+16 oy
645 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (311 puan) tarafından
Şuan msjimi ya sabah görürsün ya gece yada şimdi; önce bir gülümse çok guzelsinnn

Sen çok güzel bir kadınsın harika bir eş, ve harika bir annesin rabbimmm her ne dileğin varsa kabul olsun. 

Şuan namazdan kalktım kimin ne dileği varsa gerçekleşsin evinden huzur ,bereket, saglik ,saygi eksilmesin güzel kadinlarimiz hepiniz birbirinizden kiymetlisiniz çok şey yazmak isterdim ama uzun olurdu yormak istemedim sizi icimden bunu yazmak istedi biz güçlüyüz güçlü kadınlarız:*)

16 Cevaplar

+2 oy
(8,621 puan) tarafından
Amin isallah hepimiz mutlu olalım hakediyoz 
(311 puan) tarafından
Fazlasiylaaaa Rabbim bizi imandan mahrum etmesin
-Reklam-
+1 oy
(966 puan) tarafından
Allah razı olsun bacım içinden geçenlerinin daha fazlası ve güzeli senin olsun inşallah Allah kabul etsin namazınızı ve duanızı ❤️inşallah bende başlayabilir ara ara kıldım ama çocuğum çok huysuz namaz kılarken de çok ağlıyordu bıraktım şimdi 23 aylık izin verir mi bilmiyorum başla bırak başla bırak yapmakta istemiyorum artık cesaret edemiyorum ama mahcubum o konuda 
(966 puan) tarafından
Çok haklısın benim eşimde nöbete gidiyor korkuyorum da açıkcası ve yanlış anlamayın ama abdest almakta çok zorluyor beni ben başka bir yerde wc flean gidemiyorum rahat hareket edemiyorum kalmam gerekirse çok sıkıtı yaşıyorum yani bunlar bahane farkındayım ama zorlanıyorum en son namaz kıldığımda 1 ay felan kıldım baktım çocuk susmuyorum ve sabah namazına kalkıyorum henüz küçük evde tekim ağlıyor ağlıyor hızlı hızlı namaz kılıp yanına gidiyorum gün içinde de böyle sürekli hızlı kılıp biran önce bitsin kafasındayım çünkü çocuk bırakmıyor ama bayağı bir zamandır hala niye kılmıyorsun çocuğa anlatsan anlar ve zaten yürüyen çocuk hani gelsin gitsin yanıma susar diyorum ama bırakma korkusu var ve en son kıldığım da o kadar zorlandım ki Allah affetsin inşallah sevabından çok günahı vardı içimden öyle geçiyordu hep. O sırada kendimden nefret ediyordum böyle düşündüğüm için
(311 puan) tarafından
Rabbim doğru zamanda en kısa zamanda kildirmayi nasip etsin emin ol kilsan tüm. Dünya senin olurr
(966 puan) tarafından
Aminn inşallah bu son birakç aydır kafamda zaten tekrar başlayacam inşallah
(311 puan) tarafından
Kıl canim ya allahhh de kilarsin
(966 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah Allah kabul etsin senin kıldığın namazlarıda❤️
+1 oy
(449 puan) tarafından
Allah kabul etsin diline yüreğine sağlık 
(311 puan) tarafından
Saol canimmm dileğin vardır eminimm Rabbim en kısa zamandaa en doğru zamanda hayırlı zamanda nasip etsin
(449 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Aminn canım Allah razı olsun inşallah teşekkür ediyorum Allah'ım seninde gönlüne göre versin
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Ahhhh nasil da ihtiyacım varmissss ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
(311 puan) tarafından
Biz kendimize değer vermedigimiz için hep sevgiye aciz:((
(175 puan) tarafından
Mervisss naberr kuzum
(14,491 puan) tarafından
İyiyim Mervemmm sen nasilsinnn
(175 puan) tarafından
Cok sanxim var yaa kivraniyorum bu hafta dugunde var nasl gitcem siyw duaunuyorum:( okulda acilsiyor napcamm strese girdim
(14,491 puan) tarafından
Düğün kimin düğünü kuzum,
Sancı için bişi bilmiyorum inan ki :(
(311 puan) tarafından
Sen benim dediğimi yapo birseyin kalmazz inan bana
(175 puan) tarafından
Aile dostunun ogluu:) tey teyy
(175 puan) tarafından
Deneyecem yunusemrem❤️
0 oy
tarafından
Amin Allah kabul etsin hem namazını hem dualarını. İnsanın tanımadığı kişiye ettiği dua kabul olurmuş ( öyle duymuştum) Allah sana da ettiğin duaların aynı karşılığını fazlasıyla versin 
(311 puan) tarafından
Aminnnn rabbiimmm herzamnn yanımızda olsun inslahhh zor durumdaki olan kadınlarda yardım etsin oğlum işte 5 yaşına girecek hemen hemn 6 yildir burayı takip ediyorum kızım bir buçuk yaşında yeni aktifim buraya
tarafından
Aminnn canım aminnnn.. bende bir buçuk senedir buradayım da hesap kapattım çok el alışkanlığı oldu artık kesmek istiyorum da bazen bunalınca iyi geliyo kafan dağılıyo
0 oy
(2,360 puan) tarafından
Amin cnm inşallah Allah razı olsun 
(311 puan) tarafından
Cümlemizden canimm
0 oy
(175 puan) tarafından
Canimmmm♥️❤️♥️❤️♥️❤️
(311 puan) tarafından
Taa iciiisin:)
0 oy
(869 puan) tarafından
Kalbiniz gibi güzel olsun ömrünüz :) 
(311 puan) tarafından
Hepimizin inslahhh kim dardaysa Rabbim yardım etsin dualara çok inanirim
(869 puan) tarafından
Hele böyle tanımadığın birinden gelince etkisine daha çok inanırım ben. Amiin Allah'ım gönlüne ferahlık versin kimin ihtiyacı varsa
(311 puan) tarafından
Ben inanırım yaa hislerimden asla yanilmam ve Rabbimden ne diliyorsan Rabbim daha güzelini veriyor  5 yaşındaki oğlum benden daha çok bağlı rabbime
(869 puan) tarafından
Ben de inanırım.. Maşallah kırk bir kere maşallah, Allah daim etsin:)
0 oy
(4,279 puan) tarafından

Eneeee hemen dedimk dur kız bana mesaj gelmis:) ay valla egri dogru seviyorum burayı buradakileri. Bana sey gibi geliyo sanki toplasip sohbet ediyoruz dertlesiyoruz bi çekirdek çay eksik gibi

(311 puan) tarafından
Bakk şuan ki mesajın bile beni güldürdü burası benim gizli sosyal medyamdir kimse bilmez:))
(4,279 puan) tarafından
İnstagramimi sollar o derece:)))
0 oy
tarafından
Ağlayarak okudum çok moralim bozuk :(
(311 puan) tarafından
Ben fazla duygulasalim ağlama benide aglatirsin yada gir dusa tüm sınırını öfkeni duşta boşalt sonra kalk bir kahve yap kendine kendine zaman ayirr
0 oy
(78 puan) tarafından
Bu dünyada her şey kadının izi varken ve yine ne yazık ki bu ülkede en çok izlendi kadın oluyor Bunu Kendimden biliyorum
(311 puan) tarafından
Tüm eziyetii bizler çekiyoruz yemin ederim geçenlerde annem bizdeydi baktım oğlum mizmizlandi eşimde dedi çocuk haklı sürekli evde annem o esnada dedi senin çocuğun evde sikiliyorsa benim kızımda evde sikiljyor :)))
(78 puan) tarafından
Çok şanslısın kuzum seni gene Her koşulda koruyup kollayan bir annen var benim o bile yok
(311 puan) tarafından
Annem herzamn dile getirir damatlarjn yanında der ben kızlarımın arkasındayım kimseye ezdirmem diye aile senin arkanda olsa eşin asla birşey diyemez sana
(311 puan) tarafından
Rabbim sanada hayırlı kapılar acsin
(78 puan) tarafından
Amin bacım Allah razı olsun
0 oy
(3,243 puan) tarafından

Allah duanın bin katını sana versin canım <3 gülümsettin o kadar iyi geldi ki okuduklarm :)

(311 puan) tarafından
Gülüşün azalmasin canim
(3,243 puan) tarafından
Şu an öyle bı düşüncedeyim ki maddi manevi zor şeyler yaşıyoruz iyi geldi yazdıkların :)
(311 puan) tarafından
Rabbim hayırlı kapilar açsın inslahh
(3,243 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım :)
0 oy
(705 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım inşAllah gülümsettin beni Amin :))) 
(311 puan) tarafından
Gülümsemen eksik olmasın canim
(705 puan) tarafından
Amin canım hepimizin
0 oy
(311 puan) tarafından
Postum yukarda kalsın çoğu kadinlarimiza bu msj iyi gelicek:-)
0 oy
(7,480 puan) tarafından

Allah kabul etsin canım ne güzel yazmışsın öyle amin amin Allah razı olsun <3

(311 puan) tarafından
Sendende razı olsun canim
0 oy
tarafından

Amin ecmain.. Esselâmü aleyküm ve rahmetullah. ♥️Duanıza bizide kattığınız için teşekkür ederim.. 

(311 puan) tarafından
Allah kabul etsinn

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 700 göst.
6 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Asyafdn (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
13 cevap 410 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,768 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 833 göst.
13 Mart 2020 Diğer kategorisinde Demay (1 puan) tarafından soruldu

407,120 soru

12,219,116 cevap

36,811 kullanıcı

...