+2 oy
1,114 göst.
Aile kategorisinde (78 puan) tarafından
Kızlar Benim Hikayem az çok bilenler biliyor eşim tarafından darp edildim kardeşi tarafından darp edildim eşim uzaklaştırma aldı şikayetçi oldum her ikisinden de şimdi benim sormak istediğim şey şu beş kuruş param yok cebimde adam da asla yardım etmiyor bana ve ben diyorum ki çocukları ona bıraksam iki tane çocuğum var kendim gidip bir işe girsem acaba bunu delil olarak mahkemede bana karşı kullanırlar mı Hani çocukları bakamıyor boşanma dilekçesinde falan bana delil olarak kullanırlar mı Kızlar bana bir akıl verin Ne olursunuz

42 Cevaplar

+6 oy
(2,075 puan) tarafından
Karısını döven çocuklarını da döver bu nasıl zihniyet böyle çocuklarınıza sahip çıkın! Daha geçenler de 3 tane çocuk öldü babasının ellerin de 
(2,075 puan) tarafından
Bende çokk üzüldüm canım benim düşüncem ne olursa olsun her zaman çocuklarının yanı ANALARININ yanıdır
(10,977 puan) tarafından
Aç kalsın yine de analarının yanında olsun benim fikrim de bu
(2,075 puan) tarafından
Aynen öyle canım çok doğru söyledin
(812 puan) tarafından
Çocukların karnı bir şekilde doyar ama annesizligi hiçbir şey doldurmaz doyurmaz aklından bile geçirme sana acimayan çocuğuna da acımaz ne cesaretle o adama çocuk bırakacaksın
(2,226 puan) tarafından
3 tanesi öldü biri de yoğun bakımda olup bitenden habersiz diye biliyorum yazıktır günahtır.
-Reklam-
+4 oy
(1,265 puan) tarafından

Allahim aklımı yitirecegimmm  evlat bırakılırsa mi ben kapı kapı dilenir yine bırakmam ben ne yiyorsan onlarda yesin ,sokakta kalıyorum onlarda kalsın Allah aşkına beni günaha sokmaa

Eger bırakırsan ANA DEGILSIN ......ISTEDIGINIDE YAZABİLİRSİN 
(78 puan) tarafından
Allah bu durumda yar ve yardımcınız olsun inan ki kolay bir durum değil sınavım zor olacak
(1,265 puan) tarafından
Bak kardeşim.gececek bu sınav geçmese benim.sinavim geçmezdi 2.yuvami bile kurdum ama asla vazgeçmedi ohooo çok aç kaldık soğukta uyuduk benle ise geldi ,sağda solda uyuttum kocaman yaotim sonra yine evladım şükür iyiyiz ve yine paşam yanımda asla vermedim vermem
(78 puan) tarafından
Benim bu durumda vekilim Allah'tır Ben hiç kimseden bir yardım istemiyorum hiç kimseden bir en ufak bir şey bile istemiyorum Ben sadece benim vekilim Allah'tır diyorum çıkıyorum kenara benim öyle kimin kimsem yok gelip Benim çocuklarıma bakın Yusuf bir gelir misin benim bir işe gireyim diye
(1,265 puan) tarafından
Benimde yok aslında vardı yoktular bosvrrsemne olmasın ama ben yine vermedim kız bokunu vermem kimseye
(4,779 puan) tarafından
Bızıde annem tek başına buyuttu 4 çocuktuk hepimizde küçüğüz okula gitmeyende vardı bebekte.. Babam bakmadı ayrı yaşıyor. Ama annem ne olursa olsun bizi bırakmadı Allah ta yardım etti evimiz her zmn dolu dolu olurdu Allah gönderirdi bı yerlerden. Şimdi hepimiz 20 yasin üzerindeyiz okuduk atanma bekliyor kardeşlerim bir ben evliyim.. Ne olursa olsun çocuklarını birakma insan babadan değil anadan öksüz de kalır yetimde. Ana hem ana olur hem baba. Ama baba başkasıyla evlenince oda üvey gibi olur
+1 oy
(1,623 puan) tarafından
Vermemelisin sana olan öfkelerini çocuklardan cokarmaları yyuksekmihtimal ve kullanırlar kesin arkadasımda eşinden dayak yiyordu ailesi ilkten cocugu kabul eymedi kız babasına verdi cocugu sonradan almak istedi alamadı delil olarak kullandılar kac sene gecti kadın evlendi ilk cocugu hala babasında ve görmesine izin veermiyolar 
+1 oy
(2,098 puan) tarafından
Boyle bi adama aileye cocuk birakmak nekadr dogru diye dusunuyorm canm acaba ailen yaninda degilmi yani arkanda durmuyorlarmi.bi yandanda maddi destek olamdktan sonra nasil yapacksn diye dusunuyorm bilmiyorm canm ama guvenebilihormsn bakabilceklermi her istedgnde gosterceklermj cocuklrndan ayri kalabilcrkmisjn ki
(78 puan) tarafından
Kısacası şerefsizin teki canım Çocukları götürürse asla göstermez ailem olsaydı ben bu duruma mı düşecektim
(2,098 puan) tarafından
Ozman cok kararsz ve cok kotu bi durum.nerden tutsan elinde kaliyor diyecek biseyim.yok rabbim yardmcn olsn hakknda hayirlisi olsn insallah
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Ya cocuklarinj doverlerse 
(78 puan) tarafından
Off Allah'ım sen yardım et
(2,916 puan) tarafından
Çok zor durumun ama yardım vs alınıyor devletten her imkanı almaya bak. Kuru ekmek yedir ama bence verme onlara anne acısı daha zor olur. Sen de onlarla ayakta durursun yani iyi bir baba olsaydı bı süreliğine ver derdim ama bu durumda orada çokta iyi olmayacaklar annesi olmayanın babası da olmuyor
0 oy
(5,905 puan) tarafından
Seni onları umursamadan önlerinde döven onlara ne yapar sence ailen vs yokmu  
(78 puan) tarafından
Canım Ailem olsaydı bunlar mı gelirdi benim başıma
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Verme verirsen pişman olursun bidaha da alamazsın ondan,seni döven onları da döver hatta hıncını onlardan alır sana kinlenince.
(78 puan) tarafından
Allah'ım çok çaresizim Ya Rabb'im sen yardım et İnan ki ne yapacağımı bilemiyorum
(1,541 puan) tarafından
Canım benim annemde boşandı hemde 7 çocuk düşün,yemedi yedirdi giymedi giydirdi,insan alışıyor herşeye bu hayatta daha sonra toparlarsin.
0 oy
(10,687 puan) tarafından
için rahat edecek mi bırakınca? onları dövmeyecek mi? boşanınca eşşekler gibi çocuklarının nafakasını verecek zaten, hatta sana da
(78 puan) tarafından
Içim rahat etmiyor Zaten içim kan ağlıyor onları ben nasıl bırakabilirim Ama hiç değilse orada bir sıcak ekmek yerler benim yanımda aç kalacaklarını
(10,687 puan) tarafından
babaları çocuklarına nafaka vermek zorunda, o yüzden senin yanında aç kalmazlar. ha vermiyor mu devlet hapse atıyor nafaka vermeyen babaları.
ayrıca çocuk açlığı unutur ama annesini unutmaz
0 oy
(14,490 puan) tarafından

Mahkemede kullanmasa bile çocuklar seni bırakıp gittin diye akıllarına işlenecek :(

Allah yardımcın olsun 
(78 puan) tarafından
Bırakmak istemiyorum ki canım onları
0 oy
(473 puan) tarafından
Verme sana olan öfkesini çocuklardan çıkarır hem özlersin çocuklarını hem de o çocuklar bıraktın diye sana kin duyarlar. Bunu asla yapma. Bi yerde adam kendi öz çocuklatını vurdu öldürdü haberlere çıktı daha yeni. Pişman olursun yapma
(78 puan) tarafından
Rabbim Belki de beni Buyur ısınıyor kimin sınavı nerede nasıl olacağını bilemiyorum imtihanımız zor
0 oy
(2,614 puan) tarafından
Ne olursa olsun bırakma çocuklarını.Sırf çocuklarımla kalabilmek için ahır gibi bi yerde yaşamayı kabul ettim.Eşimin çalışıp parasını babasına vermesini kabul ettim.Sürekli şehir dışında çalışmasını kabul ettim.Şu an yaşadığım yerin fotosunu atsam aklın durur.Sadece bi odamız var.Wc disarda.Mutfak yok.Cocuklar uyurken yerde yemek yapiyorum.Ne şartlarda yaşarsan yaşa çocuklarını sakın ola birakma
(78 puan) tarafından
Allah razı olsun inanın bu söyledikleriniz bile bana o kadar güç kuvvet veriyor ki anlatamam Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
(2,614 puan) tarafından
Amin inşallah.Rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin.Bazen çok doluyorum gecelerim aglamakla geçiyor inan.Sonra çocuklarıma sarılıp uyuyorum sabaha güçlü bi şekilde uyanıyorum onlar sayesinde
(78 puan) tarafından
Rabbim onların acılarını göstermesin inşallah ve Bizi bu duruma düşürenlerin de Allah'ın Adaletine teslim ediyorum
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Bokunu vermem
(78 puan) tarafından
Değmez bile
(1,265 puan) tarafından
Aynen oyle aklından gecirme unut vermek yok dimdik.durup evlat büyütmek var...
0 oy
(25 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum Allahm yardimcin olsun .Allahm  seni bu zorluklardan kurtarsın bacm
(78 puan) tarafından
Amin bacım Allah razı olsun inanın dua etmeniz bile benim için o kadar çok şey ki
(25 puan) tarafından
Keşke elimizden birşey gelse ama işte
0 oy
(9,472 puan) tarafından
Annen baban kardeşin akraban onlar nerdeler
(78 puan) tarafından
Canım benim ailem olsaydı benim akrabam olsaydı ben bu durumda mı olurdum
(9,472 puan) tarafından
Hani şöyle hic mi yoklar kabul mu etmıyolar mantardan türemedin soncta
(78 puan) tarafından
Canım Ailem Elbette ki var ama kabul etmiyorlar çocukları istemiyorlar
(9,472 puan) tarafından
Cocuklarla bıle olsa giderim derım ben sizin evladınızım duzenımı kurana kadar bana müsade edeceksınız derim.
0 oy
(757 puan) tarafından
Benimde kimsem yoktu ama iki çocuğumu o canilerin eline vermedim bakıcı tuttum temizliğe gittim devlette yardım veriyor Allah rızıklarini gönderiyor kocanın ailesinin seni darp ettiğini söylüyorsun çocuklarını nasıl birakicaksin ellerine kimsesizlerin kimsesi Allah'tır bir kapıyı kapatiyorsa ötekini açar bırakma yavrucaklari
(78 puan) tarafından
Allah'ın izniyle yarın zaten Kaymakamlığa gideceğim yardım talebinde bulunacağım gerekirse onun maaşından kessinler bize versinler
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Aileler nerde yaa valla hergun buna benzer post atıyorlar ve aileler boşanan kızına sahip cikmiyor
(78 puan) tarafından
Canım Ailem yarın yanımda olsaydı ailem arkamda olsaydı ben bu durumda mı olurdum
(5,329 puan) tarafından
Bende onu soruyorum niye arkanda değil. Kaçarak mi evlendin
0 oy
(789 puan) tarafından
Seni döven çocuğunu da döver.Çocuğunu kimselere bırakma Gerekirse sen aç kal çocuklarını doyur ya
(78 puan) tarafından
Rabbim sınavımı kolay eylesin imtihanımı zorlaştırmasın kolaylaştırsın Ben gene çocuklarıma bakmaya razıyım aç da kalırım yine bakarım
(789 puan) tarafından
İşin zor.Allah yardımcın olsun
0 oy
(2,242 puan) tarafından
Böyle bir adam, böyle bir aile o çocukları mahveder. Seni döven onları dayak ma.nyağı yapar. Saçmalama. Bir anne çocuklarından vazgeçer mi. İşe girip çalış çocukları da iş yerine yakın kreşe ver. Babalarına verip ne hâlde olduklarını bilmemekten iyidir
(78 puan) tarafından
Canım zaten kızım bu sene okula gidecek Allah'ın izniyle artık bir şekilde kendi başımın çaresine bakarım
0 oy
(246 puan) tarafından
Çocuklarını verme .. daha bugün bir habere denk geldim içim gitti bir yolunu elbet bulursun devlette yardım eder ama çocuklarını verme kimseye 
(78 puan) tarafından
Yarın Kaymakamlığa gideceğim bakalım hayırlısı yardım talebi için
0 oy
(125 puan) tarafından
İşiniz zor Allah kimseye gostermesin ama söylemiyim yazmiyim diyorum ama ne kadar kolay bunu dusunmek sizi döven onlarida döver ya cocuklar okula gider siz calisirsiniz
(78 puan) tarafından
Şimdilik yardım talebinde falan bulunacağım kaymakamlıktan Bakalım hayırlısı inşallah

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 276 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anneyim&& (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 459 göst.
22 Şubat 2022 Aile kategorisinde Reyyy (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 173 göst.
0 oy
27 cevap 902 göst.
10 Mayıs 2023 Aile kategorisinde garipkus9 (132 puan) tarafından soruldu