691,357 cevap
368,348 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın