+1 oy
1,157 göst.
Aile kategorisinde (94 puan) tarafından
Benim görümcemin bir kızı var 7 yaşına girdi 

Benim de oğlum var 4 yaşında 

Ben evlendigim zaman o kız 3 aylık falan di 

İşte 3 yaşına falan gelince benim oğlum da doğdu çok fazla oğluma karışıyordu sürekli cimcikliyor sürekli saçına çekiyor dövüyor oğlum benim kucağımdayken ayaklarını parmaklarını çekiyordu sürekli kızım dur yapma etme her seferinde güzel güzel konuşuyordum Hadi o Zaman 3 yaşındaydı 4 yaşında 5 yaşındaydı tamam diyeyim anlamıyor diyeyim çocuk diyeyim her seferinde güzel güzel konuşmama rağmen benim oğlum 4 yaşına geldi oğlunun bir gün o kızdan dayak yemediği gün yok evlerimiz çok yakın iki adım mesafe yoluyla 

Neyse oğlum bugün kapıda oynuyordu Kumla oynuyordu arabasıyla falan sonra görümcemin kızı da yanına gitti tabii ben biliyorum benim oğlum orada ağlamadan gelmeyecek uyarıyorum diyorum kızım yapma sürekli benim evime giriyor kıza sürekli her dakika her saniye onunla güzel güzel konuşuyorum yapma diyorum etme diyorum o senin kardeşin diyorum yok anlamıyor bakın 7 yaşına girdi anlamıyor bıktım artık neyse oğlum Kumla oynuyordu bir baktım oğlum da çığlık sesi geldi bakın 7 yaşındaki bir kız çocuğundan bahsediyorum benim oğlum da 4 yaşında bir baktım oğlum kendini yere attı hemen koştum yanına bu kız abur cuyla kum alıp benim oğlum boğazına tıkmış ağzı yüzüğü burnu kum içindeydi dişleri kum için dedi ya oğlum o kumları yutmuştur illaki hemen getirdim ağzını yüzünü elini her tarafını yıkadım Su verdim ağzına çalkal atmasını söyledim 

Allah aşkına siz söyleyin bu kız bunları anlamayacak yaşta bir çocuk mu ve benim bu anlattığım bunlardan sadece biri ben neler ben oğlumu var ya nasıl aldım onun elinden biliyor musunuz her şekilde her şekilde yani siz bir şey söyleyin

47 Cevaplar

0 oy
(1,084 puan) tarafından
anasi yaptiriyor kim ne derse desin bizmki var yaaaaa düşman başina dicem de yazik diyemiyorum 
-Reklam-
0 oy
(50,562 puan) tarafından
kizin oraya gittigini gordugunde sende hemen yanlarina kosacaktin

iyi sabretmissin ben o kadar sabırlı anlatamam kizarim 7 yaş büyük bir yas iki sesini yuklsetsen korkar
0 oy
(709 puan) tarafından
Sorun sınır koyamamakta eğer ki bu kız bu kadar tehlikeli o zaman ciddi yaptırım uygulamak lazım.Güzel güzel ahmet le(ismi neyse oğlunun )oynamak mı istersin yoksa tek başına mı?Eğer ki yaparsa izin vermem yakınına gelmesine eve de almam.Giremez eve bu kadar net.Ya öğrenecek ya öğrenecek başka türlüsü yk yani yakınımızda olmak istiyorsa.
0 oy
(199 puan) tarafından
Çocuklar melek falan değildir hep derim. Çocuklar çok zalimdr birbirine karşı. Annesini karşınıza alıp bu işi çozmesını isticeksınız. Ne yaptığını biliyor şımarık velet. Annesi terbiye etsın
0 oy
(1,324 puan) tarafından
Laftan anlamiyosa ailesi de karışmayıp sana saliyosa vur valla yolla evine sen kizmazsan o hep yapar 
0 oy
tarafından
Gerçekten anlamıyorlar. Benim gorumcemin de 7 yaşında bir çocuğu var isteyince uslu oluyor istemeyince anlamıyor. Yani çocuk bu uyarı yap. Annesine söyle. Annesi ceza versin vermezse evine gondermesin. Gönderirse sen ceza ver..
0 oy
(2,456 puan) tarafından
Herhalde öğle görsem çok bağırırim bir daha cesaret edemez kum tikmak nedir ya 
0 oy
(7,559 puan) tarafından
Bu zamana kadar bir kere sert girseydin kıza bu cesareti bulamazdi kendinde . Kiskaniyor besbelli ben döv demiyorum ama çocuğuma eziyet edeni de kimse kusura bakmasın ailesi yapmıyorsa ben yaparım dovmekten beter ederim . Yazık çocuğuna bunca yıl ezdirmissin .
0 oy
(173 puan) tarafından
Keşke buraya uzun uzun yazacagina annesine sikayet etsene kiz :)
0 oy
(18,270 puan) tarafından
Gorusturme çocuğunu. Ufak tefek pataklama tartaklama olabilir anlarım. Ama ağzına kum doldurma tamamen kötü niyet. Bayankotu sonuçları olabilirdi. Ki yuttuysa böbrek taşı bile.olabilir çocuğunda. Bir daha başında dur bir araya geldiğinizde. 
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Annesi yok mu yaa o ne demek nasıl sabır ediyorsun sende kusura bakma ama laftan anlayacak yaşta ve kıskanıyor oğlunu o kadar şeye hala nasil güzel konuşuyorsun o cocuksa ki kimse kusura bakmasın oğlumdan değerli değil kimse ben duramazdim sert konuşur korkuturdum ağzına kum tıkamak çocukluk hareketi değil gerekirse eşin korkutsun seni takmıyor belli ayy Allah'ım kınamak istemiyorum ama millet nasıl duruyor ya çocuğu o kadar şey yapınca aklım almıyor 
0 oy
(3,737 puan) tarafından

Görümcen yada eşi  yada ikisi senin oglunla iletisimleri nasıl, belki onlar senin evladını çok seviyorlar ,söyle tatli böyle tatlı vs diyorlar,o da kiskaniyor olabilir mi 

Böyle birsey varsa onlar konuşmalarına kendi kızlarının iletisimlerime yanında  dikkat etmeli çünkü bu tip bir kıskançlıkta uyarildikca öfke artacaktır 7yasindaki minnosda düzelmez 
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Travma kalır eder diye diye tepemize çıktılar valla bu çocuklar .
0 oy
(1,824 puan) tarafından
Çarp ağzına bir tane ya. Ne kadar sabirlisin. 
0 oy
(807 puan) tarafından
Valla ben olsam simdiye o kiza bir tokat atmistim akli basina gelirdi valla isteyen istedigini desin kimse cocugumdan kiymetli degildi ya cocuk bogulsaydi ya birsey olsa ya kafasini biryere vursa kim verecek hesabini senin sakinliginede şaşırdım acikcasi ben olsaydim o kizi parcalardim gorumcen olcak kadinda bisey demiomu
0 oy
(687 puan) tarafından
Hata çocukta değil ki onu büyüten de terbiye saygı hiç bişey vermemişler çocuğa saldim çayıra çocuk büyütmüş ler. Bence çocuğunuzun yanından ayrılmayın allah korusun o kumlar boğazına da takılabilir di gözün e zarar sa verebilir di 
0 oy
(579 puan) tarafından
Biraz sert davran ve kız bence. Uyarmaktan anlamıyorsa. Sanırım baya baya oğluna zarar vermeue çalışıyor 
0 oy
(355 puan) tarafından
Ohaaaa sok oldum anası bişey demiyor mu bence bdur zamanı gelmiş eşin ne dedi
0 oy
(3,800 puan) tarafından
Kızda ya zihinsel büyük problem var ya da ana babasının yetiştirmesinde problem var. Sanırım o anda o kızı alır bi tarafa fırlatırım. Kimse de çocuk o diyemez. 
0 oy
(1,723 puan) tarafından
Vallahi bir yapistirirdim böyleleri konuşulmaz anlamaz bir iki vururdum aklı basona gelirdi bir dahada cesaret edemezdi benm çocuğa vuracak annesi de birşey demiyor vede küçük değil anliyacak yaşta 7 yaş

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 169 göst.
5 Şubat 2024 Aile kategorisinde Herseyhayallebaslar (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Deriniko (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 649 göst.
22 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

402,081 soru

12,036,948 cevap

36,264 kullanıcı