0 oy
54 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (49 puan) tarafından

5. Günüm ve çok güzel ılerlıyorum bende sasırdım kendıme ama gayet iradeli istikrarlıyım. Her gün 1- 1.5 saat yürüyüş yapıyorum dıyetıme uyuyorum ama canımı sıkan bısey var. Sabahları karnım gayet normalken gün içerisinde bir anda şişiyo yanı anlayamadım sebebını tıka basa zaten yemiyorum mıdemı doldurmuyorum ve benı rahatsıs da etmıyo ama sadece şişiyo neden olabilir acaba. Bir diğer sorum ise malum kış gelıyo en fazla kasıma kadar yürüyüş yapabılırım dıye düşünüyorum o yüzden eve koşu bandı almayı düşündüm aynı etkyı gosterır mı acaba dısarıda yuruyus ıle ve sadece alt bedenım degıl üst bedenımde ınceldın yağ gitsin istiyorum bunun ıcın spor salonuna gıtmeyı düşünüyorum sadece sırt kol bel simit göbek cevresı için çok sabırsısım ve bır an önce sonuç görmek istiyorum sankı o kadar kıloyu bır anda almısım gıbı bır anda vermek saçma bılıyorum :D ama heyecanlanıyorum sızce dıyet spor ile 25 kilo kaç ayda verilir hıc daha önce 25 kılo veren oldu mu ne kadar sürede verdınız bu arada sadece yağdan vermem gerekıyo 

2 Cevaplar

0 oy
(2,944 puan) tarafından
Sporsuz diyetle 2.5 ayda verdim 25 kilo. Şuan spor da yapiyorum. Yürüyüş bandı bana gereksiz geliyor. Zaten yürümek sıkıyor. Ben leslie yapiyorum daha keyifli. 
(49 puan) tarafından
Çok fazla degılmı canım ya bende düşündüm ki 8 ay içerisinde aylık 4 kılo versem 32 kılo vermiş oluyorum iyi diyodum.
(49 puan) tarafından
Sorun olmazsa kaç kilodan kaç kiloya düştün acaba sarkma vs oldumu yağdan mı verdın kastan mı o da çok onemlı benım ıcın sarkma olmadan vücudum bozulmadan dengeli ve eşit vücut tipi ile kılo vermek ve hepsini de yağdan vermek istiyorum
(2,944 puan) tarafından
Kastan gitmedi. Yağdan gitti. 90 kilona 65e düştüm. Ben çok hızlı kilo alıp veren bir yapıya sahibim o yüzden çok zor olmadı. Spor yapsaydım sürekli sarkma olmazdı. Ama saldı vücut kendini. Oda sporla gözle görülür topladı ve devam ediyorum.
(49 puan) tarafından
Anladım bende 55 istiyorum inşallah verırım ya çok heyecanlıyım ayda 4 kılo versem 8 aya istediğim kilodayım
-Reklam-
0 oy
(937 puan) tarafından
Bende doğumdan bu yana bir yilda 25 kilo verdim ama ben yavaş yavaş verdim önceleri dikkat ettim çok kasmadim kendimi 17 kg oyle gitti 10 ayda son 2 aydır diyetisyene gidiyorum 8 kg daha verdim hala devam ediyorum .şuan 72 yım hedefim 60 kg.3 ay hedef koydum hizli vermek Cok da iyi gelmiyor bana .önemli olan diyete dikkat etmek yüzde 80 beslenme yüzde 20 sporun etkisi var .spor yapiuorum diye fazla yemeyin sakin 
(49 puan) tarafından
Yok spor yapıyorum dıye fazla yemiyorum hatta çabuk duyuyorum yanı mıdem almıyo artık fazlasını daha 5 gün olmasına rağmen. 8 ay içerisinde 30 kiloyu hedeflıyorum ki daha önce annem 7 ayda dıyet ve yürüyüş ile sadece yağdan 30 kılo vermişti dıyetısyen kontrolü altında. İnşallah yaparım bende. 1 senede 17 çok çok yavaş geldı bana canım :) ıstedıgım kıloya düşünce zaten kontrol altında tutmak ıcın dıkkat etmeye devam ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
24 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda-HiraNur (471 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
5 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Papatyasever (3,226 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 322 göst.

403,618 soru

12,092,562 cevap

36,386 kullanıcı

...