+2 oy
395 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kimseye anlatamıyorum onun için buraya yazıyorum. Kızlar eşim haftasonu hep evde her haftasonu kavga ediyoruz. Bunları ağlayarak yazıyorum o ise uyuyor. Saçma bir şekilde kavga çıkarıyor. Bebeğim 5 buçukta sabaha karşı uyudu bende onunla uyudum saat ikide uyandık. Eşim gelmiş diyor bu saate kadar uyulur mu niye kahvaltı hatırlamıyorsun falan. Sonra ben dün menemenlik domates hazırladım salca yaptım poğaça yaptım çok yoruldum lavaboyu yarın yıkarım dedim. Diyo orayı niye yıkamadın. Eline sağlık yorulmussun bile demedi. Pogacalar biraz sert oldu ona laf söyledi. Ben ağlayarak evi temizledim zaten yarın temizlik yapacaktım kızım uyuyor diye. Bir özür bile dilemiyor hep ben haklıyım diyor. Eskiden özür dilerdi ağlamama dayanamazdı çok değişti. Ben çok üzülüyorum 

7 Cevaplar

+2 oy
(78 puan) tarafından
Tek derdiniz bu olsun canım Rabbim başka dert başka sıkıntı vermesin geçer bunlar da geçer çocuk büyüyünce İnşallah düzelir
tarafından
Kaç yaşında adam düşünmüyor da çocuk büyüyünce nasıl duzelsin canım. Allah korusun çocuk da göre göre babasını taklit etmese bari. Kadın ne güzel şeyler yapmış değer bilmiyo hanzo
(78 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun bacım Bir İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur
tarafından
Ona göre çok kolay şeyler yapmışım. Hicbisey beğenmiyor. Ne temizliği ne başka birseyi
tarafından
Çok kolaysa yapsın kendi. Bıraksan süpürgeyi çalıştırmayı beceremez
tarafından
Anca lafta arada yardım eder o sadece. Temizlik yemek bebek hepsi sanki çok kolay
-Reklam-
+1 oy
(2,343 puan) tarafından
Zıkkım yesin der bir daha da önüne poğaça koymazdim
tarafından
Yapmicam bir daha. Hicbisey için özür dilemez yarın bisey olmamış gibi davranır
0 oy
(14,491 puan) tarafından

Ya aglamaaaa

Silsene gözlerini ne agliysnn değer mi ya ..he de geç ya niye agliysnnnn
tarafından
Çok doldum ya hiç umursamıyor beni artık
(14,491 puan) tarafından
Umursamiyorsa umursama sende..
En azından aglayp güzel gözlerine ızdırap verme ya biaksana hepsinin köküne kibrit suyu ya
tarafından
Sağol canım aglamicam
0 oy
(175 puan) tarafından
Erkeklerin hepsi ayni degill sanada bencil olani duşmus canim:(
tarafından
Evet canım haklısın
(175 puan) tarafından
Skma canino uyu degmez inan erkege
tarafından
Olur canım bebek uyusunda uyurum oda dis yüzünden geç uyuyor ya
0 oy
(1,425 puan) tarafından
Tek derdin bu olsun,rüzgar alsın götürsün...
0 oy
(311 puan) tarafından
Git elini yüzünü yika ne soylersede o kulağa girse diyerinden çıkar sen kendine zarar versende der yalandan yapiyor böyle adamlara değer de kiymette sevgide verilmez
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Çıldırıyorum böyle insanlara yaaa. Karşıdakini robot sanıyorlar. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 201 göst.
+1 oy
17 cevap 789 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 758 göst.
0 oy
6 cevap 262 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (309 puan) tarafından soruldu

407,120 soru