Açıklayınca lütfen üvey anne kendi çocuğu olsa böyle düşünmez vs demeyin hiç çekemem bizim ikinci evliliğimiz eşimin ilk eşinden 12 yaşında oğlu var ve yaptığım hiçbirşey beğenmiyor yemek yemiyor ben boşa yemek hazırlıyorum yapıyorum bende istiyorum ki güzelce yemeğini yesin tok olsun ekmeğe cokokrem sürer abur cubur yer ben hiç almıyordum bizle markete gelince bir sürü almış babası var diye seslenmedim o da görmemiş çok aldığını yaz burnumdan geldi resmen benim de 3 yaşında oğlum var o yemeğe bahane bulup kalkınca oğlumda aynısını yapıyor az sonra başlıyorlar akşama ne yemek yapacan öğlene ne yapacan kahvaltı da da böyle kızartma yaparım menemen yaparım yumurta haşlarım omlet yaparım krep yaparım nolur ye bir lokma öyle yapınca egolu havalı oluyor kendince hayattan soğuttu beni babası çok iyi diyebilirim ama çocuk bi inat dik başlı ne bilim sınavım bu diye düşünüyorum kafama çok takıyorum bişe desem adım üvey anne oluyor ben öz annesinin yapmadığını yapıyorum ama yaranamıyorum bi laf desem on bir laf kendi der üstüne