0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından
Sırf oğlum bu okula gitsin diye başka semtten buraya geldim ama yinede evim okula yakın değil bulamadık yakın ev. Sınıfı öğretmeni belli ama yarın okul var mı yokmu belli değil yahu instagrami Facebook u hiç biseyi yok bi İnternet sitesi var hiç bi halt yazmıyor en ufak bilgi yok yarinla ilgili. 4 gündür okulu aradık bi allahin kulu açmadı. Neyse dedim pazar günü kesin grup açılıp bilgi verilir o da olmadı bugün s*****gibi evde durdum gidip keşke baksaydım okulun kapısında falan yazı var mı diye  ama Allah var grup açılır diye durdum en çok. Yakınımız da ki okul yarın açılıyor grupları kuruldu yine birkaç arkadaşım farklı okula giden grupları açılmış ve okulları perşembe günüymüş ben hiç bisey bilmiyorum yarın sabah gideyim diyorum ama okul tam gün gideceği eğer varsa bu hafta saat kaçta gidilir ki sabah 8 gibi falan mı gitsem bilemiyorum. Aşırı strese girdim yani bi bilgilendirme yayinlamak bi okul icin bu kadar mı zor Allah aşkına hiç mi evi uzak çocukları düşünmez insan yahu en azından telefona bakın koskoca okulda bi tane görevli olmaz mı çarşamba gününden beri ama enayilik benim tabi gitmedim kurulur kesin grup dedim cahillik işte.

3 Cevaplar

0 oy
(30 puan) tarafından
Google'dan bakın gitmese bile okula ilk gün yok yazılmaz
(302 puan) tarafından
Zaten 1. Sınıf tanışma olur varsa bile yarın biraz içine kapanık olduğu için ilk gun gitsin istiyorum sonradan gelen olmasın diye ama ya geç kalicaz ya erken gidicez yada boşa gitmiş olucaz artık bilmiyorum en azından okulun sitesinde yayınlanması gerekmez mi bu bilgilerin o bile yok.
(30 puan) tarafından
E yani tabiki ama grup daha kurulmamasının sebebi
O sınıfa gelen olur mu olmaz mı nakil aldıran var okul değişikliği yapacak olan vardır diye belki kurmamışlardır
Yarın gidin muhattap olacağınız elbette biri vardır o sizi yönlendirir zaten
(302 puan) tarafından
Grup kurulmaz anlarım da inanın kac gündür telefona çıkan yok ki kayit anında dedim evim yakın değil diye dedi ki işte grup açılır mutlaka bilgi verilir asla ulaşamıyorum ki bu okula gitsin diye ne uğraş verdim daha baştan pişman olmaya başladım.
-Reklam-
0 oy
(838 puan) tarafından
Hangı sehırdesın kız int yaz okul var mı kacnçcı sınıf
(838 puan) tarafından
Bende oyleyım inan benımkı nasıl alosıcak bılmıyom dıyoe çişim gelse ne yapacam kıyamam ya
(302 puan) tarafından
Kıyamam ya sırf bu kaygılar yüzünden dediğim okula vermek için çabaladım sadece ilk okul daha büyük sınıf yok dedim çok ezilmez güya ama allahin izniyle bütün çocuklarımız bu yılı da kazasız belasız atlatsin inşallah
(838 puan) tarafından
Pekı aldılar mı benım orta okula gıden kız var almadılar  ıstedıgım okula rüşvet ıstedıler
(302 puan) tarafından
Benim adresim degisti istedikleri yere taşındım herseyi usule uygun yaptım
(838 puan) tarafından
Ay maşallah kız benım okul yakın kızımı n cıktıgı okul sokagın basında zaten dedım kardeslerıyle aynı okula gıtsın o yüzden
0 oy
(84 puan) tarafından
Bizede yarin bilgilendirme gelecwkmis merakla bekliyorum 
(302 puan) tarafından
Yarın bilgi gelecek diye de bi bilgi yok işte elimde böyle kaldım sabah gidicem.ama kaçta gitsem emin degilim
(84 puan) tarafından
9 da git bnce canim
(302 puan) tarafından
Oyle yapicam artık ya teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (5,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 258 göst.
2 Şubat 2023 Aile kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy