0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (650 puan) tarafından
Kizlar kızımın bütün dişleri çürümüş doktor bu sadece şeker cikolatayla alakalı bir durum değil anne sütü de çürütebilir dedi ve 6 tane dişi çekilecek daha 4 yaşında kalıcı dişlerine kadar inmiş çok üzgünüm bukadar bekledigim için çevremdeki insanlar hep düşer çocuktur dedi ama asla öyle birşey yok sakın cevrenizi dinlemeyin ben cahillik yaptım aptallık yaptım kızım için çok  üzgünüm 

8 Cevaplar

0 oy
(1,267 puan) tarafından
4.5 yaşında oğlum bir kaç tane çürüğü var ama kanal falan olacak çocuğun 6 dişi çekilirse nasıl yemek yiyecek acaba kanal ve dolgu olacak bizimkine kök dişler 7 ile 10 12 yaş arasında çıkıyormuş çünkü 
(650 puan) tarafından
Önde 4 tane dişi iltihapliymis hepsi iki ön kalacak arkada 2 dişi çekilecek gerisi çelik dolgu yapılacak uyutulacak canim dediğin gibi 10 12 yaş çok uzun bir süre mecbur yapılması lazım bekledikçe alttaki dişleri eritiyormus çürük diş ve iltihaplı diş :(
(1,267 puan) tarafından
İşte onu diyorum cnm niye çekiyorlar kanal yapsınlar acaba hangisi iyi devletemi gittin özlemi ben özele gittim kanal dolgu dediler uyutmicak uyutma taraftarı değilim dedi
(650 puan) tarafından
Kanal yapcak duş kalmamis çünkü kökü ne kadar çürümüş :( geç kalmışım
(1,267 puan) tarafından
Evet çok çabuk çürüyor okadar hizliki belki bizimde birine çekim diyebilir cuma günü gidicem bende devlette yapiyorlarmi bilgin varmı cnm
(650 puan) tarafından
Canim çocuk durmazki uyutulmasa :( özele gittim devlet uyutmuyor zaten birde tek tek yapıyor nasıl o çocuk onu kaldircak her seferinde tek tek gitnyaptir
(1,267 puan) tarafından
Bilmiyorumki bende özele gittim 4 ay önce bi 6 ay bekleyelim uyutma taraftarı değilim dedi bakalım nedicek bu sefer dururmu bilmem
(650 puan) tarafından
Bekledikçe daha kötüye gider cnm çocuğun dişleri bence başka doktor araştır
(1,267 puan) tarafından
Cuma günü gideceğim cnm bakalım en son 4 ay önce gitmiştim aslında oda alacağı paraya bakıp uyutup yapabilirdi ama benim çocuğum olsa uyutmam azcık daha beklerim demişti 4 ay önce bakalım şimdi ne dicek o zaman çok kötü durumda değildi
(650 puan) tarafından
Belki seninki okadar kötü değildir cnm benimki acil yapılması lazim
(1,267 puan) tarafından
Şuan belki benim çocuğumuda uyuyalım diyebilir cnm çünkü izin vermez doktora:/
(650 puan) tarafından
Bilmiyorum ki cnm sen bir götür belki kısa bir işlemdir gerçi benim kızım bile muayenede doktorun güzel konusmasiyla durdu baya o konuda tecrubeliydi doktor
(1,267 puan) tarafından
Cnm götürdüm durdu valla kanal yaptı iki dişe birine kanal dolgu diğerine kanal kaplama ama doktor çok iyiydi yine uyutma taraftarı değilim dedi deneyeceğim ilk önce dedi denedi ve masallah durdu doktorunda ilgisiyle 1 2 kere daha gideceğim biticek bu gün 2 diş bitti
(1,267 puan) tarafından
Kısa değildi valla 1 saatten fazla sürdü 2 diş durumdaydı 1 diş yapacaktı ama cizgifilm falan açtılar oyuncak falan bide doktorda çok ilgiliydi ilk önce bütün aletleri tanıttı bak bu muzlu krema bu çilekli bunları koyucam falan dedi herşeyi tanıttı ve başladı:))
-Reklam-
0 oy
(147 puan) tarafından
Çürük derken siyah çürük mü 

Benim kızımın da üst ön dişerli sarardı ve oyulmuş gibi
(650 puan) tarafından
Kahverengide var siyahta  çok önemli götür mutlaka benimki zarar bile görmüş geç kalmışsın dedi kızdı doktor baya :(
0 oy
(279 puan) tarafından
Bebekken d vitamini kullandın mi 
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Ya ilk dilinden itibaren bakım yapmak lazım. Kan ilaçları da çürütüyor. Biz hep fırçaladık
(650 puan) tarafından
Benimki izin vermiyordu cnm bende zorlamadim hic
0 oy
(7,668 puan) tarafından
Antibiyotik kullanmayla bile alakası var
(650 puan) tarafından
Evet öyleymiş malesef
0 oy
(617 puan) tarafından
15 aylik ön ustler full çürüdü demir surubu yuzunden 
(650 puan) tarafından
Mutlaka götür ilerlemeden alttaki dişleri etkiliyormus
0 oy
tarafından
Kalici disler hangileri oluyo ben oglumun ilk 2 alt disi cikmisti kan ilaci leke yapti dis fircalamaya bi basladim o zaman 2 bucuk yasinda herseyi yiyo seker cikolata da yiyo yemek de yiyo 2 sene emdi fircaladigim icin sukur curugu yok 2 arka azi da sitahlik var sanki 
(650 puan) tarafından
O çok önemli pedodontiye götür ilerlemeden
tarafından
Nasil onemli curuk mu tam onu da anlamiyorum
(650 puan) tarafından
Cnm siyahlık varsa o geçmez ilerler demek istedim ilerlemeden temizlerlerse iyi olur
tarafından
Ha evet anladim simdi ama oglum w yasjnda izin vermez ki temizlemelerine gunluk fircaliyoruz aslinda niye oyle oluyo bilmiyorum krndimden cok onunkine dikkat ediyorum
(650 puan) tarafından
Arka diş se önemli cnm ama birde çürük ilerliyor geçmez kendiliğinden ben dikkat etmedim kızım fircalatmiyordu zorlamadim şimdi pazartesi bayilticaklar :(
0 oy
tarafından
İşte bu yüzden kaynana kayinpeder anne baba asla dinlenmemeli çocuk bakiminda
(650 puan) tarafından
Kaynanam kayinpederim yanımda değil ama hiç kimseninde böyle birşey başına gelmedigi için ister istemez peşin konuşuyor konu komşu akraba cnm

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 204 göst.
12 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
25 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arwen95 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 166 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gurbett (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
2 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cyln76 (618 puan) tarafından soruldu

409,066 soru

12,294,919 cevap

38,302 kullanıcı

Kategoriler

...