+1 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (5,345 puan) tarafından

Kizlar 4 yasina gircek masalcik su gibi yesil kakasi var sabah atesi cikmisti dusla parol la dusurdum 2dir bezi boyle bu aralar sizinkilerde hic boyle oldu mu neyle gecti 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(6,848 puan) tarafından
Bizde genelde kulak ağrısı olan çocukların kakası bu renkte olur derler,,siz 4 yaşındaki çocuğa neden daha bez bağlıyorsunuz 
(941 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
...............
(1,066 puan) tarafından
Yorumlarınız saçmalamış yargılamayın kimseyi
(5,345 puan) tarafından
Sorum 4yasindaki cocuga bez bagliyorsunuz diye mi sordum acaba
(6,848 puan) tarafından
Post sahibinin verdiği cevaba saygı duyarım ve susarım,ama sizin bu konuda cevap vermeniz yerli değil size söylemedim siz neden aliniyorsunuz hayret
-Reklam-
0 oy
(86 puan) tarafından
Cnm geçmiş olsun rota virüsü olmuş Dr git surup yazar bu ara salgın maalesef 
(5,345 puan) tarafından
Asimiz vardi aslinda ya bilemedim bak o da aklima geldi ama sanmam demistim
(86 puan) tarafından
Cnm ası varsa Toto vürüste kusma olmaz kusma olursa ishal olmaz bilgin olsun adının amacı su hafif atlatması ahır deyil
0 oy
(536 puan) tarafından
Bebeğim 6 aylık usutmus ve burun akıntısı gözü enfeksiyon kapmış iki gündür kakası böyle yeşil. Hırıltısi da var.

Çok geçmiş olsun size de . Bol bol emzirmeye çalışıyorum benimki küçük ilaç verilmez dliye evde bakmaya çalışıyorum.. üşüten çocuklarda öyle olur diye biliyorum ben de 
(5,345 puan) tarafından
Gecmis olsun canim seninki kucucukmus daha :)
(536 puan) tarafından
Evet canm çok şükür bugün biraz daha iyi senin kızın nasıl oldu
0 oy
(360 puan) tarafından
4 yasinda benim kizda da yesil yesil ishal vardi kusması da vardi iki gun doktora gidip geldik surekli serum yedi sivi kaybi oldu hep. Doktorun ilk dedigi sey rota asisi yaptirdiniz mi oldu. Olmustu Allahtan olmayanlar daha agir geciriyor sanirim . Salgin varmis zaten mikrop kapmis olabilir. Doktor bize zimaks surupla zinco verdi bir hafta bunlari kullanin dedi bugun iyi şükür 
(5,345 puan) tarafından
Ya gecmis olsun canim gecen gun bende ishalle ates vardi simdi de masal da olunca korktum biraz bu zaman a kadar hic bu kadar acik yesil yapmamisti
(360 puan) tarafından
Size de gecmis olsun canım benim kiz da afedersin puturlu puturlu yesil yapiyordu hep devam ederse bi gösterin doktora mutlaka
(5,345 puan) tarafından
Sabah saglik ocagina göturcem canim
(360 puan) tarafından
Götür canim Allah sifasini versin saglicakla buyusun bebeklerimiz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
6 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde arknn (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 84 göst.
30 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,874 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mhrbndrc (87 puan) tarafından soruldu

410,725 soru

12,358,317 cevap

41,252 kullanıcı

Kategoriler

...