0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Herşeyi aşırı kafama takılıyorum ve beni çok yıpratıyor pskatiriye gitmek istiyorum sizce gitmeli miyim ilaç verirse biraz rahatlar belki 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Durduğun hata zaten kendine işkence etme
tarafından
Sabah gidecem inşallah
-Reklam-
0 oy
(18,546 puan) tarafından
Gitmelisin     
tarafından
Dayımda gitmiş kafam çok rahat diyor
0 oy
(566 puan) tarafından
İlaç tavsiye etmem ama sen bilirsin 
tarafından
Bi denemek istiyorum çok yıprattım kendimi
0 oy
(6,097 puan) tarafından
Git denemiş olursun 
tarafından
Yarın sabah gidecem inşallah
0 oy
(280 puan) tarafından
Meşguliyetin var mı ? Bazen çok evde kalmaktan yalnız kalmaktan da oluyor sosyalleşmeni öneririm. Evde durunca ben de öyle oluyorum çünkü
tarafından
Evet olabilir genelde evde çocuklarla kalıyorum gelen giden de pek olmaz
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Gittim verdiği ilaç beni öldürdü. Bir kere kullandım daha kullanmadım. 
tarafından
Bana daha öncede vermişti kullanmamıştım
(298 puan) tarafından
Neden kulanmadiniz bende kulanmayi dusunuyordum
tarafından
O zamanlar yeni boşanmıştım mahkeme devam ediyordu çocuğu almak için sebep olur belki sonuçta doktorun verdiği ilaç hemde çok kilo aldırır dediler kullanmadım
0 oy
(1,398 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım neleri çok takıyorsun mesela
tarafından
Açıklayınca lütfen üvey anne kendi çocuğu olsa böyle düşünmez vs demeyin hiç çekemem bizim ikinci evliliğimiz eşimin ilk eşinden 12 yaşında oğlu var ve yaptığım hiçbirşey beğenmiyor yemek yemiyor ben boşa yemek hazırlıyorum yapıyorum bende istiyorum ki güzelce yemeğini yesin tok olsun ekmeğe cokokrem sürer abur cubur yer ben hiç almıyordum bizle markete gelince bir sürü almış babası var diye seslenmedim o da görmemiş çok aldığını yaz burnumdan geldi resmen benim de 3 yaşında oğlum var o yemeğe bahane bulup kalkınca oğlumda aynısını yapıyor az sonra başlıyorlar akşama ne yemek yapacan öğlene ne yapacan kahvaltı da da böyle kızartma yaparım menemen yaparım yumurta haşlarım omlet yaparım krep yaparım nolur ye bir lokma öyle yapınca egolu havalı oluyor kendince hayattan soğuttu beni babası çok iyi diyebilirim ama çocuk bi inat dik başlı ne bilim sınavım bu diye düşünüyorum kafama çok takıyorum bişe desem adım üvey anne oluyor ben öz annesinin yapmadığını yapıyorum ama yaranamıyorum bi laf desem on bir laf kendi der üstüne
(1,398 puan) tarafından
Canım bunun eleştiri yanı yok kendi öz evladım 15 yaşında akşam hergün çokokrem le oturur sofraya kavga kıyamet kopar oğlum emek emek akşama kadar ne pişirsem diye düşünüyorum yemeği pilavı salatası herşeyi var tabağını bitir ye sesimi çıkarmam diyorum bu senin yaptığın emeğe saygısızlık diyorum ama yok anacağım aynı hamam aynı tas o yüzden hepsi aynı sen öz anne değilim bana zulm ediyor diyo düşünme canım sadece kendini yıprattığınla kalırsın
tarafından
Eşimle konuştum tekrar takma kafana ben konuşacam onla dedi çocuk benden önce demiş tabi ablam kızdı diye hemen yetiştirir bende anlattım gece yine aradı kafana takma canını sıkma vs dedi salladım isterki aç kalsın yemek hazırlamadan önce sorarım yicen mi diye yok derse kendine hazırlamam bile kendi çok değer kaybetti kendi çocuğum olsa dayak delisi ederim onu
(1,398 puan) tarafından
Öyle deme canım kendi çocuğunada vuramazsın ben vurabiliyor muyum kendi tercihi boşver
tarafından
Sabır diyorum
0 oy
(562 puan) tarafından
Önce bir psikolaga git canim psikiyatri önermem ilaclarla uyusursun sadece. Sorunun altında yatan nedeni öğrenirsin. Sorunu uyusturmayip kökten çözersin.
tarafından
İlçede psikolog yok ki merkeze de çocukla nasıl gidim eşim şehir dışında çalışıyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
22 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Adohitlerin annesi (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 337 göst.
18 Nisan 2023 Aile kategorisinde egc01 (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde egc01 (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 235 göst.
31 Ağustos 2021 Aile kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu

404,094 soru

12,105,383 cevap

36,425 kullanıcı