0 oy
171 göst.
Aile kategorisinde (74 puan) tarafından
Kızlar eşim Malatyalı daha malatya'dan ailesini görüp geleli bir buçuk ay falan oldu bu hafta eşim tekrar gidecek ameliyat olacak burnundan ben gitmek istemiyorum çünkü evi yıkıldı depremde şuan konteynerde kalıyor iki yaşında kızım var 20 saat yol konteyner hastane falan beni çok yorar eşim bir buçuk ay önce götürdüğünde rezilliği gördü ameliyata getirmem tek gelirim demişti şimdi sende gel diyo ben çok kararsızım ameliyatta yanında olmak isterim ama çocukla zaten beni refakatçi almayacaklar yine ablaları falan duracak hastanede hem yanında olmak istiyorum hemde ev yok çocukla zorlaniyorum o yüzden gitmek istemiyorum siz olsaydınız ne yapardınız gider miydiniz 

4 Cevaplar

0 oy
(545 puan) tarafından
Gitsen bir dert gitnesen bir dert. Ama eşim içinde olsa 1 hafta en fazla kalırsınız idare eder gider dim
(74 puan) tarafından
Hiç sorma ya valla iki ucu da b*klu değnek derler ya o durumdayım şuanda. Ben ameliyat olsam gelmesini isterdim yanımda olmasını isterdim ama yol çok uzun çocuk tam rezil yaşlarında durmuyo rezil ediyor ev yok eşimin sülalesi her şeye laf yapiyolar falan öf gerçekten çok zor durumdayim
(545 puan) tarafından
Şimdi eşin seni yanında istemiş canım onun içinde mecbur katlanacaksin. Çocuklar evet zor gerçekten Malatya in durumunuda biliyorum orada şuan yaşamakta zor. Çocuk kaynanangilde durursa bırakırsın eşinin yanına gidersin.
-Reklam-
0 oy
(93 puan) tarafından
Ben gitmezdim açıkçası. Zaten yalnız değil, e konteyner da sıkıntı. 
0 oy
(468 puan) tarafından
Konteyner şartları çok zor seni anlıyorum, çocuk halasıyla yada babaannesi ile durmaz mı bırakıp eşinin yanında olurdun. Eşin gel diyorsa bence biraz dişini sıkıp git derim. Sonra ameliyat oldum gelmedin lafı olmasın. 
(74 puan) tarafından
Emiyor durmaz ki bide uzak olduğumuz için hep ben baktım kimseye bırakıp çıkma şansım olmadı hic o yüzden kimsede durmaz
0 oy
(510 puan) tarafından
Emen bebeğin varsa gitme yazıktır çocuğa yolda mahvolur başkasında da durmuyorsa ağlar durur eşine söyle bak bu durumda ne yapayım sen eyer hâlâ derse gel o zaman al kucağına git ameliyat süresince yanında otur gece kalma sadece 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 255 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
11 Ağustos 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 684 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 845 göst.