+2 oy
1,318 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (78 puan) tarafından
Kızlar Benim Hikayem az çok bilenler biliyor eşim tarafından darp edildim kardeşi tarafından darp edildim eşim uzaklaştırma aldı şikayetçi oldum her ikisinden de şimdi benim sormak istediğim şey şu beş kuruş param yok cebimde adam da asla yardım etmiyor bana ve ben diyorum ki çocukları ona bıraksam iki tane çocuğum var kendim gidip bir işe girsem acaba bunu delil olarak mahkemede bana karşı kullanırlar mı Hani çocukları bakamıyor boşanma dilekçesinde falan bana delil olarak kullanırlar mı Kızlar bana bir akıl verin Ne olursunuz

42 Cevaplar

0 oy
(5,327 puan) tarafından
Seni doven cocuklarina napar?
(78 puan) tarafından
Inan ki canım artık bu saatten sonra aç da kalsam dışarıda da kalsam çocuklarımı yalnız bırakmayacağım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bı ara eşimle bosanacakken avukata danismistim her şeyden önce evlatlarimin geleceğini hazırlamak için. Mahkeme senin gelir durumuna bakmaz çünkü babadan alacağı nafakayı gelir sayacak. Ama çocuklarını nerede yetiştirdiğine, nasıl baktığına bakacak. Yine maddiyata dayanıyor tabi wma mahkemede anne çalışmıyor vs. diyemez. Avukat bana direkt dedi ki geliri babadan alınacak zaten sizin ayrıca çalışmanız sadece artı sağlar ancak pedagog açısından artı saglamaz. 
tarafından
Yani diyeceğim çık mahkemede açık açık söyle çocuklarımın bu ailede yetismesini istemiyorum. Beni darp eden yarın onları da eder diye. Elindeki bütün kozlaro kullan. Para konusunu mahkeme zaten halleder. Ha illa ki zorlanirsn ama çocuklarına Allah korusun onlar yüzünden bir zarar gelirse bunun vicdan azabı daha ağır olur.
(78 puan) tarafından
Canım Zaten ben bunca şey çocuklarım için katlandım Çocuklarımı da onlara bırakacak kadar vicdansız değilim yardım talebinde bulunacağım bakalım Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
tarafından
Biliyorum seni anlamaya çalışıyorum canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah evlatların ve sen bundan sonra daha güzel bir hayat yaşarsınız
(150 puan) tarafından
Pedagog ne alaka
tarafından
Avukat bana öyle dedi canım. Boşanma aşamasında pedagog da çocuklarla görüşüyor büyükse deglse o süreçte senin cocuklara nerede ve nasıl baktığına bakıyorlar dilekçeye yazıyorlar dedi. Boşanma gerçekleştikten sonra yıl içinde bir kere daha görüşme sağlanıyor dedi
0 oy
(18,441 puan) tarafından
Verirsen bir daha kolay kolay alamazsın 
(78 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım çünkü darp eden her şeyi yapar
0 oy
(8,837 puan) tarafından
Verme lütfen bak geçen izmirde çocuklar öldü 
(78 puan) tarafından
Evet canım İnan ki onun haberleri de gördükçe Per perişan oluyorum
(8,837 puan) tarafından
Kızımın ismi vardı birinde çok üzüdüm verme yanında dursunlar
0 oy
(20,102 puan) tarafından
Benim bildiğim çocukları mahkeme anneye verir anne istediği sürece ve baba nafaka verir. Ben sana diyeyim annenin yerini kimse tutamaz. Çocuklar senin onları bırakıp gittiğini düşünecek ve hep ömür boyu içlerinde taşıyacaklar bu yükü. Çocuklarını bırakma 
(78 puan) tarafından
Bırakmam İnşallah Allah'ın izniyle Ama bu süreçte de İlla paraya ihtiyacım olacak İlla bir gelire ihtiyacım olacak bilmiyorum Allah yar ve yardımcımız olsun
(20,102 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Çocukların aç  kalsin ama benim yanımda kalsın  asla evladımi  vermem  git  çalış evlatlarına  bak seni döven  erkeğe evlat  mi teslim  edilir 
(78 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım
0 oy
tarafından
Bunu buraya sorduğuna göre vermeyi istiyorsun. Ne olursa olsun verme çocukları. Zaten mahkemede kullanır çocukları bıraktı asla alamazsın bir daha. Ayrıca haber izlemiyor musun daha geçen gün 3 çocuk öldürüldü 
(78 puan) tarafından
Canım ben de vermeyi düşünmüyorum istemiyorum Bir gelirim yok elimde beş kuruş para yok o ******** hiçbir şey vermiyor Bu çocuklar her gördüklerini istiyorlar İnanın ben de ne yapacağımı bilmiyorum ama arkadaşlar Allah razı olsun iyi akıl verdiler vermeyeceğim çocuklarımı
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Bacım durumun çok zor Allah yardımcın olsun. Ailen arkandaysa ailenin evine git. Çocuklara annen göz kulak olsun sende çalış. Çocuklarına kendin bak. 
0 oy
(528 puan) tarafından
Allah aşkına ya devletin kurumları var şu evaltlariniza nasıl kiyiyorsunuz yaaa normalde bosanmiyorsunki  normal vosansan tamam dicem iş bulacak alçak falan herif şiddet uyguluyor o çocukları nasıl birakcan sana yapan onlarda yapar ayrıca surda bir doktora vs gidin kızımı bıraksam koşarak geliyom 10 kere ararım icima ağlama sızısı düşer bukadar kolay olmamalı boşanan bir annen babanın evladi olarak konuşuyorum anne olarak değil lütfen yavrularına sahip çık lutfenn
0 oy
(9,638 puan) tarafından
Rabbim zorunu kolay eylesin... Zor bir süreç çabuk feraha ulaşırsın insaaallah.
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Nerde yaşıycaksın bak eyer ailen varsa iyi kötü deme al çocuklarını git eyer kocana bırakırsan daha sonra alman çok zor olur bırakıp gittin diye verilmez çocukların avukat bana kesin boşanmayı düşünüyorsan çocuğunu da al gel sakın orda bırakma sonra alamayız demişti çocukların şimdi küçükse çalışman şart koşulmuyo amaa biraz daha büyüyünce okul işin içine girince annenin de maddi durumu göz önünde bulundurularak karar veriliyor ama 4 yaşına kadar anneden almak için annenin uyuşturucu ya da fuhuş gibi şeyler yapması lazım sakın çocuklarını bırakma bak sağı solu belli olmaz yapar diye demiyorum ama sana bunu yapan çocuğuna da yapar senin canını yakmak için eziyet eder onlara haberlerde okuyoruz görüyoruz baksan onlar da hiç böyle yapcak insan değildi derler kimseye güvenme kızım kendinden başka 
0 oy
(738 puan) tarafından
Ya sen değil mıydın cocuklari getir polisi arayacam diyen. Madem bırakacan babasına ne diye direttin kavga ettin 
(78 puan) tarafından
Öyle bir olayımız olmadı neden biliyorsunuz bunu
(738 puan) tarafından
Canm sen post açmışsın. Çocukları getirdin getirdin getirmedin polisi arıyorum yazmışsın .
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Yanlış anlama ama ne vicdanla bırakacaksın bir kadın var kadın evime bir yil boyunca ne mevye ne sebze aldım kuru ekmekle peynir zeytinle ben çocuğuma baktım işe girdim toparlandım şuan diyor herşeyi alıp onlara zorla yediriyorum çocukları eşime biraksaydim kim bilir başlarına ne gelirdi diye hayatını anlatmıştı sen calişirsin ama bıraksan daha çok aç kalırlar ortada perişan olurlar
0 oy
(684 puan) tarafından
Canım çocuklara nafaka bağlat öecbur ödemek zorunda . Sosyal hizletlere başvur belediyeye git yardım derneklerine başvur heryere git başvuru yap muhtara çık . Elinden geleni yap ol azsa kadın sığınmaya git . Öyle kötü insanlar cocuklara herşeyi yaparlar 
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Bunu nasıl sorabildin ya çocukların yanı anasının yanıdır heleki böyle bir adam söz konusuyken ona bırakıp gitme düşüncesi bile vicdansızlık...
0 oy
(198 puan) tarafından
Canım benim Allah yardımcin olsun tabiki ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin ama bencede verme pişman olabilirsin nerede yaşıyorsun yaşadığın yerde yardım dernekleri vs olabilir yardım iste 
0 oy
(795 puan) tarafından
Eğer iyi bir babaysa düzen Kur'an'a kadar verebilirsin canım işe girersin paranı kazanıp düzen kurarsın sonra alırsın çocuklarını dışardan konuşmak kolay o çocuklar ne yicek her gördüklerini isteyecekler 
0 oy
(617 puan) tarafından
Git bacım sosyal yardımlaşmaya anlat durumunu illa yardım çıkar ne çocukları babasına vermeyi dusunuyorsun affedersinde çıkarırken hiç mi canın acımadı öyle bir durumum olcak gerekirse gece gündüz çalışır bakarım muhtaç etmem evde bile bir sürü gelir kapısı var yap yazma kenarına oya dat yap örgü sat yine mi olmadı evde poğaça börek yapıp sokaklarda satarım yine de bırakmam çocuklarımı eşler mi biliyor doğum ağrısını ben onu dünyaya getirmek için saatlere günlerce ağrı cekeyim babasına vereyim yok bacım bu benim harcim değil 2 saat babasıyla dışarı bile çıksa 10 kere ararım dikkat et gozinden ayırma yok elini bırakma yok yemek yedirdin mi diye 
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Bak erkekler için kabul edene kadar annesiyle arası ne kadar iyise çocuğuylada o kadar iyi olur bu dönemde çalışman gerek çocuklar içinde ama vermen doğru olmaz 
0 oy
(36 puan) tarafından
Ben çocuklarım taşı sıkar suyunu çıkarırım ama yinede darp edildiğim bir yerde çocuğumu bırakmam hiç mi haber izlemiyorsunuz baba çocuklarını öldürüyor, olan o masum yavrulara oluyor yapmayın yazık günah!

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 286 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anneyim&& (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 540 göst.
22 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyyy (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.

411,059 soru