Kızlar siz olsanız naparsınız. Ben 1 seneye yakın evliyim. Eşim diş hekimi kendi kliniğimiz var ve iyi kazanıyor. Ama sıfırdan başladığı için henüz sefasını sürecek raddeye gelmedik. Ev araba düğün falan derken..
masallh rabbim esinide babaninda eksikligini vermesin insallh.benim babam günahını vermez kimseye hiç bakmadı bize kucukkende sersefil büyüyüp evlendik.
Hayat işte görüyormusunuz bayanlar kardeşler bacılar bu durum benim eşimin çok istediği birşey fakat benim ailemin durumu şuan için iyi değil olsa cömertler. Elimde hep bunun lafını yapar yazıkki bende bundan muzdaribim keşke ailemin olsaydıda eşime ihtiyaç kalmasaydı oda bende mutlu olurduk bu durumda.
Bence eşinle konuş canım baba sonuçta adam ne güzel davranıyor . Ama babana maddiyatı yüksek değil de mesela eksiğin olarak çocul bezi diyorsan eşine de cocuk odası takımı aldır öyle ufak tefek seyleri baban alsın hem küsmez darılmaz hem eşin de almış olur bi şekilde aralarında paylaştır
Esin gereksiz alinganlik yapiyo. Vermese de senin ailen elini atmiyo der emin ol. Benim oglum ilkokula baslicak bu yil, cantasini, kiyafetini vs annemler direk biz alcaz dediler. Cogu seyini de alirlar. Ayakkabi giysi oyuncak. Dogum gunlerinde hepsi altin alir. Bize geldiklerinde elleri bos gelmezler. Yani esim alinmaz neden alinsin ki. Bizi seviyolar ki yapiyolar. Keza esimin ailesi de oyle Allah razi olsun ki. Bende alinmam. Ustunluk maddiyatla olmuyo ki. Esinin kazandigini da biriktirin iste. Esinin yerinde olmak isteyen o kadar cooook koca var ki
1,486,307 soru
24,299,438 cevap
343,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın